Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben bir iki hafta içinde erdal beyde muayene olucam inşallah,eğer film isterse çektiririz artık yapacak birşey yok ,zor işler bunlar ama çok şükür çaresi olan şeyler :)

ben bir iki hafta içinde erdal beyde muayene olucam inşallah,eğer film isterse çektiririz artık yapacak birşey yok ,zor işler bunlar ama çok şükür çaresi olan şeyler :)

cnm erdal bey ıvı tüp merkezi mi yoncada ona gidiyor galiba ben kendime bir yıl vermiştim ama belki bizimde gitmemiz gerekiyor bakalım ben bu ay şule hn gidip yumurta takibi yaptırmak ağustostada filim çektirmeyi düşünüyorum bakalım 4 ağustos eşimin test günü sperm ne durumda vitaminleri boşluyor keçiboynuzu kürü yapıyor sadece

evet yoncayla birlikte gidicez inşallah,
bu arada IVI + ÇİDER in bir kampanyası var,ÇİDERE üye olunca tüp bebek fiyatı ilaçlar dahil 4000 tl,sanırım temmuz ağustos ayı içinde bu geçerli
birde kampanya dahilinde gidince erdal beyin ilk muayenesi ücretsiz,eğer tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorsan bence aynı doktorla başla,böylece ne baştan tüm takiplerini aynı doktor yapmış olur,
tabi benimkisi sadece bir fikir ,ben öyle yapmayı düşünüyordum ama eşim biraz problem çıkartınca biraz erteledim ve başka doktora gittim

gerçekten uygunmuş inşallah gerek kalmadan patır patır hamiş oluruz beraber çocuk dr arar kıyafet arar kreş ararız bugünleride gülerek anımsarız

şimdi çidere üye oldum sağol cnm arkadaşım derneğe üye oldun mu 150 liraymış

ücretli olarak üye olmadım henüz,ama onlar seni hemen ararlar merak etme,bana sürekli email felan atıyorlar ve kampanyaları söylüyorlar,benim için en mantıklısı IVI, Yoncaya söylemiştim o da gitti ve beğendi,

kızlar çider gerçeten tüp bebk konusunda üyelerine çok destek oluyor ayrıca tüp bebek merkzleri hakında merak ettğiniz her şeyi öğrene bilirisniz
umarım tedavileriniz BEBİŞLİ OLUR

Fundam canım arkadaşım, ben de yonca ile konuştum senden bahsetti hemen pc ye koştum.Üzüldüm ama biliyorsun ki arkadaşlarımın da yaptığı yorumlar gibi tese ameliyatı normal çıkıştaki hasarı önlüyor.Bak bizim de belki bu şekilde olacak.Sayı az da olsa var ancak hareketi ve morfolojisi %0 yani çıkışta sorun var.Sen araştırmacı bir kızsın.Eminim ki bu yaptığınız ilaçlar ve olduğunuz tedavi sonucunda normale dönecektir.Sen yine de Kaan Hoca'ya attığın mailin cevabını bekle.Eşinden bunu saklama canım benim.Bilmesinde fayda var ki artık bazı şeyleri önemsesin.Zorla atıyordu tedaviye adımını.Bu belki onu tetikler.Ben seni çoook iiyi anlıyorum ama biz kadın olarak daha dayanıksızız.Daha duygusal.

Bu arada benim adet düzenim düzenli.ve her ovulasyon dönemimde şaşmadan da ağrım olur.Adetlerim de hep zorludur ağrılıdır şiddetli hem de.Ben çooooooooook muayene oldum bu sebepten sorun değil canım.Rahimin yapısından kaynaklıdır.Stress ve üşütmek de etken.Sen dikkat et kendine üşütmee.İhmal etme sakın mutlaka da kontrolünü yaptır.Bir yandan da şunu düşün tatlım yumurtluyorsun !! Ne mutlu sana aşkımmmmmm..

