funda yazdıklarını okurken dr ilğili olnalrı dilimi yutmuş durumdayım bu ne tarbiyesizlik yaaaa hala bu cümleyi kuran kurabilen dr varmıııı nasıl cüret eder hastasıyla ekemk parasıya yaşadığı hayatı ona suusn kişlerle bu şekilde konuşmaya
canım benim inşallah hamişsindir ilaçları bir bekle kullanma iltihap için başka bir dr git derim tatlım
cannım benim keşke hamile olsam ama bilmiyorum,ben her ay böyleyim,hep hamile moduna giriyorum ve kendime dikkat etmeye çalışıyorum,zavallı eşimde hemen havaya giriyor ve her akşam arayıp eve gelmeden canın birşey istiyormu diye soruyor,yüz ifadesinden bile anlıyorum içi içini yiyor,her ay sonunda hayal kırıklığı tabi(
neyse yaaa geleck inşallah o günlerde alıcaz inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza :)))
üzülme aşkım inşallah o günleri göreceğiz.Rabbim hayırlısıyla o beyaz günleri göstersin bize.İnşallah berat kandilinde bize gelecek kadir gecesine kadar bebek müjdesi yazılmıştır amin.öptüm çok..:87:
Şehitlerimizi ve tüm ölmüşlerimize dua ettim ben de dün gece, kınadan sonra eve geldim hemen dualarımı ettim tüüüüüüüüüüüm arkadaşlarım için kendim için aminnn !Bugün de düğün var ama ben iki arada gireyim dedim sizleri merak ettim..
Evet kuzucum ben ararım seni uygun olduğum bir zamanda sen de arayabilirsin her zaman :) sen beni ara kuzum bendeki no başkasındaa acaba sen başkasına mı verdin telini ya o gün ? neyse denk gelemedik hayırlısı böyleymiş.Bekliyorum telefonunu aşkım.
Bizim de çalışmalarda aksama var, biz bu sorunu öğrendikten sonra eşim nasılsa sorun bende nasılsa olmuyor gibi saçmalıklarda bulunuyor.Sanırım soğukluk yaşıyoruz, bakalım geçer inşallah
Krediniz için de ben de çok üzüldüm canım ya.Dur bakalım her şeyde var bir hayır.En azından baban varmış bak.Bizim kredi çekme gibi bir şansımız şimdilik yok, çünkü düğündü şuydu buydu derken eşim tümmm bankalardan kredi çekti.Sanırım ben çekerim,daha tüpe bile geçmeden para harcadık.sadece Proxeed bile ayda 230 TL diğer şeyleri saymıyorum bile.Rabbim yardımcımız olsun maddi en çok da maneviiiii.Ege üniversitesi bile 3 milyardan bahsediyor sadece ilaçlardan.Özelleri hiç düşünemiyorumSorduğum bazı yerler 7 milyardan bahsediyorlar.
Fundacımmm hadi inşallah güzel haberlerle gel de şurda halay çekelim :)
Tüm arkadaşlarımı öpüyorum
arkadaşlar hepimiz bu konuda rötarlı gidiyoruz ama malesef bu konu sayıyı artırmak için çok önemli( bende eşime kızdığımda ara veriyorum hemde uzun süre (
geçen günde eşimle tüp bebek yüzünden tartıştık al bakalım yine ara((
kredinizin çıkmamasına çok üzüldüm,Rabbim inşallah yardımcınız olsun,vardır elbet bir hayır,belki kredi almanıza gerek kalmadan biryerden gelecektir para..
