mrb.kızlar...
üzülme canım benim o senin bahsettiğin kişilikte bir tanede bizde var.biz bu zamana kadar dile getirmemiştik.eşimin ailesi ve bnm ailemin oldugu bir yemekte bnm annem kayınvalideme yeter artık biz torun sevmek istiyoruz dedi kayın validem ne dese beğenirsin amaaaam boşver cocugun ne geregi var çalısıyolar onlar borc ödüyorlar dedi.annem celallendi tabi bana bak kadın dedi bnm kızım snn oğlunu beslemek zorunda değil dedi,alırken kızımamı güvendin dedi yemeği neremizden yediğimizi bilemedik.
:))) anneni tebrik ederim,çok güldürdü beni,afferin ona içinde kalmamış düşünceleri
yoncacım yazdıklarını okudum canım Allah yar ve yardımcın olsun mevlana demiş ki aynı dilden konuşanlar değil aynı derdi paylaşanlar birbirini anlarmış o ne bilsin kardeşim bu derdi yaşamamış ki..madem yeri geldi ben de kendimden bahsedeyim ben 24 yaşındayım eşim benden 5 yaş büyük 3 yıldır evliyiz geçen yıl korunmayı bıraktık baktık ki aradan aylar geçti hala hamile kalamıyorum doktora gittik benim kontrollerden sonra eşime de test yapması gerektiğini söylediler eşim gayet rahat giitik spermiogram yaptırdık s onuç 0. inanmak istemedik tekrar yaptırdık ama sonuç değişmedi günlerce ağladık sonra tv de sık sık boy gösteren bi doktora gittik bizi direkt teseye yönlendirdi sadece spermiogram sonucu ile ne tahlil var ne bişey...biz sebebini öğrenmek istiyoruz dedik onla uğraşılmaz dedi bize ve biz de tekrar gitmedik o doktora.. yıprandık kolumuz kanadımız kırıldı sanki.bikaç ay hiçbişey yok gibi kafamızı topladık maddiyat da sorun tabi...şimdi yeniden başlıyoruz tahlil vs verdik sebebi henüz bilmiyoruz haftaya gideceğiz yine.biz de kimselere söyleyemedik uzun süre şu an sadece eşimin anne ve babası biliyo o kadar bizimkilere bile söyleyemedik.zor yani kardeşim herkes ince düşünmüyor ki..Hastaneden iyi haberlerle dön de neşelendir bizi.Söz sana dua edicem
yonca valla ben hiç şaşrımadım bu tepkiye çünki benim kayınvalidem önce yok olmaz falan dedi benim oğlumda böyle bir şey olmaz dedi sonrada bana dediki sorun sende ama sen benim oluma çamur atıyorsun dedi sonra eşim biraz yardımcı olun ilaçlara falan diyincede biz yaptıkta çocuk da ne oldu sizin bize ne faydanız oldu yapmayın çokçuk falan dedii
malesef ama hepsi aynı canımmm
yetercim, yazdıklarına inanamadım,Allah yardımcın olsun,kayınvalidenin sözlerine verilecek cevaplar çok ağır olduğu için hiçbirşey yazmamayı tercih ediyorum
Masalcım,*
sizede geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede şifa bulursunuz,bugün yol yorgunuyum aklım tam olarak başımda değil,sizin tedavinizide takip etmek isterim ,sonuçta çoğumuzun elinde kocaman 0 var ve bununla mücadele ediyoruz,inşallah birbirimize faydamız olur
Gerçekten de iyi ki sizler de varsınız, ben de mutlu oluyorum işten gelirgelmez hemen laptopun başındayım :)) eşimle bile doğru dürüst sohbet etmiyorum hehehheh :))canımın içi yazdıklarını okudukça ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...bizim pskolojide ciddi anlamda bozuluyo ama ALLAHTAN siz varsınız da hem duygularıma tercuman oluyosunuz hemde hep yanımda hissediyorum sizi..
bu sıkıntımı stresimi yenmemede çoooook büyük etkiniz oluyo.. burada konuşmamız fikir vermeniz beni acaip rahatlatıyo..masadan kalkınca sanki üstümden tonlarca yüküde atıyorum.Allah razı olsun İYİKİ VARSINIZ...
