Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar kizlar ben geldim:))

anca gelebildim valla cok islerim vardi bugun.baya da paylasimlar yapilmis hepsini okuyamadim.söyle genel olarak sorayim insallah hepiniz iyisinizdir..

bende bugun ikbal gürpinarin programinda tüp bebek konusu vardi.bu aralar aklim fikrim tüp bebek oldugundan hangi kanali acsam orda bu konu karsima cikiyor:))
neyse canli yayina bir seyirci baglandi ve esinin sperminin sifir oldugunu yani bizim gibi:( ne yapmasi gerektigini sordu.doktor ayni bizlere denildigi gibi uzulmemesi gerektigini gerekli testlerin yapilip microtese olabilecegini ve bu yolla sperm bulunabilecegini soyledi.
ve sonrada altarnatif olarak sperm artirmak icin bitkisel bir yöntem verdi.cok etkiliymis oyle denildi...insallahhhhhhhhhhhhhhh

bende hemen sizlerle paylasmak istedim.insallah bize de sifasi olur.

1 bardak sizma hakiki zeytinyaginin icine hergun 1 tane kuru inciri 2 ye kesip atacakmisiz.her aksam esimiz o inciri yiyecekmis.72 gun boyunca devam edilecekmis.ve her hafta yag degistirilecekmis.yani yeni yag koyup inciri onun icine atacagiz. cok etkili oldugunu söylediler.
ben türkiyeden incir alip birde hakiki sizma yag alip yapmak istiyorum...ama sakin marketteki degil bizzat dogal sizma yag olsun dediler.iyi dikkat edelim..

rabbim büyüktür kimbilir belki faydasi olur.umut iste...

iyi yaptın canım iyiki geldin......olur yapalım bide bunu deniyelim ne kaybedicez ki....hem bunu yerler sanırım...hem tadı diğer yedirdiklerimiz kadar kötüde olmaz ...sağol tatlım...

iyi yaptın canım iyiki geldin......olur yapalım bide bunu deniyelim ne kaybedicez ki....hem bunu yerler sanırım...hem tadı diğer yedirdiklerimiz kadar kötüde olmaz ...sağol tatlım...

Allahtan bu kadar şeyi beni yemem gerekmiyor,zaten 10 kilo fazlam var birde bunları yesem top gibi olurdum :))))

kizlar bundan 3 ay once esimin degerleri bu sekildeydi.simdi nasil daha bilmiyoruz.bana bu degerlerin ne anlama geldigini yorumlarmisiniz.

LH 9.8

FSH 26.3

TESTOSTERON 9.9 BIZDE EKSIK YADA FAZLA OLAN HANGISI KIZLAR.HIC ANLAMIYORUM BU DEGERLERI.

SIMDIKI KULLANDIGIMIZ ILAC SEROPHENE

melishcim ,yazdıkların gelmiyor galiba sebebi ne olabilir ??
iki kere basıp ya aynı mesajı yazmış olabilir de tekrar silmiş olabilir miyim acaba :))))))))))))))))
iyi aksamlar kizlar ben geldim:))

anca gelebildim valla cok islerim vardi bugun.baya da paylasimlar yapilmis hepsini okuyamadim.söyle genel olarak sorayim insallah hepiniz iyisinizdir..

bende bugun ikbal gürpinarin programinda tüp bebek konusu vardi.bu aralar aklim fikrim tüp bebek oldugundan hangi kanali acsam orda bu konu karsima cikiyor:))
neyse canli yayina bir seyirci baglandi ve esinin sperminin sifir oldugunu yani bizim gibi:( ne yapmasi gerektigini sordu.doktor ayni bizlere denildigi gibi uzulmemesi gerektigini gerekli testlerin yapilip microtese olabilecegini ve bu yolla sperm bulunabilecegini soyledi.
ve sonrada altarnatif olarak sperm artirmak icin bitkisel bir yöntem verdi.cok etkiliymis oyle denildi...insallahhhhhhhhhhhhhhh

bende hemen sizlerle paylasmak istedim.insallah bize de sifasi olur.

