hoşgeldin bitanem ama inşallah ben hemen çıkmam...melisim eşim beni masadan kovucak diye acele acele yazıyorumatladıklarım olduysa kusuruma bakmayın ...yarın saat 10da ivideyiz kısmetse ..dua edin kızlar..
Hz zekeriyya'nın duası lütfen bunu 7000kere oku şifa allah'tandır.
Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua(ya rabbi bana senin tarafından hayırlı evlatlar ihsan eyle)
İnşallahhhhhhh güzel haberlerini yazarsın Yoncam.Biliyorum ama ben güzel şeyler döktüreceksin bize de umut olacaksın heheyyyyyyyyyt..
canım ben geldim arkadaşım...özelden msj yazdım geldimi tatlım...*çabuk çıktım yollamadan çıktım herhalde
ah be güzelim kaan hoca niye cvp yazmadıki bidaha atsan?
gülüm ivideki tese yapan hoca Bülent bey ama soyadını bilmiyorum..yarın ordaysa onunlada konuşucam.senin sormak istediğin bişey varsa soruyum bitanem.
evet canım biraz zor oldu ufaklıkla uğraşmak ama çok seviyorum onu oda biliyor bunu
öylede olabilir belki güzelim...sen 2.kez mail attın mı?bülent beye tahlillerin sonucu çıktıktan sonra yönlendicez dediler ama inşallah yarın hastanededir yinede ...bizde buarada krediyi hallettik şükür...
canım bence kaan hocanın maili eşine okut birlikte karar verinnn bu arada test içinize snen bir yer olsun evet biraz pahalı ama yapacak bir şey yokkk birde morfolojiyede baktırınnnn (sayınız ne kadar tam olarak ilmiyorum ama )inşşş değerler güzel çıkar ve sizi şaşırtır
hoşgeldin bitanem ama inşallah ben hemen çıkmam...melisim eşim beni masadan kovucak diye acele acele yazıyorumatladıklarım olduysa kusuruma bakmayın ...yarın saat 10da ivideyiz kısmetse ..dua edin kızlar..
bencede ihmal etme lütfen erdal beye muayene ol güzelim bian önce.
canım benim yaaa.inşallah bitanem inşallah...daha şimdiden heyecan sardı beni..bakalım sonu iyi olur inşallah..
buarada fundacımlada görüşemedik bu akşamşimdi çıkıyorum gülüm yarın kısmetse buluşuruz inşallah.
melishim seni tebrik ediyorum heryeri takip edebiliyorsun :)) ben buraya zor yetişiyorum,şimdi yoğunlaştım cevap yazamamaktan korkuyorum bazen :)
5 yıllık tecrübe :)))))))
benim eşim herşeyi içnde yaşıyor,şimdi ben söylesem iyice içine kapanacak biliyorum,bu yüzden bekliyorum bakalım artık kaan hoca bu akşam cevap yazarsa eşime söylerim herhalde
ahh o ufaklıklar varyaaa.... nasıl kullanırlar insanı,benimde var kuzenimin beni sevsindiye ne derse yapıyorum :))
canım sakın eşinin içine atmasına izin verme benim eşimde öyleydi her şeyi kendi içind eyaşardı hiç bir şeyi anlatmazdı bu beynindeki kistin sebebi bu davranışalrı dedi dr allah esriğesin eşini
evet yaaa hiç sorma ama onun tarafından kulanılmak hoşuma gidiyor galiba
mesajları diyorsan : kontrol paneli , özel mesajlar , mesaj takibiO zaman tecrubelerine guvenerek sana bi sey sorayim :)
Burda seninle aramizda gecen tum konusmalari sirasiyla gorebilecegim bir bolum varmi.bazen gecmise bakmak istiyorum ama bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?