Aşkım hoşgeldin ne mutlu ettin bizi..kızlarrrr......ben geldim :))
hepinizi çok özledim ,kimler ne yapmış çok merak ediyorum :)biraz dinlendikten sonra yazılanlara bakmaya çalışıcam,ama ne kadar ayakta durabilirim bilmiyorum
öptümmmmm
yetercim, yazdıklarına inanamadım,Allah yardımcın olsun,kayınvalidenin sözlerine verilecek cevaplar çok ağır olduğu için hiçbirşey yazmamayı tercih ediyorum
kuzular nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
MELİSİM canım arkadaşım kesinlikle haklısın...ama üzülmüyorum artık..herkesi kendine bıraktım kendi vicdanına......aynen öyle bende sorun olsa böyle davranırmıydı acaba?
canımcım asla ve katiyen onların bi tane iynesini bile almıcam..verseler bile almıycam..Allah büyük elbet buluruz bi yolunu...kredi çekicez büyük ihtimal...
bu arada ivi ye gittim ya yüzde yüz karar verdim.merkez orası olacak...eşimde tamam dedi..bide bugün FUNDA YA ÖYLE Bİ DUA TTİM Kİ İYİKİ TAVSİYE ETTİ BANA OARAYI..gerçekten süper bi hastane dr larıda öyle..çalışanlarıda...
yonca benim kaynanam öyle böyle bir şey değil dır dır vır vır ne arasan var bir tek bana değil diğer gelinlerinde aynı bir oğlu var (en küçükleri )kaynanamın yüzünde (tabi kaynımda az huysuz değil) bu gün 3. kez evleniyor diğer 2 gelini boşatı oğluna bu kadar yani
Ne güzel! çok sevindim canım benim.Bir yerden başlaman ne kadar güzel..Süper inşallah oradan güzel haberlerle dönersiniz.
Gerçekten bir şey alma onlardan.Ben bunu bildim bunu söylerim.Kim olursa olsun sen kimseye muhtaç olma para konusunda.Her şeyi kendi çabalarınızla yapın ya da yapmaya çalışın.Rabbim yardım eder ben buna çok inanıyorum.Kimsenin ağzına laf vermemek lazım.Sonra helal demiyorlar amaaa en azından kimsenin ağzına laf vermemiş oluyorsunuz.Tebrik ederim tekrar merkez seçiminizi.Ben inanıyorum ordan güzel bebeklerle çıkacaksınız.Bebekler diyorum bak ikizler olacak diye bir his var yaa ben de ,hepimiz ikiz doğuracağız Allahın izniyle :))))
Yeter ya sen var ya sabır küpüsün maşallah mı diyeyim bilemedim..Ben yolardım o kayınvalideyi :)) Mesafeni koru boşver evini iğnelemesin de gerisini kime ne yaparsa yapsın senden sizden uzak olsun.İnşallah eşin bunları görüyordur tarafındadır..Dualarım seninle tatlım.
canım yok ya sabır değilde öğrendim diyelim:26::26: ben ilk evlendiğimde eşimin ailesiyle ilğili böyle sıkıntılar yaşayanca dr pskoloğa gitmeye başladım antidepresanlar kulandımmecnun gibiydim sonra bu antidepresanlar bende kanamaya yol açt..ı bütün bu sıkıtnları yaşarke şunu fark ettim.. ben bu yaşanları hazetemek için atidepresanlar kulanıyorum dr gidiyorum ruh sağlığımı bouyorum. o insanlar söyleyeceklerini söyleyip yapacaklarını yapyorlar sonrada hiç bir şey olmamış gibi benim evime girip çıkıyorlar:44::44: önce ilaçaları sonrada gittiğim dr bıraktım önnceleri eşimin ailesi ne söylese sesiz kalırdım eşim beni korusun isterdim ama batıkmi olmuyor (benim eşim çok sesizdir )bende hıırrrrrrrrrrrrrrrr yapmaya başladımmm (hırrrrr yapmamda eşimin bir halasının çok rolü oldu bana eşin seni ailesine karşı koruyamaya bilri sen kendini koru sakın ezdirme dedi)sonra bende onlara cevap vermeye başladım :84::84: ve şu öğrendim ki sen konuşmasan karşı taraf konuşuyormuş:26::26: şimdi bana bir şey söyleyeceklerinde düşünüyor düşünmeden konuşurlarsada cevplarını alıyor ve artık abana gelip gitmiyorlar ben istemiyorum eşimle görüşüyorlar biz görüşmüyoruz böylesi çokd aah iyi oldu aslında bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor ben eşimin ailesiyle daha sıcak bir diyaloğ içinde olmayı isretdim ama olmassaolmuyormuş
arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz,dedigm gbi persembe gunu baslancak yani bu gece baslayabilirsnz yatmadan once 2 rek
Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri
1- Peygamber Efendimiz(s.a.v.)