1 bardak sizma hakiki zeytinyaginin icine hergun 1 tane kuru inciri 2 ye kesip atacakmisiz.her aksam esimiz o inciri yiyecekmis.72 gun boyunca devam edilecekmis.ve her hafta yag degistirilecekmis.yani yeni yag koyup inciri onun icine atacagiz. cok etkili oldugunu söylediler.
ben türkiyeden incir alip birde hakiki sizma yag alip yapmak istiyorum...ama sakin marketteki degil bizzat dogal sizma yag olsun dediler.iyi dikkat edelim..

rabbim büyüktür kimbilir belki faydasi olur.umut iste...
Yade hoşgeldin canım..ben yaptım bunu bir ay kadar vala eşimde 6 kiloya mal oldu sanki..nesem bıraktım ama demek ki faydası varmış.incir çekirdeğinin..hmmm yeniden almak lazım o halde :)
bu arada sen nerdesin yer olarak?
mrb arkadaşlar ....bende geldiiiim...çok şükür hepimiz biaradayız:) melis de,yade de gelmiş....
aman aman canım ALLAH Korusun.........Allah tüm kötülüklerden korusun hepimizi......
bende eşim yokken bi bakayım dedim ...çünkü o gelince direk parselliyo bilgisayarı...
hoşgeldin canımm...
valla bu anlattığından çok etkilendim arkadaşım...sanki hissetmiş kadın....
kesinlikle canım iyi şeyler düşünelim ki iyi olsun...ben de bu gün biraz transtaydımda funda kendime getirdi beni sağolsun:)
vala durakta beklerken 70 yaşlarındaki adam ise bu sıcakta 40 yaşındaki kızı iş yapmıyor tüm gün pc başında ve saygısız bana derken de kızına lanet okudu..insan yavrusuna der mi bak diyormuş dedi :(( neler var .sonra da işte ben , yaşlı amca ve o kadın :) yanyana idik ehhehe kadın bana inş olur derken amca da duydu bunu hayırlıııı olsun dedi :) işte herkesin derdi başka..kiminin var dertli ,kiminin yok dertli .ne diyelim hayırlısııı..
süpersin......neden olmasın...6. 7. çocuğunu doğuranlar var, onlarda 40lı yaşlarda doğum yapıyorlar mesela benim anneannem 40 yaşında en küçük dayımı doğurmuş ve dayımın çocuklarınıda gördü, bizim niye olmasın değilmi
üleee :))

ne demek tatlım ınsallah sıfa olur sıze de...bu sürecte yıyıp ıcmedıgımız mı kaldıkı:)) bıde bunu yaparız neolcak:))

Kızlar bırde bızım tedavı oldugumuz doktor bıze cın akupunkturu dıye bır terapı önerdı.sperm ıcın.burda var bu tür klınıkler.ama malesef ben kocamı götüremıyorum o baska:(

hıc duydunuzmu böyle bısey sızlerde?

Çok küçükken daha tüp bebeğin ne olduğunu net olarak bilmezken; yeni yeni bu kelimeleri duyduğum zamanlardı, hep ikiz olurdu tüp bebekte.Belki de bana denk gelmişti bilemiyorum, hep ben tüp bebek yaptıracağım ikizlerim olsun derdim.Ama gerçekten de hiç bilmiyordum bu kadar zorlu bir süreç olduğunu :( cahillik işte.Hep dilimdeydi benim evlendikten sonra da tüp bebek yapıp iki tane doğuracağım bir kere de derdim ; gidişat tüp bebek tedavisini gösteriyor ama olur mu olmaz mı bilmiyorum ama hisliymişim meğersem ben :)) :9:

kizlar bundan 3 ay once esimin degerleri bu sekildeydi.simdi nasil daha bilmiyoruz.bana bu degerlerin ne anlama geldigini yorumlarmisiniz.

LH 9.8

FSH 26.3

TESTOSTERON 9.9 BIZDE EKSIK YADA FAZLA OLAN HANGISI KIZLAR.HIC ANLAMIYORUM BU DEGERLERI.

test kağıdında normal değerlerde yazmıyormu,sanırım değerler bizlerdekilerden biraz farklı,

eşimin testosteron sonucu : 242 normal değerler 241-827 arasıymış
LH :6.24 normal değerler 1.5-9.3

kağıtta normal değerlerde yazdığı için kıyaslama yapabiliyoruz

benim eşim şu anda ilaç kullanmıyor,sadece bitkisellerle devam ediyoruz,bu ay sonunda tahlil yaptırıcaz ve tahlil sonuçlarına göre Kaan hoca ilaç verecek

LH 9.8

FSH 26.3

canım benim bildiğim fsh hormon değeri 10 dan az olmalı ve ilaç tedavisi uygulanarak bu sayı düşmeli ama LH normal .

