Napayım aşkım, çok yoğun bir şekilde çalışıyorum.Herkes izinlere çıktımelisim nslsn neler yapıyorsun
Çokk şükür iyiyim bi de İzmir sıcak olmasaaa daha da artacakmış yaiyi bitanem,ramazan telaşı,iş yoğunluğu koşturuyoruz :) inşallah sende iyisindir
as onu ben de öpüyorum.arayacağım onu..kızlar bugün yoncaya mesaj attım,yoğun olduğu için internete giremiyormuş,herkese selam söyledi
sağol yeter sen nasılsın..öptüm senikızlar slm nasılsınız
haklısın vall allah yardımcılARI OLSUNNN
Canim ben surekli uyuyorumisten gelirken arabayi bile zor kullandim, keske is yogunlugu ramazana denk gelmeseydi
Sen nasilsin,ramazan nasil geciyor
Napayım aşkım, çok yoğun bir şekilde çalışıyorum.Herkes izinlere çıktıben bu sıcakta çalışıyorum..
Çokk şükür iyiyim bi de İzmir sıcak olmasaaa daha da artacakmış ya
as onu ben de öpüyorum.arayacağım onu..
sağol yeter sen nasılsın..öptüm seni
amin amin..
bu arada kızlar googledan bakın bakalım Hakan Yaralı ya.
bende ilk defa 4 gündür evden çıkmıyorum benim rufuma ters güzel tarafı ilk defa mukabele yapıyorum yarın kısmetse dışarda teknede açacağım Allah kimseyi açlıkla susuzlukla imtihan etmesin edenlere sabır versin Afrikaya bol bol yağmur yağsın dualarımıza onlarıda ekleyelim sizler zaten yapıyorsunuzdur cnm dostlarım
hem bınlerde olan bır spermı hcbırseyın yukseletebıleecgını sanmıorum
20 mılyona ulasması ıcınbenım ıcererımın curumesı lazım
ya rab sabır ver
bana ve herkeseeeeee
bunaldım cunku bu kadar ugrastan
hem bınlerde olan bır spermı hcbırseyın yukseletebıleecgını sanmıorum
20 mılyona ulasması ıcınbenım ıcererımın curumesı lazım
ya rab sabır ver
bana ve herkeseeeeee
bunaldım cunku bu kadar ugrastan
meliscim bahsettiğin isme baktım ankaradakiler çok şanslı hem kaan hocaya sahipler hemde böyle kıymetli hocalara
hayırlı cumlarrrrrrrrrrrrrr
RABBIM NE MURADNIZ VARSA VERSIN INSALLAHHHHHHHHHHHH
evet canım büyük şehirlerin avantajları var bizim gibi küçük şehirde yaşaynların en büyük kaybımız tedvi olacak has olmamamsı
ne güzel mukabele yapabiliyorsun,bense ramazanda sadece oruç tutuyorum,o kadar yoğunuzki başka birşeye vaktim kalmıyoraslında camiiye felan gidebilsem ne iyi olur
cnm sen adanadaydın değil mi ben ist daydım da herşey özelde ankarada dev hala iyi dr var
canım aslında ben adanada bile değilim mersinin ilaçsindeyim tercih olarak mersin yada adana var bende adanada yaptırdım çünki mersinde ünverst ve bir tanede özle merkez var yani seçme şansımız hiç yok dencek kadar az
cnm esram Allah razı olsun en kısa zamanda meleğin gelsin
kızlar hayırlı cumalar hepimiz hayırlısıylaoluruz inşallah
cnm inşallah dr gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleğin bizim melekler e biraz nazlılar annelerini bekletiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?