Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fundam buarada bülent hocanında belli bi günü olmuyomuş ..işlem olduğu zaman geliyomuş merkeze...
ben belki denk gelirim dedim ama yoktu zaten ilk gider gitmez onu sordum..

hayatım ben genelde her dışarı çıkışımda eşime küserek eve geliyorum,şimdi biraz kendine hakim olmaya çalışıyor ama 3-5 dayanıyor sonra yine beni delirtiyor,bende mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya çalışıyorum,tek gidebileceğim biryerse onunla gitmiyorum, IVIye gittiğimiz gün bizde çok gergindik sakın moralini bozma,boşver onu :))) önemli olan tedavinize başlamanız,bak en azından tahliller yapılıyor ,ben eşimi henüz tahlil için bile götüremedim malesef

Eşin be sorunlardan öncede böyle gergin birimiydi? benim ki hep gerginde :)) aman napalımmm

Kaan hoca bana cevap yazmamış henüz ( uff yaaa ne bu hepimizde ayrı bir sıkıntı (

güzelim ilk msjmda erdal bey yazacağıma bülent beye sorun beni arayın yazmışım..benim kafa hala yerinde değil

fundam buarada bülent hocanında belli bi günü olmuyomuş ..işlem olduğu zaman geliyomuş merkeze...
ben belki denk gelirim dedim ama yoktu zaten ilk gider gitmez onu sordum..

anlamadım ,işlem dediğin tese mi oluyor,şimdi bülent hoca teseden önce eşini muayene etmeyecek mi?? ilginç geldi bu

çok sağol be gülüm zaten senin sabahki msjın beni öyle bi rahatlattıki canımsın...
valla öyle napalımmmm fundacım başa gelen çekiliyo işte
önceleride huysuzduda bu kadar değil aslında güleryüzlüdür etrafa hep gülücükler saçar bana karşı niye böyle anlamıyorum ?ben en çok iş durumumuza yoruyodum sonra bide üstüne bu durumlarda eklendi..
sanırım o yüzdende daha sinirli olmaya başladı..
inşallah sizde hayırlısıyla başlarsınız bitanem benim..ah kaan hocadan cvp gelse..netleşsin şu durum ..
gerçekten m.teseye gerek varmıdır yokmudur.hem olsa bile kızların dediği gibi daha garantili ve doğruda olabilir güzelim.endişelenme o konuda yani..eşinede uygun bi dille anlatırsın sen.

valla senin sayende başladık güzelim..sen olmasaydın belki ben hala merkez arayışındaydım..yada umuta gidicektik orada belki takılırdı kafama bişeyler...çünkü en ufak bişeyden süpheye düşüyorum artık..o kadar sömürüldükki yani güzelim.sadece hormon tahlillerine 1400 verdik.spermioğram 5 kez yapıdı 1 tanesinden 150tl aldılar.bunlar sadece aklıma gelenler ilaçları ve benimkileri hiç saymıyorum ...o yüzden burda hiç endişe duymadım inşallah hepte öyle gider fundam..

doktorun ismi ne? olmazsa bizde ona gidelim,sonuçları ne kadar sürede veriyorlar

adı değişiyor genelde yeni mezunlar oluyor iyi niyetliler androloji daha yorucu ürolojiye gidiyor tedavide olduğunu dr istediğini özelde de para olduğunu belirtince veriyorlar tarih konusu yoğunluğa göre değişiyor kan idrar hemende sperm 10 15 gün sonraya veriliyor bizde hesaplayarak alıyoruz yumurtlamaya denk getirmemek için şimdi 4 ağus verecek dosyamız var androlojide çapada eşim gitmiyor o yüzden çünkü infertitiye sevk ediyorlar bize çapada teşhis koymuştu prof sebepsiz infertiti diye

yoncacım benim eşim gerçekten çok sabırlıdır ev işinde yardım eder hiç of demez dışarı çıkarır ama şu süreçte agresifleşti değişti melek gibi adam huysuzlaştı bu normal tatlım hayırlı olsun hadi hamiş ol ayağını sürt sonra da biz dökülelimbunlar biziz kızlar

anlamadım ,işlem dediğin tese mi oluyor,şimdi bülent hoca teseden önce eşini muayene etmeyecek mi?? ilginç geldi bu

aynen öyle fundacım..bende tese anladım ...işlem dediler bana sadece muayene falan demediler..
bide erdal bey ciddi bi sorun olursa (genetikte yani )ameliyat yapılamaz dedi..yani gerek kalmaz dedi..acaba ona göremi bakacaklar?

