Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba arkadaşım bu verdiğin bilgileri biraz detay anlatabilrmisin.İlk defa duydum bazı şeyleride. merak ettim. sorun sperm olunca heryeri araştırıyorum senin yazdıklarını görünce bi sorayım dedim.

ben artık polyanna olamıyorum,kendimi şey hissediyorum hani derler ya Polyannanın annesinin ırzına geçmişler,polyanna büyük bir mutlulukla ellerini çırpmış ve "yaşasın bir kardeşim olacak " demiş

insan bir yerde tıkanıyor,nereye kadar polyanna olucaz???

Merhaba arkadaşım bu verdiğin bilgileri biraz detay anlatabilrmisin.İlk defa duydum bazı şeyleride. merak ettim. sorun sperm olunca heryeri araştırıyorum senin yazdıklarını görünce bi sorayım dedim.

canım hangi konuda detaylı bilgi istiyorsun eşinin sorunu nedir

Allah korusun yakında stockholm sendromuna yakalanıp çevremizdeki hamile olanlara aşık olucaz:))))))

fundacım tatil nasıl geçti sen nslsn eşinle aran daha iyidir inşallah tatlım

yoncaya mesaj attım bakalım ne yapıyor :)) Yadenin telefon numarası malesef yok

ben kansızlık yüzünden o kadar çok çekirdekli kuru üzüm yedim ki artık adı anılınca kötü oluyorum :) ama madem faydası varmış bi daha alalım bari

kitabın fiyatı da iyimiş ama beşiktaş bana ter,ben ancak alışveriş merkezlerinde bakabilirim,okumak güzel şey...keşke kendimi toparlsamda birşeyler okusam,acaba kitap okumakla ilgili bir topicmi açsam böylece her hafta birkaç kişi aynı kitabı alır okuruz..aslında iyi bir fikir

sizin bu muhabbet bana işyerimdeki bir muhabbeti hatırlattı..işyerimde hiçkimse durumumu bilmiyor bu arada...
konu şu:çocuğu olmadan insan nasıl yaşar...
ortamda hamile bir arkadaş.yeni bebeği olmuş bir arkadaş,3 yaşında bebekleri olan bir arkadaş,torun sahibi bir bir arkadaş.....
konu çocuğu olmayınca insan ne yapabilirki diye uzayıpppp gitti...
uzun bir süre üzülmüştüm ...
tabi konuşmalar acımaya kadar gitmişti....

kızlar nasılsını geçmişe bir baksam dedim ama bakamdım çok mhabetli günler olmuş
ben annemdeyim çrşb kadarda buradayım buradan nette giremiyorum
iyi bakın keninize

yazsana özelden merak ettim

canım hangi konuda detaylı bilgi istiyorsun eşinin sorunu nedir

Canım eşimin sorunu sıfır sperm yani azosperm.Bitkisel ürünler kullanmaya başladık bizde.Kaan hoca bitkisel ürünler kullanmamızı söyledi.o yüzden araştırma yapıyorum hem testosteronu yükseltecek fsh düşürecek sperm arttıracak herşeyi öğrenmeye çalışıyorum.siizn kullandıklarınız sanırım yazdıkların.Faydasını gördünüzmü?

funda attım msj şeklinde aklımdakileri..ama kitap isimlerini unuttum:44:tekrar atcam birazdan on dk ara ile atılıyomuş:44: yakın olsak sana ünv ders notlarımı verirdim psikolojiama kitap adlarını yazarım.hem biraz kendini toplarsın.hem bilinçaltını keşfedersin.hem içindeki kişilik testlerini yaparsın bi kaç da romn adı yazıyorum ok
aruna sana da yazarım canım

tatlım bizim morfoloji sorunumuz var sperm sayısını artırıyoruz ama morfoloji düzelmedi 6 ay proxeed kullandık hareketi arttırdı argimax kullanıyoruz fsh klomen arttırır canım önceleri düzenli keçiboynuzu nohut havuç kürü yaptık evicap kullandık şimdi e c çinko argimax organik pekmez bal kore ginseng bende argimax women c vitamini kullanıyorum kabak çekirdeği badem fındık üzüm kullanıyoruz omega arada bir ama iki aydır sıkıldık çok düzenli olmuyor hergün probiyotik yoğurt bulgur nohut yumurta salça...herşeyin organiğini alıyorum klomen testesteronuda yükseltir bizim değerler normalin üstüne çıktı hatta testeron fazlağı oluşturdu kıllanma yaptı ama altı kullanılmadan olmuyor değer düzelmesi

sağol canım insan okudukça öğrendikçe sanki daha rahatlıyor

Anladım canım teşekkür ederim bilgilerin için.

fundacım tatil nasıl geçti sen nslsn eşinle aran daha iyidir inşallah tatlım

Günaydın canım :)
akşam tam sana cevap yazacağım sırada bilgisayarı eşime kaptırdım :)) tatil güzeldi,akrabalarla birlikte dolu dolu geçti ,ama çabuk bitti,keşek öğretmen olup 3 ay tatil yapabilsem , eşimle aram şu günlerde iyi gibi,ikimizde bebek için savaş baltalarımızı gömmeye çalışıyoruz,inşallah zamanla dahada düzelir,aslında çok iyi bir insan hakkını yememk lazım ama aramızda karakter olarak büyük uçurumlar var,bu yaştan sonrada ikimizde değişemeyiz nasıl olacak bilmiyorum

acaba bizlerde bu tarz konuşmalar yapıp insanların kalbini kırmış olabilirimiyiz,ben artık çok dikkat etmeye çalışıyorum, ama bazen bende kaçırıyorum mesela geçenlerde konuştuğum bekar bir arkadaşım naber bebek varmı deyince yok malesef senden naber buldunmu bir koca dedim :))) tamam yapmamam gerekirdi biliyorum ama artık canım yanıyor ve bende bazen böyle kaçırabiliyorum :))

kızlar nasılsını geçmişe bir baksam dedim ama bakamdım çok mhabetli günler olmuş
ben annemdeyim çrşb kadarda buradayım buradan nette giremiyorum
iyi bakın keninize

iyiyiz canım ,merak etme zaten tatiller yüzünden tam kadro buluşamıyoruz :)) sanırım 2 hafta felan sonra herkes evine döner,
bugün sanırım Yonca gelecek,artık öyle alışmşım ki hepinize göremeyince özlüyorum,sabah kalkıp ilk işim zaten akşam benden sonra ne konuşşulmuş diye bakmak oldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…