baştan sona kadar okuyum dedim ama 192 sayfa az değil cesaret edemedimben bi kaç soru sorarak giriş yapsam olur sanırım.bizim sperm sayımız 250 bin.ama morfolokisi ileri hızı ve kalitesi hakkında bişi bilmiyoruz.oturduğumuz çevrede bir poliklinikte yaptırdık sanırım çok detaylı yapılmadı.test sonucun da yeterli sayı olmadığı için morfoloji ve ileri hız bakılamadı yazıyodu.sanırım doğal yolla olması imkansız. şöle bi göz attım topice bazı kürler felan yazıyodu.bu kürler sayıyı artırıyomu yoksa var olan spermlerin kalitesini artırmak için mi.dr bize yardımcı hiç bir üreme tekniğinin bu kadar az bir sayıyı artıramayacağını söledi.kür uygulayarak sayıyı artıran var mı veya kaliteyi
hayırlı ramaznlar rabbim gölünüzden geçeni nasip etsin bu mübarek ayın hürmetine inşşş
baştan sona kadar okuyum dedim ama 192 sayfa az değil cesaret edemedimben bi kaç soru sorarak giriş yapsam olur sanırım.bizim sperm sayımız 250 bin.ama morfolokisi ileri hızı ve kalitesi hakkında bişi bilmiyoruz.oturduğumuz çevrede bir poliklinikte yaptırdık sanırım çok detaylı yapılmadı.test sonucun da yeterli sayı olmadığı için morfoloji ve ileri hız bakılamadı yazıyodu.sanırım doğal yolla olması imkansız. şöle bi göz attım topice bazı kürler felan yazıyodu.bu kürler sayıyı artırıyomu yoksa var olan spermlerin kalitesini artırmak için mi.dr bize yardımcı hiç bir üreme tekniğinin bu kadar az bir sayıyı artıramayacağını söledi.kür uygulayarak sayıyı artıran var mı veya kaliteyi
yazıyorum :)Kızlar ben bir macun yaptırmıştım.Eşime zorla tıkıyorum ağzına, onda mızmızlanıyor mesir macunu gibi acı ama..size onu yazayım bi ara şimdi listeyi kaybettim.
250 bine mi az dedi yuuhbaşka merkeze gidin canım.spermiogram iyi bi labarotuarda versin eşin ayrıca kürler size yardımcı olabilir.bitkisel kürlerle ilgili sayfa var ordan oku en uygun hangisi ise başla inşallah olur bebişin.hem sayıya göre morfolojiye bakılmasının ne ilgisi var ilk kez duydum saçma gibi geldi bana
ay insan acıyor ya ben bikaç kez kuruttum tekrar da almadımbize sağlam bi aktar manav bişey lazım ya böyle yetiştirmek falan zor iş
bizim aktar da fena sayılmaz ama bilmiyoruz nasıl olduğunu ürünlerin.yani emin olacağımız bi yer lazım güvenilir bi yer yani...onu da nasıl bulucaz:44:
masalcım benimde uykum var ama mutfak beni bekliyor iyi geceler
masaşcım bıgün aktara gittim,kendime karışım hazırlattım,daha önce dediğim gibi kaçkar balına yaptırdım,içine arı sütü,propolis,polen,çörek otu,tarçın,hayıt tohumu,civan perçemi,keçiboynuz kattı,birde güzel koksun diye damla sakızı :)) akşam 1 tatlı kaşığı aldım,bitene kadar sabah akşam 1 tatlı kaşığı yemeyi düşünüyorum,inşallah şifa olur
bu arada aktara sizin websayfanız varmı diye sordum,yapım aşamasındaymış,oraya dedim soru cevap bölümü eklerseniz arkadaşlarım ve benim için çok iyi olacak dedim,benim gibi problem yaşayan çok arkadaş var ve daha dün akşam güvencek bir aktar bulsak diyorduk dedim,adamım aklına yattı galiba sayfalarına soru cevap kısmı ekleyebilirler :))
ayrıca gün kurusu kayıası,keçi boynuzu,çekirdekli kuru üzüm,tuzsuz kaju aldım her akşam ve sabah yicez inşallah
neler yaptın sahur için ??
masaşcım bıgün aktara gittim,kendime karışım hazırlattım,daha önce dediğim gibi kaçkar balına yaptırdım,içine arı sütü,propolis,polen,çörek otu,tarçın,hayıt tohumu,civan perçemi,keçiboynuz kattı,birde güzel koksun diye damla sakızı :)) akşam 1 tatlı kaşığı aldım,bitene kadar sabah akşam 1 tatlı kaşığı yemeyi düşünüyorum,inşallah şifa olur
bu arada aktara sizin websayfanız varmı diye sordum,yapım aşamasındaymış,oraya dedim soru cevap bölümü eklerseniz arkadaşlarım ve benim için çok iyi olacak dedim,benim gibi problem yaşayan çok arkadaş var ve daha dün akşam güvencek bir aktar bulsak diyorduk dedim,adamım aklına yattı galiba sayfalarına soru cevap kısmı ekleyebilirler :))
ayrıca gün kurusu kayıası,keçi boynuzu,çekirdekli kuru üzüm,tuzsuz kaju aldım her akşam ve sabah yicez inşallah
bu karışım ne iiçin fundam....yine faaliyet halindesin kız maşallahbi sürü şey bulmuşun
ben tutamayacağım için hazırlayıp yattım şeker bu sahurda da havuç kavurdum yoğurtladım keçiboynuzu suyu süt keçiboynuzu tozu kahvaltılık yumurta 2 hurma incir badem fındık kayısı evicap argimax heyecanla 4 ağus bekliyorum test günümüz klomeni bıraktığımız için fsh düşmüş olabilir proxeed bıraktığımız sonuç kötüleşti mi bilmiyorum ben hep diyorum rakamlar beni çok etkilemiyor sonuç değişmiyor ama merak ediyorum eşimi varikosel için ikna ettim ama önce sen rahim filmi çektir sonra ben diyor tanıdığımız bir jinekolog öyle demişti ama ben çektiremedim hala
bu karışım ne iiçin fundam....yine faaliyet halindesin kız maşallahbi sürü şey bulmuşun
tatlım bu karışım bizim için hormonları düzenliyor böylece hamişlik kolay oluyor değil mi fundacım
canım maşallah sana inşallah Ramazan sonrası herşeyde iyileşme olur,bizde arginmax alıcaz hem eşime hem bana,
rhim filmindende korkma hayatım biliyorsun melish yaptırdı ve hiç acı çekmedi,zaten erkekler böyle herşyi önc eşlerinden bekliyorlar :))
bu arada ben hala iyi bir jinekolog bulamadım malesef
evet :)) inşallah şifa olur ,sonuçta benim yaşımda 35 biraz kendimede bakım yapayım dedim :))
fundam bazen diyorum erken mi yol alsaydım 30 evlendim üç yıl sonra bebiş istedim bileydim ilk gün başlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?