funda attım msj şeklinde aklımdakileri..ama kitap isimlerini unuttum:44:tekrar atcam birazdan on dk ara ile atılıyomuş:44: yakın olsak sana ünv ders notlarımı verirdim psikolojiama kitap adlarını yazarım.hem biraz kendini toplarsın.hem bilinçaltını keşfedersin.hem içindeki kişilik testlerini yaparsın bi kaç da romn adı yazıyorum ok
aruna sana da yazarım canım
Canım eşimin sorunu sıfır sperm yani azosperm.Bitkisel ürünler kullanmaya başladık bizde.Kaan hoca bitkisel ürünler kullanmamızı söyledi.o yüzden araştırma yapıyorum hem testosteronu yükseltecek fsh düşürecek sperm arttıracak herşeyi öğrenmeye çalışıyorum.siizn kullandıklarınız sanırım yazdıkların.Faydasını gördünüzmü?
Günaydın canım :)
akşam tam sana cevap yazacağım sırada bilgisayarı eşime kaptırdım :)) tatil güzeldi,akrabalarla birlikte dolu dolu geçti ,ama çabuk bitti,keşek öğretmen olup 3 ay tatil yapabilsem , eşimle aram şu günlerde iyi gibi,ikimizde bebek için savaş baltalarımızı gömmeye çalışıyoruz,inşallah zamanla dahada düzelir,aslında çok iyi bir insan hakkını yememk lazım ama aramızda karakter olarak büyük uçurumlar var,bu yaştan sonrada ikimizde değişemeyiz nasıl olacak bilmiyorum
Merhaba eseslim,
sizede geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede şifa bulursunuz,gördüğüm kadarıyla Aruna pek çok şeyi yazmış :) bende ilave edeyim dedim,,benim eşiminde testosteronu düşük çıktı,biz demir dikenide kullanıyoruz, istersen googleda arat,çok faydalı olduğu yazıyor,yaklaşık 1 ay oldu kullanmaya başlayalı,inşallah bu hafta eşim tahlili yaptıracak bakalım sonuçlar nasıl,inşallah iyi çıkar :) akşam eve gidince diğer kullandıklarımızıda yazmaya çalışırım şimdi işbaşı yapmam gerekiyorbirde rica etsem eşinin sonuçlarını yazabilirmisin FSH,testosteron vb .
Kaan hoca size hangi ilacı verdi? sanırım aynı tedaviyi uygulayacağız gibi geliyor
canım genetik testleri ivide mi yaptıracaksınız? biz devlette yaptırabilirmiyiz acaba diye düşünüyoruz,ben henüz bu konuyu araştırmadım,eşim araştırsın diye bekliyordum ama onun birşey araştıracağı yok,birde acaba diyorum devlet hastanesinde yapılan test güvenilirmidir? bu test konularında aklımda bir sürü soru işaretleri var,inşallah hepimizin test sonuçları iyi çıkar
Kızlar bunu bir okuyun..
Profesör doktor İbrahim Saraçoğlu, kısırlık ve Azosperm rahatsızlıkları olanlar için tamamen bitkisel ve doğal nohut kürünü tavsiye ediyor! Testislerde sperm üretimi olmamasına azosperm denir. Fakat azosperm rahatsızlığına rağmen az miktarda da olsa
testislerde sperm üretimi gerçekleşir. Nohut kürünün amacı azosperm rahatsızlığına rağmen yeterli miktarda sperm üretimini %35 – %40 oranında başarıyla artırmaktır.
Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilerek hazırlanan kür bitirilmelidir.
%35 – %40 başarı oranını yakalayabilmek için en az 2 ay boyunca ara vermeden bu kürün uygulanması gerekmektedir.
su an o kadar heycanliyim ki ,sali gunune kadar nasil sabredicem inan bilmiyorum,tahlil sonuclari insallah iyi cikar ve biraz moral olur,sali aksami kaan hocaya email atmayi dusunuyorum,belki bu sefer proxeed verir.sperm tahlilide istese artik. 6 ay tedavi deneyelim demisti ama ben sperm tahlili icin 3 ay daha bekleyemem :)
vala canım ben de çok iyiyim diyemiyorum.Mutlaka beni üzecek birileri ya da bir şeyler çıkıyor :)) ama inan bildiğin polyanna gibiyim , millete gülümseyip duruyorum :)) Pozitif telkinlerde bulunuyorum kendime bakmadan :)
Bazen acaba diyorum benim başka bir sorunum mu varbununla ortaya çıktı.Stressli bir iş gününden sonra evimde olmanın mutluluğu içindeyim ne yalan diyim.Ortamımı az çok biliyorsunuz işte bu durumdan bazen kurtuluyorum bazen ise yoğun yaşıyorum .Hamilelerden biri mutsuz borçları varmış Fundanın arkadaşı gibi geldiğine bazen sevinemiyor ben de bazen düşünüyorum acaba bizim de bu sorunumuz olmasaydı bebeği istemiyoruzzzzzz borçlarla nasıl yapacağız der miydik/miydim ?? Hep kendimi sorguluyorum.Ama çok şükür ki soğukkanlılığımı koruyorum.Millete bebek hakkında espiri bile yapıyorum , sonra ana bu ben miyim diyorum.Dedim ya sanırım artık alıştım hayırlısı diyorr bu duygularımı burda noktalıyorum.