Evet arunacım ben çektirdim geçen ay..öyle beni korkuttular ki ben anestezili oldum bir de benim olmam gereken hafta sonuna denk geldiği için özelde yaptırdım.Madem özel anestezili olsun dedim..Aynı paraydı.Ama inan iyi ki de öyle yapmışım.Eğer muayenede zorsan uyutsunlar seni.Ama bir yandan da dayanılmayacak kadar ağrılı olmuyormuş.Kişiden kişiye değişiyor yani.İhmal etme ama inşallah sorun çıkmaz.EĞer Allah korusun tüplerin ikisi de kapalıysa tek çare tüp bebek..Başka bir şey varsa sormak istediğin merak ettiğin sor canım.

Fundam aşkım inan yazdıklarını okuyunca birden kendimi hamile olmuşum gibi hissettim Allah razı olsun senden :))) Ne mutlu oluyormuş insan. Duaların için ise çok sağol aşkım.Benim çektireli bir buçuk ay oldu .biz eylül ekimde yaptıracağız tüp bebeği.Bakalım eşimde gelişmeler olacak mı , gerileme olmuştu en son

Çidere üyeliğe bakmıştım ama ben beceremedim fındıkım ya bana şunu anlat bi ara. :)))))))))))

meliscim nerde yaptırdın rahim filmini google çider yaz çıkan sayfada üyelik bölümü var cnm bilgilerini yazıyorsun

kızlar çider gerçeten tüp bebk konusunda üyelerine çok destek oluyor ayrıca tüp bebek merkzleri hakında merak ettğiniz her şeyi öğrene bilirisniz
umarım tedavileriniz BEBİŞLİ OLUR

ecet ÇİDER gerçekten ilgili,hemen arıyorlar ve bilgi veriyorlar,istediğimide sorabiliyorum :)))

canım ÇİDERin bildiğim kadarıyla izmşrde çalışmaları yoktu,senin için özellikle sormuştum,istanbuldaki tüp bebek merkezleriyle anlaşmaları var,ama başka konularda yardımcı olabilirler belki, bazen tüp bebek tedavisi çakilişi felan yapıyorlar :))çiderin sayfasına girip üye oluyorsun,orda telefon numaranı email adresini felanda veriyorsun ,sonrasında sana sürekli bilgi emailleri atıyorlar

meliscim nerde yaptırdın rahim filmini google çider yaz çıkan sayfada üyelik bölümü var cnm bilgilerini yazıyorsun
canım ben İzmir'de özel bir hastane olan çınarlı hastanesinde çektirmiştim.Gayet güzel bir hastane, anestezili ya da anestezisiz aynı fiyattı ya da yakındı.Ben tabi uyutun dedim toplam yarım saat sürdü ben kalktığımda eşim yanımdaydı.ağlayarak uyanmıştım.acırsaaaaa diyordum meğersem olmuş bitmişte haberim yokmuş :)) yani okadar korkutmuşlar beni..ama inan korkamana hiç gerek yok.hsg çektirenler topiğinde de yazmıştım ordan da fikir almıştım ben.oraya bir bak istersen canım...

sağol aşkımmmmmmmmmmmm :)

günaydın kızlar bu gün yine hava çok sıcakkkk

cnm günaydın evden dışarı çıkmıyorum evdede şiştim sıcaktan eşime gelince gezelim dedim ama alışveriş merkezinde

en iyisi arunam dışarda çok fena sıcak var bende 7.30 gibi has gittik kardeşimle polikinik kalbalıktı ama erkenden döndük saat9 olmasına rağmen yanım kavruldum valla:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

en iyisi arunam dışarda çok fena sıcak var bende 7.30 gibi has gittik kardeşimle polikinik kalbalıktı ama erkenden döndük saat9 olmasına rağmen yanım kavruldum valla:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

cnm neden has gittin eşin nsl cnm sürece tekrar başladınız mı tatlım

cnm neden has gittin eşin nsl cnm sürece tekrar başladınız mı tatlım

yok canım başlamadık dr hormonları düzenyelim sonra diyor oğlu olan kız kardeşim gitti dr bende yaramazla ilğilendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…