kızlar ben geldim.Fundam yetişemedim sanada
hepinizden ALLAH razı olsun kızlar dualarınız için.... saat 11:30da ıvıdeydik.12 gibide kan aldılar 2 tüp.yalnız damarları bulamadı epeyce uğraştı ordaki hemşire...elinin üstündedki damardan almak zorunda kaldı..
sonuçları hemen lab.a götürdüler ama 19 gün sonra çıkıcak sonuçlar.
kızlar eşimle sabah giderken çok büyük kavga ettik.ne kadar gerildğimi stres olduğumu anlatamam size..
erdal beyin yanına bile uğrayamadım..hala moralim bozuk...işlemdeymiş o sırada 40 dk kadarda onu bekledik...5 10 dk daha sabretseydi görüşücektiksonra eşim dayanamadı homurdana homurdana kalktı gitti... zaten o sıradada didişmeye devam ediyoduk...tutamadım bi türlü kalktı gitti.. çıkarken apar topar natali hn a aklıma gelenleri sordum..şimdi napıcaz ,bu esnada benim yapmam gereken işlemler varmı? hormon tahlili ,rahim filmi falan ...siz bülent beye sorun beni arayın dedim...
oda sağolsun az önce aradı konuşmuş erdal beyde şimdilik hiçbişeye gerek yok.sonuca göre yapmamız gerekeni yapıcaz demiş..of kızlar ya napıcam ben bu adamla ya:95:
Fundacım prof.dr.bülent alıcı adı..
kaan beyde bilir belki...hala cvp yazmadımı gülüm
fundam buarada bülent hocanında belli bi günü olmuyomuş ..işlem olduğu zaman geliyomuş merkeze...
ben belki denk gelirim dedim ama yoktu zaten ilk gider gitmez onu sordum..
hayatım ben genelde her dışarı çıkışımda eşime küserek eve geliyorum,şimdi biraz kendine hakim olmaya çalışıyor ama 3-5 dayanıyor sonra yine beni delirtiyor,bende mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya çalışıyorum,tek gidebileceğim biryerse onunla gitmiyorum, IVIye gittiğimiz gün bizde çok gergindik sakın moralini bozma,boşver onu :))) önemli olan tedavinize başlamanız,bak en azından tahliller yapılıyor ,ben eşimi henüz tahlil için bile götüremedim malesef
Eşin be sorunlardan öncede böyle gergin birimiydi? benim ki hep gerginde :)) aman napalımmm
Kaan hoca bana cevap yazmamış henüz( uff yaaa ne bu hepimizde ayrı bir sıkıntı (
doktorun ismi ne? olmazsa bizde ona gidelim,sonuçları ne kadar sürede veriyorlar
anlamadım ,işlem dediğin tese mi oluyor,şimdi bülent hoca teseden önce eşini muayene etmeyecek mi?? ilginç geldi bu
arkadaşlar eşim geliyor ben yemek hazırlamaya gidiyorum,ilerleyen saatlerde görüşürüz
hepinizden ALLAH razı olsun kızlar dualarınız için.... saat 11:30da ıvıdeydik.12 gibide kan aldılar 2 tüp.yalnız damarları bulamadı epeyce uğraştı ordaki hemşire...elinin üstündedki damardan almak zorunda kaldı..
kızlar eşimle sabah giderken çok büyük kavga ettik.ne kadar gerildğimi stres olduğumu anlatamam size..
erdal beyin yanına bile uğrayamadım..hala moralim bozuk...işlemdeymiş o sırada 40 dk kadarda onu bekledik...5 10 dk daha sabretseydi görüşücektiksonra eşim dayanamadı homurdana homurdana kalktı gitti... zaten o sıradada didişmeye devam ediyoduk...tutamadım bi türlü kalktı gitti.. çıkarken apar topar natali hn a aklıma gelenleri sordum..şimdi napıcaz ,bu esnada benim yapmam gereken işlemler varmı? hormon tahlili ,rahim filmi falan ...siz bülent beye sorun beni arayın dedim...
oda sağolsun az önce aradı konuşmuş erdal beyde şimdilik hiçbişeye gerek yok.sonuca göre yapmamız gerekeni yapıcaz demiş..of kızlar ya napıcam ben bu adamla ya:95:
çok sağol be gülüm zaten senin sabahki msjın beni öyle bi rahatlattıki canımsın...
valla öyle napalımmmm fundacım başa gelen çekiliyo işte
önceleride huysuzduda bu kadar değil aslında güleryüzlüdür etrafa hep gülücükler saçar bana karşı niye böyle anlamıyorum ?ben en çok iş durumumuza yoruyodum sonra bide üstüne bu durumlarda eklendi..
sanırım o yüzdende daha sinirli olmaya başladı..
inşallah sizde hayırlısıyla başlarsınız bitanem benim..ah kaan hocadan cvp gelse..netleşsin şu durum ..