Bunun dışında kendime ise vakit harcamadığımı farkettim.Kilo da aldım :))Hava ise berbat sıcaklıkta.Geceleri uyuyamıyorum.Şöyle birkaç ay tatil ne iyi gelirdiiii , bir hafta yetmedi anlayacağınız :)))) :82:
Sizler de iyi ki varsınız.İyi geliyorsunuz bana.Bu arada Yonca ile Yade yine kayıp !!
kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz bi uğrayayım dedim.Allaha emanet olun.döndüğümde inşalah müjde li haber alırım sizlerden....öptüm hepinizi
kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz bi uğrayayım dedim.Allaha emanet olun.döndüğümde inşalah müjde li haber alırım sizlerden....öptüm hepinizi
selam kızlar ....ooo sayfalar ne kadar ilerlemiş...3 gün gelemedim topiğe ...valla aklımda hep sizde kaldı...h.sonunu geçirmek için yalıköye gittik dayımlarla beraber...ama hiç iyi gelmedi..güneş çok kötü etkiledi beni...şemsiyenin altında olmama rağmen kızarmış tavuğa döndüm..sürdüğüm yanık kremleri de fayda etmedi..birazdan sağlık ocağına gidicem dr görsün belki daha etkili bişey verir
canım doğru diyorsun uzun tatil iyi oluyor ama üç ay değil iki ay tatilimiz ona da şükür:)vaginismusu okudum ilk ödev eşinizle nişanlı olduğunuzu düşünün herşeyi yeniden başlayın diyor belki unutmak daha iyi bu süreç zaten yıpratıcı çok sağlam ilişkiler dahi yıpranıyor daha küçük şeylerde yıkılıyor bizlerin ilişkileri daha özen istiyor kuzenime gittim aynı zamanda evlendik 8 aylık bebişi var dedim sizin kavga edecek zamanınız yoktur dedim birde o hürrem gibi bir seferde hamiş kaldı:)bebişin ateşi çıktı dişi çıktı gazı ar gülüyor ağlıyor derken zamangeçiyor dedim birde bizleri düşünün hep beraberiz yok o dr iyi mi yoksa bu mu şu vitamini iç her sat sonra ağlama içten içe kızgınlıklar o yüzden hem kendimize hem de eşlerimize biraz daha şans verelim derim
geldim bak.... ben sizden çok uzun süre ayrı kalamaaaaamm....
hepinizi çooook seviyorum çünkü...
artık olumsuz ve kötü düşüncelerin heeepsini atıyor arınıyoruz ..detoksluyoruz kendimizi....
meliscim dediğin doğru insan alışıyo ..bu durmuzla mücadele ediyoruz ama mutlu olmayı da bilmeliyiz..çünkü hayatın sonu değil..Çok şükür ki sağlıklıyız..Hem RAbbim istedikten sonra herşeyin çaresi var..Allah sağlık versin yeterki BİZ HEEEERŞYİN üstesinden geliriz ...
Yoncam Aşkım hoşgeldin ne iyi ettin canım , seni çook özlemiştik.Yokluğun ziyadesiyle hissedildi , Yadenin de öyle..hayırlı yolculuklar MASALCIM ben geldim sen gidiyosun
ama olsun kısmetse yine biaraya geliriz..Sende Allaha emanet ol canım..görşrz..
hayırlı yolculuklar,sağsalim gidip gelin inşallah :)) fırsat bulursan arada bize yaz :)) bol bol eğlen ...
yoncacım hoşgeldin çok geçmiş olsun canım yanık zordur biraz zaman ister iyileşmesi
slmm kızlar nasılsınız biz bu gün eveimize döndükkkkk
Yoncam Aşkım hoşgeldin ne iyi ettin canım , seni çook özlemiştik.Yokluğun ziyadesiyle hissedildi , Yadenin de öyle..
Canım benim çook geçmiş olsun, yanık çok derin herhalde bol bol soğuk duş al.
İyi yolculuklar Masalcım.
Fundacım aşkım seni ben yerim yer..Ben de bazen demek istiyorum laf, böyle hamileyiz ama istemeden oldu kürtaj mı olsam diyenleree ne sinir oluyorum, onları orda gebertesim geliyor :=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?