iyi aksamlar kizlar ben geldim:))
anca gelebildim valla cok islerim vardi bugun.baya da paylasimlar yapilmis hepsini okuyamadim.söyle genel olarak sorayim insallah hepiniz iyisinizdir..
bende bugun ikbal gürpinarin programinda tüp bebek konusu vardi.bu aralar aklim fikrim tüp bebek oldugundan hangi kanali acsam orda bu konu karsima cikiyor:))
neyse canli yayina bir seyirci baglandi ve esinin sperminin sifir oldugunu yani bizim gibine yapmasi gerektigini sordu.doktor ayni bizlere denildigi gibi uzulmemesi gerektigini gerekli testlerin yapilip microtese olabilecegini ve bu yolla sperm bulunabilecegini soyledi.
ve sonrada altarnatif olarak sperm artirmak icin bitkisel bir yöntem verdi.cok etkiliymis oyle denildi...insallahhhhhhhhhhhhhhh
bende hemen sizlerle paylasmak istedim.insallah bize de sifasi olur.
1 bardak sizma hakiki zeytinyaginin icine hergun 1 tane kuru inciri 2 ye kesip atacakmisiz.her aksam esimiz o inciri yiyecekmis.72 gun boyunca devam edilecekmis.ve her hafta yag degistirilecekmis.yani yeni yag koyup inciri onun icine atacagiz. cok etkili oldugunu söylediler.
ben türkiyeden incir alip birde hakiki sizma yag alip yapmak istiyorum...ama sakin marketteki degil bizzat dogal sizma yag olsun dediler.iyi dikkat edelim..
rabbim büyüktür kimbilir belki faydasi olur.umut iste...
iyi yaptın canım iyiki geldin......olur yapalım bide bunu deniyelim ne kaybedicez ki....hem bunu yerler sanırım...hem tadı diğer yedirdiklerimiz kadar kötüde olmaz ...sağol tatlım...