Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kuzular nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Masalcım,

sizede geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede şifa bulursunuz,bugün yol yorgunuyum aklım tam olarak başımda değil,sizin tedavinizide takip etmek isterim ,sonuçta çoğumuzun elinde kocaman 0 var ve bununla mücadele ediyoruz,inşallah birbirimize faydamız olur

yetercim, yazdıklarına inanamadım,Allah yardımcın olsun,kayınvalidenin sözlerine verilecek cevaplar çok ağır olduğu için hiçbirşey yazmamayı tercih ediyorum

yetercim, yazdıklarına inanamadım,Allah yardımcın olsun,kayınvalidenin sözlerine verilecek cevaplar çok ağır olduğu için hiçbirşey yazmamayı tercih ediyorum

funda canıminan bna kv ben buna benzer konularda çok ağır sözler söylemişimdir (tabi onun bize söyledikleinin yanında hafif kalır )ama bu insnalar anormaller hiç had bilmiyorlar valla ben çözümü görüşmemede buldummm tabi bu ne kadar çözüm bilemiyorum

Son düzenleme:

funda biz de ateş beye gittik spermiogram sıfır hormonlar normal muayene de normal.genetik test yapalım aynı zamanda da tese yapalım dedi.ama deyiş o deyiş başladı paradan söz etmeye... belki testisler tembeldir belki dışarı çıkmıyodur belki vardır falan... belkiler uzuyor yani.tese ile anlarız dedi.tamam sen anlayacaksın da kardeşim biz de kobay değiliz yani.. bi tedavisi olmalı diye düşünüyorum.hemen bu ay tese dedi.atlı mı kovalıyo.parayı da sokaktan toplayarak gideriz artık teseye...insanlar ne şartlarla oraya gidiyo bilmiyolar tabi.... bizim durum bu funda sizin ne sorun biliyo musunuz bitisel falan kullanıyo musunuz..Allah yardımcımız olsun hepimizin
bi de kızlar sizce hormonlar ne kadar önemli azoda.

Gerçekten de iyi ki sizler de varsınız, ben de mutlu oluyorum işten gelirgelmez hemen laptopun başındayım :)) eşimle bile doğru dürüst sohbet etmiyorum hehehheh :))
kızlarrrr......ben geldim :))
hepinizi çok özledim ,kimler ne yapmış çok merak ediyorum :)biraz dinlendikten sonra yazılanlara bakmaya çalışıcam,ama ne kadar ayakta durabilirim bilmiyorum

öptümmmmm
Aşkım hoşgeldin ne mutlu ettin bizi..

kızlar kimsecikler yok ama sizede iyigeceler dilemek istedim...
Rabbim hepinizin ,hepimizin gönlünün muradını versin...
tez vakitte herkesin yüzünü güldürsün....:)):80:

Ay kim gelmiiiiiiiişşşş.........hoşgeldiiiinn bitanem beniiiiimmm
nasılsın FUNDAM iyimisin,nasıl geçti tatilin?Çok özledik seni yaa

canım benim,inşallah IVI hakkımızda hayırlı olur,peşpeşe bebişleri alırız kucağımıza,aynımerkez olması beni çok sevindirdi,kendimi yanlız hissetmicem :))

Allah yardımcınız olsun,bu yazılanları okurken gidip kayınvalidemi öpesim geldi

inşallahcanım Allah söyletmiştir ve hepimiz ikizşlerimizi alırız kucağımıza,

Yonca / Yeter :kızlar sizde alırsınız bebişleri gidersiniz kayınvalidenizin evine onun sevdiği herşeyi çocuklara hedef gösterirsiniz herbişeylerini kırdırırsınız,eve kusturup, çiş yaptırırsınız :)))))))))) intikammmm...

yetercim belki doğru bir felsefe değil ama ben hep derim ki ikili ilişkilerde birisi üzülecekse bu neden hep ben olayım,sürekli susup içime atarak neden kendime zarar vereyim,karşı tarafa tepkini gösterince gerçekten onlarda kendilerini sana göre ayarlıyorlar ,Rabbim yardımcın olsun inşallah ,kendine dikkat et depresyon ilaçları felan çok kilo verdiriyor ve hep derim hiçbir problemi çözmüyorlar,bırakmakla en iyisini yapmışsın,yıllar geçtikçe tabi tecrübelerinde artmış ve kendini korumayı öğrenmişsin,bunu bir türlü başaramayan pek çok bayan var malesef

yetercim yazıyı sen yazdın sandım,pozitifi gördüm felan deyince Allahhh dedim yeter hamileymiş ,senin yazmadığını görünce üzüldüm
inşallah hepmiz bir gün pozitifi görüp bebeiğimize kavuşuruz,

ben salı gününden itibaren namaz kılmaya başlayabiliyorum,perşembe günü inşallah başlarım bu duaları yapmaya,herşey Allahtan inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder

canım benimmm...ne güzel işte moral küpü olmuşsun :))

canım genetik testleri ivide mi yaptıracaksınız? biz devlette yaptırabilirmiyiz acaba diye düşünüyoruz,ben henüz bu konuyu araştırmadım,eşim araştırsın diye bekliyordum ama onun birşey araştıracağı yok,birde acaba diyorum devlet hastanesinde yapılan test güvenilirmidir? bu test konularında aklımda bir sürü soru işaretleri var,inşallah hepimizin test sonuçları iyi çıkar

esmacım,yazdıkların aynı benim ve diğer arkadaşların yaşadıklarıyla aynı,önce ilk şok ,korunduğumuz günler için duyulan büyük pişmanlık, sonra internette herşeyi araştırma bulduğumuz herşeyi eşimize zorla yedirme....böyle devam ediyor bu işlemler ... inşallah ama geçecek bugünler,Allahın izniyle bebek odasını doldursun inşallah,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,evlatlarımızıda sağlıkla büyütmek nasip etsin i,nşallah,

bizler bir yönden şanslıyız burda herşeyi paylaşıyoruz,mesela bak Kaan hocayı bulmuşsunuz :) eşimde Kaan hocada tedavi görüyor,inşallah eşlerimiz en kısa sürede sağlıklarına kavuşur

yazmış olduğun bu dua benim işyerinde bilgisayarımın ekranına yapışık halde,ayrıca arabamda ve cüzdeanımda da var,her zaman okurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…