Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aldım canım sağol:) şimdi işteyim akşam eve gidince eşimle birlikte detaylı okumayı düşünüyorum,başkalarından duyunca nedense daha dikkatli dinliyor :)

Merhaba eseslim,
sizede geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede şifa bulursunuz,gördüğüm kadarıyla Aruna pek çok şeyi yazmış :) bende ilave edeyim dedim,,benim eşiminde testosteronu düşük çıktı,biz demir dikenide kullanıyoruz, istersen googleda arat,çok faydalı olduğu yazıyor,yaklaşık 1 ay oldu kullanmaya başlayalı,inşallah bu hafta eşim tahlili yaptıracak bakalım sonuçlar nasıl,inşallah iyi çıkar :) akşam eve gidince diğer kullandıklarımızıda yazmaya çalışırım şimdi işbaşı yapmam gerekiyor birde rica etsem eşinin sonuçlarını yazabilirmisin FSH,testosteron vb .
Kaan hoca size hangi ilacı verdi? sanırım aynı tedaviyi uygulayacağız gibi geliyor

canım doğru diyorsun uzun tatil iyi oluyor ama üç ay değil iki ay tatilimiz ona da şükür:)vaginismusu okudum ilk ödev eşinizle nişanlı olduğunuzu düşünün herşeyi yeniden başlayın diyor belki unutmak daha iyi bu süreç zaten yıpratıcı çok sağlam ilişkiler dahi yıpranıyor daha küçük şeylerde yıkılıyor bizlerin ilişkileri daha özen istiyor kuzenime gittim aynı zamanda evlendik 8 aylık bebişi var dedim sizin kavga edecek zamanınız yoktur dedim birde o hürrem gibi bir seferde hamiş kaldı:)bebişin ateşi çıktı dişi çıktı gazı ar gülüyor ağlıyor derken zamangeçiyor dedim birde bizleri düşünün hep beraberiz yok o dr iyi mi yoksa bu mu şu vitamini iç her sat sonra ağlama içten içe kızgınlıklar o yüzden hem kendimize hem de eşlerimize biraz daha şans verelim derim

kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz bi uğrayayım dedim.Allaha emanet olun.döndüğümde inşalah müjde li haber alırım sizlerden....öptüm hepinizi

Merhaba canım.Benim eşimin testosteronu düşük Fsh yüksek. Tahlil sonuçları şöyle;
FSH 25,3
Testosteron 364
Lh 22,6
E2 48,78
Bize testosteronu yükseltmek için Kaan hoca testojel verdi.sabahları göbek kısmına uyguluyor.Fsh içinde aslan pençesi içiyor.bizde 15 gün sonra tahlil vericez.Ona göre bakalım Kaan hoca ne diyecek.Kullandıklarını yazarsan çok sevinirim canım.Herşeyi kullanmaya çalışıyoruz.ama eşim sıkıldı biraz.Ben her duyduğumu yedirip içirmeye çalışıyorum.Hepsinimi yapıcam diyo biraz sitem ediyo.Ama tedavi için mecbur yapmak zorunda işte.

selam kızlar ....ooo sayfalar ne kadar ilerlemiş...3 gün gelemedim topiğe ...valla aklımda hep sizde kaldı...h.sonunu geçirmek için yalıköye gittik dayımlarla beraber...ama hiç iyi gelmedi..güneş çok kötü etkiledi beni...şemsiyenin altında olmama rağmen kızarmış tavuğa döndüm..sürdüğüm yanık kremleri de fayda etmedi..birazdan sağlık ocağına gidicem dr görsün belki daha etkili bişey verir

inşallah bitanem...evet biz genetikleri ve diğer testleri (kan-hormon vs)ivi de yaptırıcaz..zaten tatlım biz şuan devlette yaptıramayız maalesef sigorta süremiz doldu.güvenilirlik konusunda inan hiç bir fikrim yok bitanem ...ama doğru çıkar herhalde...yinede yanıltmıyım seni sonuçta dediğin gibi devlet hastanesi yani:44:

Melisim yapıyım bunu bende...gerçi bunları yedirip içirmek bana bi zulüm bi zulüm...çıldırtıyo beni yaa ..o zaman mesela yadenin dediği z.yağlı incir yapmıştım ya sen tut sadece incirleri ye..zeytinyağlı hoşuna gitmemişti beyimizin...
Fundacımın dediği gibi kızılcık sopası eeeen güzeli bencede:))

fundacım ben gelişmeleri geriden takip ettiğim için anlayamadım..yada gözümden kaçtı..tahlil yaptırdınız sonuçları bu gün mü alıcaksın?ah canım benim hadi hayırlısı iiiinşallah iyi netice çıkar ...hormon testi dimi?