test kağıdında normal değerlerde yazmıyormu,sanırım değerler bizlerdekilerden biraz farklı,

eşimin testosteron sonucu : 242 normal değerler 241-827 arasıymış
lh :6.24 normal değerler 1.5-9.3

kağıtta normal değerlerde yazdığı için kıyaslama yapabiliyoruz

benim eşim şu anda ilaç kullanmıyor,sadece bitkisellerle devam ediyoruz,bu ay sonunda tahlil yaptırıcaz ve tahlil sonuçlarına göre kaan hoca ilaç verecek

fundacım zaten hepsı almanca yazıyor.nemde pek cakmıyorum anlayacagın..sadece anladıgım kadarıyla yazdım..
Sanırım burda farklı yazılısı. Yanında baska bısey yazmıyor.

Her kişide Fsh ve Lh nin değer süreci farklı oluyormuş, ben başka topiklere de aboneyim arada onları da takip ediyorum orda biri yazmıştı.Yani iki farklı kişinin sperm sayıları aynı olsa bile birine Fsh düşürülmesi gerekiyor, diğerine de yükseltmeliyiz deniliyor.Yani yaş, kilo, sperm..gibi etkenler değerlerin normal olup olmadığı için bir boyut..Ay anlaşılır yazdım mı bilmiyorum kafam bii dünya da :):9::9:

Kızlar bırde bızım tedavı oldugumuz doktor bıze cın akupunkturu dıye bır terapı önerdı.sperm ıcın.burda var bu tür klınıkler.ama malesef ben kocamı götüremıyorum o baska:(

hıc duydunuzmu böyle bısey sızlerde?

Yadecim,akapunkturu bende araştırıyorum,doktora soracağım şeylerden biriside bu,
birde bugün senin söylediğin brüksel tüp bebek merkezine mesaj attım ama sanırım nazarım değdi2-3 saat içinde geri dönmediler,sanırım biraz cimri bir yer :))) yarın aramayı düşünüyorum,bugün kardeşim bende kaldığı için telefon görüşmeleri yapamadım,yarın evde tek olursam ararım sanada bilgi veririm

Çok küçükken daha tüp bebeğin ne olduğunu net olarak bilmezken; yeni yeni bu kelimeleri duyduğum zamanlardı, hep ikiz olurdu tüp bebekte.Belki de bana denk gelmişti bilemiyorum, hep ben tüp bebek yaptıracağım ikizlerim olsun derdim.Ama gerçekten de hiç bilmiyordum bu kadar zorlu bir süreç olduğunu :( cahillik işte.Hep dilimdeydi benim evlendikten sonra da tüp bebek yapıp iki tane doğuracağım bir kere de derdim ; gidişat tüp bebek tedavisini gösteriyor ama olur mu olmaz mı bilmiyorum ama hisliymişim meğersem ben :)) :9:

sen iyiymişsin ben altız istiyordum :)))))))
uff benim duamda kabul olursa yandım artık,gelirsiniz istanbula hep beraber bakarız :)))))

canım benim bildiğim fsh hormon değeri 10 dan az olmalı ve ilaç tedavisi uygulanarak bu sayı düşmeli ama lh normal .

cok sagol canımcım..su anda zaten hormon hapı kullanıyor.haftaya persembe yenı degerler bellı olacak.ınsallah normala dönmüstür ya..ınan günlerde gecmek bılmıyor bekledıkce..
Doktor bıze yüzde 50 sans verdı zaten. Bu sekılde olup da bebek sahıbı olan cok hastam var dedı.ınsallah onlardan bırıde bız oluruz..bılmıyorum kı beklıyoruz ıste

yaa aynen ölee Melisim...büyük mü konuştuk naaptık?ahhhh ah....

bide canım az önce yazdığın da çok doğru RABBİM verecekse önce hayırlısını versin......evlat değil hayırlı evlatlar nasib etsin GÜZEL ALLAHIM! ...etrafımızda neler görüyoruz neler.....

her kişide fsh ve lh nin değer süreci farklı oluyormuş, ben başka topiklere de aboneyim arada onları da takip ediyorum orda biri yazmıştı.yani iki farklı kişinin sperm sayıları aynı olsa bile birine fsh düşürülmesi gerekiyor, diğerine de yükseltmeliyiz deniliyor.yani yaş, kilo, sperm..gibi etkenler değerlerin normal olup olmadığı için bir boyut..ay anlaşılır yazdım mı bilmiyorum kafam bii dünya da :):9::9:

sagol tatlım süper anlatmısıssın,,, ben anladıysam herkes anlamıstır:))

Back
X