Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin bitanem ama inşallah ben hemen çıkmam...melisim eşim beni masadan kovucak diye acele acele yazıyorumatladıklarım olduysa kusuruma bakmayın ...yarın saat 10da ivideyiz kısmetse ..dua edin kızlar..

İnşallahhhhhhh güzel haberlerini yazarsın Yoncam.Biliyorum ama ben güzel şeyler döktüreceksin bize de umut olacaksın heheyyyyyyyyyt..

Hz zekeriyya'nın duası lütfen bunu 7000kere oku şifa allah'tandır.

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua(ya rabbi bana senin tarafından hayırlı evlatlar ihsan eyle)

sağolsun canım ne güzel bi dua..inşallah bende okuyum bunu tatlım...

kızlar hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun..

İnşallahhhhhhh güzel haberlerini yazarsın Yoncam.Biliyorum ama ben güzel şeyler döktüreceksin bize de umut olacaksın heheyyyyyyyyyt..

canım benim yaaa.inşallah bitanem inşallah...daha şimdiden heyecan sardı beni..bakalım sonu iyi olur inşallah..
buarada fundacımlada görüşemedik bu akşam şimdi çıkıyorum gülüm yarın kısmetse buluşuruz inşallah.

canım ben geldim arkadaşım...özelden msj yazdım geldimi tatlım...*çabuk çıktım yollamadan çıktım herhalde
ah be güzelim kaan hoca niye cvp yazmadıki bidaha atsan?

az önce seni düşünüyordum,nerde acaba sesi çıkmıyor diye :)))
mesajın gelmedi malesef ( tekrar yazarmısın bakayım,

KAan hocaya bu sabah tekrar mail attım ve tedaviye devam etmek istediğim söyledim,sonuçta bu eşimin sağlığı ilk bebeği tüp denesekte ikinci normal olsun istiyoruz,bakalım bu akşam cevap yazacakmı

gülüm ivideki tese yapan hoca Bülent bey ama soyadını bilmiyorum..yarın ordaysa onunlada konuşucam.senin sormak istediğin bişey varsa soruyum bitanem.

Kaan hocaya IVIyi sordum biliyormusunuz diye ,bilmiyormuş,web sayfasını incelemiş ama dedi tese ameliyatı yapacak doktorun adı yazmıyor ,kim olduğunu sordu bende bilmiyorum dedim,yarın gidince bana tam adını soyadını öğrenebilirmisin,

inşallah tedaviniz hayırlı olur,en kısa sürede bebişinize kavuşursunuz

öylede olabilir belki güzelim...sen 2.kez mail attın mı?bülent beye tahlillerin sonucu çıktıktan sonra yönlendicez dediler ama inşallah yarın hastanededir yinede ...bizde buarada krediyi hallettik şükür...

süper işin para kısmını halletmişsiniz,inşallah bebişinizede biran önce kavuşursunuz :))
bülent bey sanırım hastanede olmuyor,öyle demişlerdi,randevu alınca geliyor galiba,tam hatırlamıyorum

hocaya mail attım ve dedim ki ekteki tahlil sonuçlarına yorum yaparmısını ne durumdayız dedim,bu akşam cevap yazmasını umuyorum

benim eşim herşeyi içnde yaşıyor,şimdi ben söylesem iyice içine kapanacak biliyorum,bu yüzden bekliyorum bakalım artık kaan hoca bu akşam cevap yazarsa eşime söylerim herhalde

hoşgeldin bitanem ama inşallah ben hemen çıkmam...melisim eşim beni masadan kovucak diye acele acele yazıyorumatladıklarım olduysa kusuruma bakmayın ...yarın saat 10da ivideyiz kısmetse ..dua edin kızlar..

dualarım seninle ,bak IVIye ilk ben gitmiştim ama tedavi olmak sana kısmet oldu :)))inşallahhhhhh hayırlı sonuçlar alırsınız , inşallah iki kişi girdiğiniz kapıdan bebişlerinizle çıkarsınız :)))

ben malesef bu akşam biraz rahatsızdım,kendimi yatağa zor attım ,kalkar kalkmaz ne yaptınız diye bakmaya geldim :))) dualarım seninle inşallah herşey istediğin gibi olur,hadi bakalım önümüzü aç :))) ilk bebişi senden bekliyoruz şu anda

benim eşim herşeyi içnde yaşıyor,şimdi ben söylesem iyice içine kapanacak biliyorum,bu yüzden bekliyorum bakalım artık kaan hoca bu akşam cevap yazarsa eşime söylerim herhalde

canım sakın eşinin içine atmasına izin verme benim eşimde öyleydi her şeyi kendi içind eyaşardı hiç bir şeyi anlatmazdı bu beynindeki kistin sebebi bu davranışalrı dedi dr allah esriğesin eşini

ahh o ufaklıklar varyaaa.... nasıl kullanırlar insanı,benimde var kuzenimin beni sevsindiye ne derse yapıyorum :))

evet yaaa hiç sorma ama onun tarafından kulanılmak hoşuma gidiyor galiba

Allah korusun.bu erkek milleti bi garip.herseyi icine atmayi erkeklik saniyorlar. Allahtan biz onlar gibi degiliz,birbirimize anlatip rahatliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…