beklenen sonuçlar çıktıııı.....
eşimin tahlil sonuçlarının bir kısmına internetten baktım,
TOTAL TESTOSTERON 278
FSH 7.72
LH 6.70
ESTRADİOL 38.48
TSH 2.33
yarın tüm sonuçları alıncaKaan hocaya göndericem,inşallah iyiye doğru gidiş vardır
Bu siteye başımıza azosperm çıkınca tanıştım bişeyler araştırdım.Umutsuz olupta bebek sahibi olanları okudum.Çok umutlandım hemen üye oldum.Çok şeyler öğrendim buradan.En önemlisi dertleşecek arkadaşlar edindim.benim eşimde aynısı.Kendisine bir tablet tlf aldı akşam işten geldikten sonra elinden düşürmüyor.Bişeyler indirip duruyo.ama benimle bir araştırma yapmıyo.yapsa bile sıkılıyo.Benimle de ilgilenmiyor böyle olunca.bunalıyorum valla bazen.sonuçlarınız iyiye benziyo kaan hocaya gönderdin mi?inşallah güzel şeyler söyler.Bizide habersiz bırakma :)
aynı şekilde başlamışız :) kader işte insanları biryerde karşılaştırıyor :.
sonuçları Kaan hocaya yarın akşam göndericem,eşimden 7 tüp kan almışlar ve henüz hepsi çıkmadı yarın öğlende alıcaz,şu anda sonuçlar normal değerlerde görünüyor ama doktor gözüyle bakınca ne olur bilemem,inşallah iyidir,bende biran önce Kaan hocaya gönderip sonuçlara ne diyecek görmek istiyorum
canımcım koşa koşa geldimm..bugün uğrayamadım da eşim gelmeden oturuyum dedim..
bitanem iiinşallah sonuçlar iyidir.nasıl değerlendirdiklerini bilmediğimiz için tahmin de yürütemiyorum ....
ben de çok merak ediyorum valla ne niycek kaan hoca...
fundacım innşallah düzelimiştirde m.teseyede gerek kalmaz.
İnşallah sonuçlar çok iyidir.sonuçların yanında normal değerler yazıyor değilmi.az çok anlamışınızdır.ama tabi dr gözüyle başka oluyor.gönderdikjten sonra bide dr dan gelecek cevabı beklemekte çok zor geçiyor :) heyecanlı günler bekliyor seni :)
inan artık bilemiyorum ,bakınca hepsi normal değerler içinde görülüyor ,inşallah gerçekten düzelmiştir,yarın ki sonuçlarda belli olsunda hepsini birden göndereyim,inşallah hepsi iyidir yaaa... o kadar emek ziyan olmasın ....
Onlarda iyi çıkar canım inşallah.Sıkıntı stres yapma.kolay deil biliyorum ama. emeklerin boşa çıkmayacak inşallah.
yoncacım anlaşılan bilgisayarı kapmışsın :))) hoşgeldin
birde şu sorun var eğer düzelme olmazsa ( ALlah korusun ) eşime artık hiçbirşey yedirip içiremem((
inşallah Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığı sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder hepimize
hoşbulduk evet öyle oldu:)))..yemeği yapar yapmaz oturdum ...ay biraz geç gelse bugün:)))
öyle düşünme ...olumsuz düşünmücektik hani?bence iyi çıkıcak Allahın izniyle..
birde şu sorun var eğer düzelme olmazsa ( ALlah korusun ) eşime artık hiçbirşey yedirip içiremem((
inşallah Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığı sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder hepimize
İnşallah düzelecek olumlu düşün olumlu olsun.Onlarda yiyip içmekle naz ediyorlar.kendimiz için bişey istemiyoruz ki sonuçta. ikimizden olacak bir bebek için uğraşıyorz. valla izin verme yesin içsin.
