Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
masalcım şimdi havucun mevsimi değil ki nerden bulacaksın??? bizde aslında havuç olsaydı akşamları sıkardık diye düşündük ama sonra şimdi bulacağımız havuç hormonlu olur diye vaz geçtik
biz de güya organik diye aldık ama gerçek mi yalan mı:26:
masalcım eşim dinleniyor onu bugün yordum kalkınca onada yapacağım gerçekten zor bir karakterim vericiyim alamayınca yıkılıyorum eşim bazen iyi katlanıyor bana diyorum çoook alınganım ama iyiyimdir:
anaaa gız aynen ben de öyleyim valla tıpkı da
bende pilatese başlayacağım belediyenin çokda uydun o zorsa aletli jimlastik yapacağım akşamları yakın ve ucuz diyetisyene gitmeyi düşündüm ama iradeli değilim

ben de pilates çok yaptım şu ara yapmıyorum tabi.ama seviyorum pilatesi vücudun duruşun değişiyor ya cillop gibi oluyorsun.ben kursuna gitmek istedim eşim mızmız etti ooof hangi belediyeler veriyo bu kursu bi deneme daha yapeem eşime azcık ısrar edem bakem

hayatım bu kadar organik şeyleri nerden buluyorsun??? ben bugün bimden nohutun organiğini aldırdım başka birşey varmı bilmiyorum

belediyenin pilates dersleri saat kaçta oluyor ve fiyatı ne ??
diyetisyene bende çok gittim ama spor yapmadan olmuyor malesef bu iş (

cnm sana en yakın olanı internet bul çalışmayan bayanlar şanslı sabahları ücretsiz akşamlarıda 50 bazıları da 70 lira bize arabayla 10 dk mesafede tenis bile var o saat hesabıyla ben havuzlarada bakmıştım bana yakın yoktu

aslında bende pilatese başlamak istiyorum,hamileliktede yapılabiliyor ya aslında şimdiden araştırmak lazım

yok bana uymuyor satler ( zaten ben hep bundan kaybediyorum

hııım tahılların organiklerini nerden alcaz ya pirinç de mi kısırlık yapıyo ooof beni bunlar delirtti.bana hepsi memleketten geliyo Allahtan organik mis gibi ama pirinç olmaz bizim orda onu da nerde buluyosunuz kızlar ben de organik alayım.battııık

hayatım zaten yiyecekler artık organik olmadığı için kısırlık olayı bu kadar artmış (( eskisi gibi herşey doğal olsa böyle problemler yaşamıcaz

aslında bende pilatese başlamak istiyorum,hamileliktede yapılabiliyor ya aslında şimdiden araştırmak lazım

şimdi zayıf ama çocuksuzum tombiş ama çocuklu olmayı tercih ederimbi hamiş kalayım kim takar kiloyu yaw.bebiş sağlıklı olsun diye en iyisi yürüyüş bana göre, pilateste hareketler ağır.doğur mis gibi sonra verirsin he heey

hayatım bu kadar organik şeyleri nerden buluyorsun??? ben bugün bimden nohutun organiğini aldırdım başka birşey varmı bilmiyorum

bimdekinden bol bol aldır o fiyata yok o da bittikten sonra olmayacak pirinç mercimek un yumurta çay bal şeker baharatlar ...carrefourda büyük olanda var cevahirin içinde stant var 3 m migros salça zeytin zeytin ezmesi sirke ...artık birçok firma var makarna çok pahalı bir tek onu hala almadım keçiboynuzunda organiği aynı fiyatta yoğurt o artık heryerde var birde eşime hergün actıvıa yediriyorum

canım benim malesef bel fıtığı problemim var,kilo aldığımda hareket etmede çok zorlanıyorum ( doktor hamilelik düşünüyorsan önce kilo vermen lazım demişti

keşke banada gelse en güzeli seninki

ufff bunlara gitmek için eşimle uğraşmak lazım ( biz evin arkasındaki bime zor gidiyoruz (

bize yakın olan metin oktay sen ne tartasın cemal kamacı var taksim var ümraniye var...

bize yakın olan metin oktay sen ne tartasın cemal kamacı var taksim var ümraniye var...

tatlım eşine söyleyebilirsin pilates sadece bayanlara hocada bayanyoksa bizdede sorun biz yapışık gibiyiz ben ebru kursuna gitmek istedim ismek yakın eşimde de bir ebru aşkı doldu gittik beraber tek o erkek hoca her işi ona yaptırdı

ne güzel işte gelsin adamcağız :))

keşke banada gelse en güzeli seninki

evet keşke bizimde köyümüz olsa ve her hafta birşeyler gönderseler,eşimin arkadaşı vardı her hafta sonu memeleketten birşeyler gönderirilerdi,yoğurt bile gönderiyorlarmış
ooo onlar işi büyütmüş bize sadce tahıl salça turşu reçel bal falan gelir daha doğrusu biz gidince koyarlar ...

bebek bize taksim falan uzak cemal kamacı nerde , biz çekmecedeyiz buraya yakın nere var ya kızlar ay sinir oluyorum şu organik mi bu organik mi ara dur ya

ya benim eşim iş saatlerinden benle de gelmiyo platese bayan hoca var diyorum napcan sen zaten zayıfsın diyo.sanki ben kilo vereyim diye gitmek istiyorumben seviyorum sporu ya uf platesi daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…