ALLAH Razı olsun gülüm ...
inşallah düzelirler inşallah....çükü bu durumunda düzenli olması lazımmış
evet canım sağolsun.iyki babam tamam dedi ama onlarında çok borcu var...daha yeni kardeşim evlendi ya inşallah ödeyebiliriz ve onlara da mahçup olmayız..bu işlerde ciddi anlamda çok paralar gidiyo güzelim gerçekten.mesela bitkiseller bile çok pahalı...... evet tatlım proxeed bizimde bütçeyi epey sarsılıyodu.bide 15 günlük kullanımlı...Allah hepimize yardımcı olsun..natali hnla o gün konuştum genetik testler iyi çıkarsa m.teseya alacaklar eşimi benide hazırlıcaklar yüksek ihtimalle...çarş.günü Allahtan bi mani çıkmazsa ivideyiz inşallah emeklerimiz çabamız boşa çıkmaz...
herkes tartıştıktan sonra bile yatakta hemen barışıyo biz niye öle değiliz sanki
ah canım benim çok sağol fundam....belkide hayırlısı budur dediğin gibi...inşallah öyle olur arkadaşım ama pek sanmıyorum.. Allah büyük bitanem bulucaz çaresini.
herkes tartıştıktan sonra bile yatakta hemen barışıyo biz niye öle değiliz sanki
ah canım benim çok sağol fundam....belkide hayırlısı budur dediğin gibi...inşallah öyle olur arkadaşım ama pek sanmıyorum.. Allah büyük bitanem bulucaz çaresini.
evet bende hep bu konuyu düşünmüşümdür,nasıl oluyorda hemen barışabiliyorlar,bende nasıl bir inat varsa mümkün değil barışmıyorum,eşimde hemen unutur,yani unuttuğunu söylüyor,bende diyorum ki sen benim kalbimi kırdıktan sonra sen unutsan nolur unutmasan nolur,kırılan benim kalbim((
Aynen ya biz de bu durumdayız şu aralar ;(( sanırım stressten.:biz öğrendikten sonra bu hale geldik :)) bilemiyorum ne olacak !
günaydın kızlar,moralim çok bozuk,Kaan hoca ceavp yazmış ve tese ameliyatından bahsediyor((
oysa bizde sperm çıkışı oluyordu ve gittiğimizde sizde sperm sayısı ve kalitesini artırmaya çalışıcaz demişti, ben şimdi eşime tese ameliyatından nasıl bahsederim((((((
kaan hocaya eşimin son sperm tahlilini tekrar gönderip daha önce teseden bahsetmemiştiniz yazdım bakalım ne diyeacak ,inşallah teseye gerek kalmaz ...
canım benimm birden gözlerim doldu,böyle hemen beni hazırlayacaklar felan deyince ,Şu mübarek günlerde Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve biran önce bebişerimize kavuşuruz,
erdal bey seni muayene etmişmiydi,herhangi bir ilaç felan verdimi? ay birden sanki olayın içine daldık gibi geldi :)))
hadi bakalım hayırlısı.......
günaydın kızlar,moralim çok bozuk,Kaan hoca ceavp yazmış ve tese ameliyatından bahsediyor((
oysa bizde sperm çıkışı oluyordu ve gittiğimizde sizde sperm sayısı ve kalitesini artırmaya çalışıcaz demişti, ben şimdi eşime tese ameliyatından nasıl bahsederim((((((
kaan hocaya eşimin son sperm tahlilini tekrar gönderip daha önce teseden bahsetmemiştiniz yazdım bakalım ne diyeacak ,inşallah teseye gerek kalmaz ...
canım benimbilğigim kadarayla tesede daha kaliteli esprmler elde edilebiliyor belki bu yüzden teseden söz etmiş olabilir hemen kendni üzme once tekrar sor söylediğin gibi sonra duruma göre bakarsın
tese ameliyatı zor bir ameliyat değil testislerden sperm alıyprlar eşinizin bunu anlayacağını zannediyorum uygun bir dille anlatın bence kendinde bir eksiklik olarak görmesin bunu.inşallah mutlu sonuçları alırsınız....
yetercim,eşim tedavi sonucu normal yolla bebek sahibi olacağımıza o kadar inandı ki şimdi ben ona ameliyat dersem şok olur(( sabah hocaya mesaj attım sanırım bir iki gün içinde geri döner,Allahım inşallah güzel şeyler söylerrrr ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?