MELİScimde gelmedi bu akşam ,yada ben yokken gelir
eşim 15 dkönce geldimalesef çıkıyorum öptm
bizi bu kadar uğraştırıyorlar bebek olunca tuttururlar ismini ben koyucam diye,bak o zaman gelsin ben neler yapıyorum :))))
Vallaa o kadar da değil yani öle derse benimki ben yaptım araştırıdm ben koyacam ismini derim :) armut piş ağzıma düş yok öyle :)
:))))))))))) kızlar yarın düğün var eşimle alışverişe çıktık ancak bir şey beğenemedim o kadar çok elbise denedim çıkardım ki , satıcı kızlar arkamdan kesin sövmüşlerdir.Ama stress attım desem inanır mısınız.Alamadım ama :))) Denedim çıktım hehehe ;Dhoşbulduk evet öyle oldu:)))..yemeği yapar yapmaz oturdum ...ay biraz geç gelse bugün:)))
Aşkım iyi düşün iyi olsun.öyle düşünme ...olumsuz düşünmücektik hani?bence iyi çıkıcak Allahın izniyle..
Ben nedense bugün hepimizin anne olacağını er ya da geç düşünüyorum.İnanıyorum.Yarın da Berat gecesi Rabbim bize inşallah sağlıklı,hayrılı ve uzun ömürlü evlatlar nasip edecek.Güzel ve olumlu düşünceler gelsin bize şu mübarek aylarda.Amin!evet yaaaa :) olumsuz düşünmek yok...eşlerimizide yola getiricez inşallah,gerçi biz bu akşam biraz tartıştık ama(
Yoncaaaaaaaaam kız ben seni aradım ya telini ama başkası çıktı :) ya da o sen miydin hehehee ?MELİScimde gelmedi bu akşam ,yada ben yokken gelir
eşim 15 dkönce geldimalesef çıkıyorum öptm
evet yakalayamadın Melishi :)
:))))))))))) kızlar yarın düğün var eşimle alışverişe çıktık ancak bir şey beğenemedim o kadar çok elbise denedim çıkardım ki , satıcı kızlar arkamdan kesin sövmüşlerdir.Ama stress attım desem inanır mısınız.Alamadım ama :))) Denedim çıktım hehehe ;D
ohhh ne güzel
Aşkım iyi düşün iyi olsun.
Ben nedense bugün hepimizin anne olacağını er ya da geç düşünüyorum.İnanıyorum.Yarın da Berat gecesi Rabbim bize inşallah sağlıklı,hayrılı ve uzun ömürlü evlatlar nasip edecek.Güzel ve olumlu düşünceler gelsin bize şu mübarek aylarda.Amin!
yarın size dua göndermeye çalışıcam,inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder
Yoncaaaaaaaaam kız ben seni aradım ya telini ama başkası çıktı :) ya da o sen miydin hehehee ?
Neyse; ben de eve geldim hemen geçtim laptopun başına vala eşim bir odada pc başında ben burdayıminan bebek diyoruz ama çalışmalar 0 :) sizinle sohbet etmek daha hoşuma gidiyor, bu şekilde nasıl bebemmm olacaksa hihhihhihi )))
bende kızgınım,çalışmalara ara verdim :)))
ben bugün yoncayı aramıştım ,senin olayı anlattımçok şaşırdı,sonra sana gönderdiği numaraya baktı doğru yazmış,valla nasıl oldu o da anlayamadı :))
ama şunu söyleyebilirim yoncanın seside senin sesin gibi insana pozitif enerji veriyor :))
Aşkım Fındığım :) ben deldim , ama biraz üzgünüm Şehitlere.Rabbim ailelerine sabırlar versin.Asker eşi olarak çok üzgünümEşlerimiz, kardeşlerimizin emekleri için artık bir şeylerin yapılmamasına üzülüyorummmmmm !
Bengü Türk Tv 'yi izleyin derim
evet yaaa,Allah sabır versin,yazık onlarada hepsi birer anne evladı,Allah bilir onların anneleride nasıl uğraşmışlardır evlat sahibi olabilmek için
Tüm arkadaşlarımı öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?