Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayatım artık doktor milletinden nefret edicem nerdeyse ( daha önce yine medicineda sibel diye bir kadın doğumcuya gitmiştim, ona hanım bile demek istemiyorum,kaç saat ağlatmıştı beni anlatamam hatırlamak bile istemiyorum, bir daha medicine gitmem

medical parkta Şule Selman gerçekten çok güzel muayene etmişti,hep merak etme benim elim hafiiftir acımayacak sen rahat ol felan diyerek muayene yaptı ve gerçekten acımamıştı

ufff bunları hatırlamak istemiyorum ((

canım benim inşallah hamişsindir ilaçları bir bekle kullanma iltihap için başka bir dr git derim tatlım

cannım benim keşke hamile olsam ama bilmiyorum,ben her ay böyleyim,hep hamile moduna giriyorum ve kendime dikkat etmeye çalışıyorum,zavallı eşimde hemen havaya giriyor ve her akşam arayıp eve gelmeden canın birşey istiyormu diye soruyor,yüz ifadesinden bile anlıyorum içi içini yiyor,her ay sonunda hayal kırıklığı tabi (

neyse yaaa geleck inşallah o günlerde alıcaz inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza :)))

üzülme aşkım inşallah o günleri göreceğiz.Rabbim hayırlısıyla o beyaz günleri göstersin bize.İnşallah berat kandilinde bize gelecek kadir gecesine kadar bebek müjdesi yazılmıştır amin.öptüm çok..:87:

ALLAH Razı olsun gülüm ...
inşallah düzelirler inşallah....çükü bu durumunda düzenli olması lazımmış
evet canım sağolsun.iyki babam tamam dedi ama onlarında çok borcu var...daha yeni kardeşim evlendi ya inşallah ödeyebiliriz ve onlara da mahçup olmayız..bu işlerde ciddi anlamda çok paralar gidiyo güzelim gerçekten.mesela bitkiseller bile çok pahalı...... evet tatlım proxeed bizimde bütçeyi epey sarsılıyodu.bide 15 günlük kullanımlı...Allah hepimize yardımcı olsun..natali hnla o gün konuştum genetik testler iyi çıkarsa m.teseya alacaklar eşimi benide hazırlıcaklar yüksek ihtimalle...çarş.günü Allahtan bi mani çıkmazsa ivideyiz inşallah emeklerimiz çabamız boşa çıkmaz...

herkes tartıştıktan sonra bile yatakta hemen barışıyo biz niye öle değiliz sanki
ah canım benim çok sağol fundam....belkide hayırlısı budur dediğin gibi...inşallah öyle olur arkadaşım ama pek sanmıyorum.. Allah büyük bitanem bulucaz çaresini.

canım benimm birden gözlerim doldu,böyle hemen beni hazırlayacaklar felan deyince ,Şu mübarek günlerde Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve biran önce bebişerimize kavuşuruz,

erdal bey seni muayene etmişmiydi,herhangi bir ilaç felan verdimi? ay birden sanki olayın içine daldık gibi geldi :)))

hadi bakalım hayırlısı.......

evet bende hep bu konuyu düşünmüşümdür,nasıl oluyorda hemen barışabiliyorlar,bende nasıl bir inat varsa mümkün değil barışmıyorum,eşimde hemen unutur,yani unuttuğunu söylüyor,bende diyorum ki sen benim kalbimi kırdıktan sonra sen unutsan nolur unutmasan nolur,kırılan benim kalbim ((

Aynen ya biz de bu durumdayız şu aralar ;(( sanırım stressten.:biz öğrendikten sonra bu hale geldik :)) bilemiyorum ne olacak !

günaydın kızlar,moralim çok bozuk,Kaan hoca ceavp yazmış ve tese ameliyatından bahsediyor ((
oysa bizde sperm çıkışı oluyordu ve gittiğimizde sizde sperm sayısı ve kalitesini artırmaya çalışıcaz demişti, ben şimdi eşime tese ameliyatından nasıl bahsederim ((((((

kaan hocaya eşimin son sperm tahlilini tekrar gönderip daha önce teseden bahsetmemiştiniz yazdım bakalım ne diyeacak ,inşallah teseye gerek kalmaz ...