2- Ebubekr-i Siddik
3- Selman-i Farisi
4- Kasim bin Muhammed
5- Cafer-i Sadik
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalik-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Dervis Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- Imam-i Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-i Can-i Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bagdâdi
31- Seyyid Abdullah Semdini
32- Seyyid Tâhâ-yi Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sibgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Isik Efendi
BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arasi ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamami
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arasi ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arasi ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
bir arkadasin yazisindan alinti yaptim;
Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal
Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya Israfil bi hakki Sahibül Bünyetil.
Ülya ve bihakki SEMAÜS sadiseti ve bihakki el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakki Ehya Serahya Allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt Allahül kahiri fevke Ibadihi ve kibele Arsihi ve bihakki el esma Yüsebbihhüllahü bina Israfil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..
tasarlayip yapmak istedigin bir isi yapmazdan önce ilk persembe günü vekil melegi Israfili araci kilarak iki rakat namaz kilip dileginizi belirtin
ve bu duayi bir kez okuyup bir hafta devam edin ALLAH`in Izniyle dünya islerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.
persembe günü ilk saatinde evlenmek,alim satim ,devlet isleri için uygun olup bos çevrilmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz insallah dileginize kavusursunuz,bir yakinim okudu dilegi hasil oldu..
rabbim bi gun bizede vericek bizdz daha yolun basindayiz azospermi doktorlara gore hic sansimiz yok ama umutsuzda yasanmazki
İNŞALLAH MELİSİM BİTENEM bende inanırmısın bi heyecanlıyım bi heyecanlıyımm ...
sanırım doğru bir hastane bulduğumuz için. o kadarda moralim bozuk gitmiştimki..mahkeme duvarı gibiydi suratım resmen..Ama ALLAH Büyük işte gülüm...biyerden rahatlatıyo,güldürüyor yüzünü işte...şimdi hiç bir soru işareti kalmadı kafmda...çıkarken resmen gülücükler saçıyodum etrafa...
kızlar ivi de ayın 20sinde genetik testleri ve tekrardan kan testlerini yaptırıcaz.parayı daha erken ayarlarsak daha erken gidicez..sonuçlarda 19 gün sonra çıkacakmış..testlerden hemen sonra ameliyat olup olmamasına karar verilecek..hormon değerleri çok yüksekmiş..tıkanıklık falanda olma ihtimali hiç yokmuş..ama kızlar çokta korkuyorum..inşallah testlerden çok kötü bişi çıkmaz..zaten bunlarda derece dereceymiş..sonuçlar iyi çıkmazsa ameliyat yapılamaz dedi..ameliyat için bile testten geçmemiz lazım..kızlar nolur dua edin...
daha nedeni belli olmadı bizde merakla bekliyoruz.biz 5 yıllık evliyiz ama 7 aydır korunmuyoruz.ben cok panik oldum tabi bende bi şey olduğunu düşündüm.burdaki kadın doğumcuya gittik o bana ulrasonda baktı normal hersey dedi bazı testler istedi esimdende sperm testi istedi.biz önce sperm testini yaptırdık benim testleri yaptırmaya zamanımız kalmadı.tabi sperm testi kocaman bir sıfır cıkınca biz sok gecirdik doktor hemen 2.yi yaptırın dedi yaptırdık yine sıfır.burdaki doktor bursa rentıp önerdi hemen tese olmanız lazım dedi.ben pek güvenemedim.burdaki arkadaşların tavsiyeleriylle ankara kaan aydosa randevu aldım.ayın 18 inde nasıl sabredicem nasıl durucam bilmiyorum.hep bi pişmanlık içimde 4 buçuk yıl korunduk korunmasaydık ne bileyim... karmakarışık içim.yeni ev aldık cocuk odası olsun dedim illa öle bi ev aldık rahat etsin dedim.ama ben bilmiyomuşumki.... kimseye söyleyememek en zoru.eşinin yanında dimdik durmaya çalışmak.onun yanında cok ağlamamak için sürekli banyo dayım. bu durumu öğreneli 20 gün oldu ama gel sor sanki 20 yıl gibi.allah hepimizin yardımcısı olsun.hep hayırlarla karşılaştırsın.
amiiiiiiiiiiiiiiiinben de senden iyi haberler bekliyorum canım ayrıca da o senin yüreğinin güzelliği.Rabbi yessir vela tu assir rabbi temmim bil hayr Allahım kolaylaştır zorlaştırma..Bizleri de umutsuz bırakma.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?