geldim bak .... ben sizden çok uzun süre ayrı kalamaaaaamm....
hepinizi çooook seviyorum çünkü...
artık olumsuz ve kötü düşüncelerin heeepsini atıyor arınıyoruz ..detoksluyoruz kendimizi....
meliscim dediğin doğru insan alışıyo ..bu durmuzla mücadele ediyoruz ama mutlu olmayı da bilmeliyiz..çünkü hayatın sonu değil..Çok şükür ki sağlıklıyız..Hem RAbbim istedikten sonra herşeyin çaresi var..Allah sağlık versin yeterki BİZ HEEEERŞYİN üstesinden geliriz ...

kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz bi uğrayayım dedim.Allaha emanet olun.döndüğümde inşalah müjde li haber alırım sizlerden....öptüm hepinizi

hayırlı yolculuklar MASALCIM ben geldim sen gidiyosun
ama olsun kısmetse yine biaraya geliriz..Sende Allaha emanet ol canım..görşrz..

slmm kızlar nasılsınız biz bu gün eveimize döndükkkkk

yoncacım hoşgeldin çok geçmiş olsun canım yanık zordur biraz zaman ister iyileşmesi

bugün iki kez mesajına cevap yazmaya başladım ama tamamlamak kısmet olmadı :)) inşallah şimdi birşey çıkmaz tamamlarım,
biz iki ayada razıyız keşke olsa,insan kendine gelir :)
gerçekten çocuk olan evde kavgaya vakit kalmıyordur,bir arkadaşım var,hamilelik döneminde eşiyle boşanacaklardı,sürekli küsüyorlardı,bebekten sonra sordum şimdi nasılsınız hala küsüyormusunuz diye çocukla küslük olmuyor ki dedi,birşey yapıyormuş başlıyorlarmış gülmeye derken konuşuyorlarmış :))
inşallah bizlerin yuvasınada mutluluk verecek bebişler gelir :)

hayırlı yolculuklar MASALCIM ben geldim sen gidiyosun
ama olsun kısmetse yine biaraya geliriz..Sende Allaha emanet ol canım..görşrz..
Yoncam Aşkım hoşgeldin ne iyi ettin canım , seni çook özlemiştik.Yokluğun ziyadesiyle hissedildi , Yadenin de öyle..
Canım benim çook geçmiş olsun, yanık çok derin herhalde bol bol soğuk duş al.
hayırlı yolculuklar,sağsalim gidip gelin inşallah :)) fırsat bulursan arada bize yaz :)) bol bol eğlen ...

İyi yolculuklar Masalcım.

Fundacım aşkım seni ben yerim yer..Ben de bazen demek istiyorum laf, böyle hamileyiz ama istemeden oldu kürtaj mı olsam diyenleree ne sinir oluyorum, onları orda gebertesim geliyor :=))

yoncacım hoşgeldin çok geçmiş olsun canım yanık zordur biraz zaman ister iyileşmesi

arunacım canım benim hoşbulduk...valla öyle bi canım yanıyoduki tatlım 2 gün hiç uyumadım.tatil değil işkence oldu valla ama bugün sanki daha iyiyim yeni ilacıda sürdüm oda iyi geldi biraz...ama bence sizin yanınızda olduğum içinde daha iyiyim...sende yoktun tatlım gerçi tatildeydin ama gözüm senide aradı senide arkadaşım..fundacımında dediği gibi insan alışınca sevdiklerini özlüyo valla:)

slmm kızlar nasılsınız biz bu gün eveimize döndükkkkk

yetercim canım sende hoş geldin tatlım...geçmiş sayfalara baktım dedim yeter nerelerde:) kızlar burda herkesin ayrı var valla...olmayınca yokluğunuz çok beli oluyo çok...biz kalemizin taşlarını hiiiiç bozmayalım en iysi kızlar ...:))
bebişler olduktan sonrada devam yani... kopmayalım birbirimizdenn....

canııııım melisimmmm şükür kavuştukkk...bende sizi çok özledim...dediğim gibi yanıkların sızısı bile hafifliyo sizle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…