kuzum inşş sonuçlar iyi çıkar aam hiç kendini yalnız hisetme bu erkeklerin hepsi aynı tedviye başlarken depresona giriyor adamlar

canım benim aklım hep sendeydi,en son dayanamadım ve mesaj attım :))
inşallah bebiş gelince eşin düzelir,mutluluk onun psikolojisinede iyi gelir :))

evet bende ararken çok panik oldum ,orasımı burasımı bir türlü karar veremiyordum,inşallah IVI ikimizede iyi gelir :))

ufff yaaa bu ne... ben daha öncede okumuştum,yazık biz o kadar uğraışıyoruz millet aldırıyor ((
evet

aynen öyle fundacım..bende tese anladım ...işlem dediler bana sadece muayene falan demediler..
bide erdal bey ciddi bi sorun olursa (genetikte yani )ameliyat yapılamaz dedi..yani gerek kalmaz dedi..acaba ona göremi bakacaklar?
Canım benim ben de eve yeni geldim Bugün çok yoğun bir gündü ( üstelik telefonumun şarjı da bittiiiiiii
Sen neler yaptın diye de çok merak ettim.
Biraz atışmışsınız eşinle ama bu süreç onu da zorluyor, Canım ya eşin yatmamıştır emin ol stressten.Gerçekten biz tamam anlatıyoruz ama onların düşündükleri sorunun kendinden kaynaklı olduğu.Seni de bu yüzden üzüyor, bazen benim eşim tartıştığımız konuyu döndürüp ben işe yaramama getiriyor.Yani alakasız şeylerden kendine pay biçiyor.Bu da onların psikolojilerinin gerçekten çöktüğünü gösteriyor.Sen üzerine gittin mi bilmiyorum aşkım ama gitme.O söylensin.Biz de malesef heyecanllıyız, panik atak hemen olsun kalksın.Ona dr a gidelim lafı bile hakaret aslında.Ya da ben mi böyle düşünüyorum artık bilemiyorum.Bazen diyorum ki ben olsaydım soruna sebep eşime not yazıp gider miydim ) ilk zamanlar eşim bana boşanmaktan bahsediyordu çünkü..gerçekten onlar için daha zor , bizim üzüntümüzle eziliyorlar.çaresizler.. (((((((
[

Son düzenleme:

canım benim arunacım ben dün seni görmemişiiiim yaadün beynim zonkluyodu resmen ..şimdi yaziyim:)
ah canım inşallah arkadaşım inşallah

aynen dediğin gibi tatlım sanki evrim değiştiriyolar..güzel güzel konuşuyoduk ilk defa ...dün yolda giderken acaba ateşli hastalık geçirdinmi hatırlıyomusun dedim...o da hatırlamıyorum ama çok küçükkken 3-4 yaşlarındayken 2.kattan düşmüştüm dedi çok şidddetli düşmüş ama...hatta ağaca çarpıp düşmüş.. onu hatırlıyo testisleri çok ağrımış ,sabaha kadarda ağlamış garibim..konuşabilseydim dra onuda soracaktım buyüzden azosperm olabilir mi diye?Allahım inşallah şu durumuzun içinden hayırlısıyla çıkarız..İNŞALLAH RABBİM hepimizin eşlerine şifa versin tez zamanda yüzümüzü güldürsün...

canım anlatıın şeyler çok fazla ben bizde yaşadık aynılarını her şeyi her sorunu sıkıntıyı kendisine yoraradı eşim en küçük şeyde sebep benim derdii hiç bir şey konuşamazdık ben çok çaba harcadımmm eşimi bu konuda egolaından kurtamak içinnn her şeye alınıyorduuu çok zor günlerdi şimdi o biraz alıştı bende bu konuda ona nasıl davranacağımı öğrendim (bizim davranışlarımızda bir sorun yok aslında ama eşlerimiz bunu anlamıyorlar )hele bir de tedvi falan olunca tuz biber oluyor

geçen gün ünvrst has bir çift var sğermiyoğram için adamın eline o kutulardan vermişler bekliyor bizde oaradayız aynı işlem için bekliyoruz adam okadar tedirğinki eşine işaret ediyor ben bunu (sperm vereceği kutuyu)nereye koyacağım diye kadına kaş göz işareti yepıyor kandıncağız köşeye dikelmiş hiç sesi çıkmıyor sonra üzerindeki ceketin altına sakladı oysa oradaki bütün erklerin elinde aynı kutu var ve hepsi aynı ilem için bekliyor utancak sters yapacak bir şey ama adam bunu anlamıyor ve karısına ekşiyor

ahh be arkadaşım....ne güzel sizde o konuda ilerlemeler olmuş( tabi ançok senin gayretinle )...canımcım gerçi zamanla alakalıdır belki....anlattığın yazıyıda okudum kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum hayatım...ama inşallah bian önce normale dönerler. ...o zamana kadar inşallah bana bişi olmaz

cnm zaten varikosel problemi genetik ve ailelerin bir bakıma suçu eşimin ağabeyinde de sorun olmuş aslında basit sperm ilgili değil dr annen hiç mi bakmamış oğlum sana demiş ameliyattan hemen sonra hamiş kaldı belki eşi 25 yaşında o yüzden bana göre hızlı olmuştur ben bu konuları konuşuyorum heryerde böylece bir öğretmen arkadaşım farketti ameliyet ettirdi buluğ çağındaki oğlunu dr ünlü demişki oğlum erken evlenip bebek sahibi olurdun ama 30 dan sonraya bıraksaydın kısırdın biz 30 da evlendik iki yıl sonra çocuk istedik tam dr dediği gibi olduk çevremde varisi olan kişilere diyorum çoçuğumuzda varis varikosel ve hemoroid olabilir keşke daha ilgili büyüyebilseydin diyorum eşime o da haklısın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…