gerçekten m.teseye gerek varmıdır yokmudur.hem olsa bile kızların dediği gibi daha garantili ve doğruda olabilir güzelim.endişelenme o konuda yani..eşinede uygun bi dille anlatırsın sen.
valla senin sayende başladık güzelim..sen olmasaydın belki ben hala merkez arayışındaydım..yada umuta gidicektik orada belki takılırdı kafama bişeyler...çünkü en ufak bişeyden süpheye düşüyorum artık..o kadar sömürüldükki yani güzelim.sadece hormon tahlillerine 1400 verdik.spermioğram 5 kez yapıdı 1 tanesinden 150tl aldılar.bunlar sadece aklıma gelenler ilaçları ve benimkileri hiç saymıyorum ...o yüzden burda hiç endişe duymadım inşallah hepte öyle gider fundam..
evetufff yaaa bu ne... ben daha öncede okumuştum,yazık biz o kadar uğraışıyoruz millet aldırıyor((
Canım benim ben de eve yeni geldim
aynen öyle fundacım..bende tese anladım ...işlem dediler bana sadece muayene falan demediler..
bide erdal bey ciddi bi sorun olursa (genetikte yani )ameliyat yapılamaz dedi..yani gerek kalmaz dedi..acaba ona göremi bakacaklar?
yoncacım benim eşim gerçekten çok sabırlıdır ev işinde yardım eder hiç of demez dışarı çıkarır ama şu süreçte agresifleşti değişti melek gibi adam huysuzlaştı bu normal tatlım hayırlı olsun hadi hamiş ol ayağını sürt sonra da biz dökülelimbunlar biziz kızlar
canım benim arunacım ben dün seni görmemişiiiim yaadün beynim zonkluyodu resmen ..şimdi yaziyim:)
ah canım inşallah arkadaşım inşallah
aynen dediğin gibi tatlım sanki evrim değiştiriyolar..güzel güzel konuşuyoduk ilk defa ...dün yolda giderken acaba ateşli hastalık geçirdinmi hatırlıyomusun dedim...o da hatırlamıyorum ama çok küçükkken 3-4 yaşlarındayken 2.kattan düşmüştüm dedi çok şidddetli düşmüş ama...hatta ağaca çarpıp düşmüş.. onu hatırlıyo testisleri çok ağrımış ,sabaha kadarda ağlamış garibim..konuşabilseydim dra onuda soracaktım buyüzden azosperm olabilir mi diye?Allahım inşallah şu durumuzun içinden hayırlısıyla çıkarız..İNŞALLAH RABBİM hepimizin eşlerine şifa versin tez zamanda yüzümüzü güldürsün...
kuzum inşş sonuçlar iyi çıkar aam hiç kendini yalnız hisetme bu erkeklerin hepsi aynı tedviye başlarken depresona giriyor adamlar
canım anlatıın şeyler çok fazla ben bizde yaşadık aynılarını her şeyi her sorunu sıkıntıyı kendisine yoraradı eşim en küçük şeyde sebep benim derdii hiç bir şey konuşamazdık ben çok çaba harcadımmm eşimi bu konuda egolaından kurtamak içinnn her şeye alınıyorduuu çok zor günlerdi şimdi o biraz alıştı bende bu konuda ona nasıl davranacağımı öğrendim (bizim davranışlarımızda bir sorun yok aslında ama eşlerimiz bunu anlamıyorlar )hele bir de tedvi falan olunca tuz biber oluyor
geçen gün ünvrst has bir çift var sğermiyoğram için adamın eline o kutulardan vermişler bekliyor bizde oaradayız aynı işlem için bekliyoruz adam okadar tedirğinki eşine işaret ediyor ben bunu (sperm vereceği kutuyu)nereye koyacağım diye kadına kaş göz işareti yepıyor kandıncağız köşeye dikelmiş hiç sesi çıkmıyor sonra üzerindeki ceketin altına sakladı oysa oradaki bütün erklerin elinde aynı kutu var ve hepsi aynı ilem için bekliyor utancak sters yapacak bir şey ama adam bunu anlamıyor ve karısına ekşiyor
canım benim arunacım ben dün seni görmemişiiiim yaadün beynim zonkluyodu resmen ..şimdi yaziyim:)
ah canım inşallah arkadaşım inşallah
aynen dediğin gibi tatlım sanki evrim değiştiriyolar..güzel güzel konuşuyoduk ilk defa ...dün yolda giderken acaba ateşli hastalık geçirdinmi hatırlıyomusun dedim...o da hatırlamıyorum ama çok küçükkken 3-4 yaşlarındayken 2.kattan düşmüştüm dedi çok şidddetli düşmüş ama...hatta ağaca çarpıp düşmüş.. onu hatırlıyo testisleri çok ağrımış ,sabaha kadarda ağlamış garibim..konuşabilseydim dra onuda soracaktım buyüzden azosperm olabilir mi diye?Allahım inşallah şu durumuzun içinden hayırlısıyla çıkarız..İNŞALLAH RABBİM hepimizin eşlerine şifa versin tez zamanda yüzümüzü güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?