canım benimbilğigim kadarayla tesede daha kaliteli esprmler elde edilebiliyor belki bu yüzden teseden söz etmiş olabilir hemen kendni üzme once tekrar sor söylediğin gibi sonra duruma göre bakarsın

tese ameliyatı zor bir ameliyat değil testislerden sperm alıyprlar eşinizin bunu anlayacağını zannediyorum uygun bir dille anlatın bence kendinde bir eksiklik olarak görmesin bunu.inşallah mutlu sonuçları alırsınız....

günaydın tatlım...
dünde o kadar yazdım yazdım internet gitti gülüm neyse kısaca yazıyım o seni muayene eden dr a gıcık oldum...bazılarının sadece adı dr. maalesef ve nasıl doktor olmuşlar anlamıyorum ama iltahap ve ciddi bişi olmamasına sevindim canım benim...

erdal bey beni muayene etmedi tatlım ilaçta vermedi ama şimdi çarşamba günü sorularım olacak..testte sorun çıkmazsa beni hazırlıcaklar ama acaba bendende hormon testi isticekler mi,rahim filmi falan ..?bunlardan bahsedilmedi.gerçi o gün gittiğimde erdal bey acaip yoğundu..bende unuttum sormayı...ama herhalde testin sonucuna göre değerlendirecekler..

canım dur bakalım bozma moralini......herşeyde bi hayır vardır......başka açıklama yapmamış mı kaan hoca neye göre m.tese diyor?sizin sonuçta azosperm değil ...bakalım son mailinde daha detaylı anlatır belki..sen üzülme belkide hiç gerek kalmaz teseye...

canım hiç moralini bozma...
bizde sperm sayısı 42 milyondu spermleri tese ile topluyacağız dedi....
açıklamasını normal yolla sperm çıkarken hasara uğruyor biz bu şekilde bu hasarı engelleyeceğiz demişti....
fundacım hocaya güven....

canım günaydın moralini bozma.m.tese dememiş sanırım.tese daha basit bir işlem. tesede normal yolla gelen spermden daha kaliteli spermler elde ediyorlarmış bildiğim kadarıyla. vardır herşeyde bir hayır sakın moralni bozma.

canım benimbilğigim kadarayla tesede daha kaliteli esprmler elde edilebiliyor belki bu yüzden teseden söz etmiş olabilir hemen kendni üzme once tekrar sor söylediğin gibi sonra duruma göre bakarsın

yetercim,eşim tedavi sonucu normal yolla bebek sahibi olacağımıza o kadar inandı ki şimdi ben ona ameliyat dersem şok olur (( sabah hocaya mesaj attım sanırım bir iki gün içinde geri döner,Allahım inşallah güzel şeyler söylerrrr ......

merhabalar thorbank,

ameliyat zor değil biliyorum ama eşim bu durumu zar zor kabullendi,sonrada kendini normal yolla bebek sahibi olucaz diye şartlandırdı,şimdi tese ameliyatı felan dersem çok üzülür,üzülürsede tabi morali bozuk olacak bu da sperm sayısını etkiliyor ...uff herşey birbirine bağlı,dediğin gibi inşallah mutlu sonuçlar alırız

kuzum anladım seni endşeni önceliklekaan hocadan gelecek cevabı bekle eğerki dr tesede ısrar ederse o zaman onuşursun kocanla
bak benim eşim ilk dr gitmeye başladığında 20 milyondu sayısı ama hareketlisi çok azdı morfolojisi bozuktu işte bu nedenlerden dolayıda doğal yola gebelik olmadı
yani eşinde sperm çıkışı olsa bile 20 milyonun üstünde olmalı ileri harektlisi iyi olmalı morfolojisiiyi olmalı yoksa doğal gebelik çok zor (imkansız değil ama ) birde kzum şu var normal sperm çıkışı varsa ve bu spermlerin kalitesinde sorun varsa bunlarla tüp bebk yaptırsanız bile embiryo kalitesi iyi omaz tutunmaz dr tes deme sebebi buda olabilir konuşursun bütün bunları üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…