Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba funda bahar arkadaştan sonra kime okuyorsunuz.Ben herkese 1 tane okuyacağım için ona geçeyim istiyorum umarım karışıklığa neden olmam!

uykumu almadığım için midemn bulanıyo dedin ya eşiminde bazen bulanır midesi sabahları.uykusunu alamadığından olabilir demek ki.ballı karışım iyi de cnm 350 tl yi duyunca eşim onu yemeden midesi ağrımaya başlar:1:o kadar veremeyiz ki şu an.ameliyat parası tüp parası ayarlamamız lazım.yani hepsini biz ayarlayamayız ama bi kısmını bizim ayarlamamız lazım

hayatım bu süreç malesef çok pahalı bir süreç,insan verdiği paralara inanamıyor,ben 2 haftada nerdeyse 800 tl vermişim aktara,artık beni kapıda karşılıyorlar :))) aslında bizde çok parlak değiliz bu zamana kadar o bu derken çok fazla para gitti ama derler ya denize düşen yılana sarılırmış :(( iyi gelir diye duyduğumuz herşeyi yapmaya çalışıyoruz,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.....ben kaçkar balına yaptırdığım için o kadar pahalı oldu ama siirt balı var onunla daha uygun oluyordu tam fiyatını hatırlamıyorum,bu arada eşine çörek otu yedirebilirsin,hatta sende ye ölümden başka herşeye şifaymış diyorlar,

Teşekkür ederim ne mutlu oldum. :) Sağol arkadaşımmmmmmm.

Biz de seni seviyoruzzzz Masal Az önce kırmızı kart yedim, üzüldüm aslında demek ki hala umudum var :) bu arada Bahar'a da yazdım ama eve geldiğimde niyetlenmiştim nasip olmadı.Orucumu da bozmadım ya Rabbim yardımcımız olsun gönülden duam bu.

Melishim sen ne şanslısın bak hastane çıkışı benden ,patiler yonca teyzesinden :)) bebiş gelmeden hediyeleri gelmeye başladı :))))

üzülme canım sende haftaya okumaya devam edersin inşallah

Merhaba funda bahar arkadaştan sonra kime okuyorsunuz.Ben herkese 1 tane okuyacağım için ona geçeyim istiyorum umarım karışıklığa neden olmam!

ARUNA
BAHARB
EKİN79
ESMA 16
FUNDA
HUSMEH
MASAL5758
MELISH
NERIS2000
YADE78
YONCA

canım bu sıralamaya göre bahardan sonra sıra sende ,herkes için başlık açıyorumya o sırada ben okudum diye yazarsan sevinirim,inşallah dualarımız kabul olur

ARUNA
BAHARB
EKİN79
ESMA 16
FUNDA
HUSMEH
MASAL5758
MELISH
NERIS2000
YADE78
YONCA

canım bu sıralamaya göre bahardan sonra sıra sende ,herkes için başlık açıyorumya o sırada ben okudum diye yazarsan sevinirim,inşallah dualarımız kabul olur

Fundacım sağol ben bu sıraya göre herkese okuyayım.
Haber veririm canım.

ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 1
EKİN79 1
ESMA 16 1
FUNDA 1
HUSMEH 1
MASAL5758 1
MELISH
NERIS2000 1
YADE78 3
YONCA 2

14 oldu :)

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE]

Funda sizden ricam olacak ben kendime okuyorum.
Benim yerime esra8 arkadaşa okurmusunuz?
Sizlerinde bir Allah razı olsun demesi yeterli.

ekıncıgım dusuncenı yerım senın
cok tsk edıyorummmmmmm

Rica ederim canım.
Ben kendime okudum.Bitti.Şimdi kalan arkadaşlara elimdne geldiğince okumaya yardım edeceğim.
Sen okumakta zorlanıyorsun.sanırım arkadaşlar içinde sorun olmayacaktır.
Rabbim tüm edilen duaları kabul etsin İNŞALLAHHH

Rica ederim canım.
Ben kendime okudum.Bitti.Şimdi kalan arkadaşlara elimdne geldiğince okumaya yardım edeceğim.
Sen okumakta zorlanıyorsun.sanırım arkadaşlar içinde sorun olmayacaktır.
Rabbim tüm edilen duaları kabul etsin İNŞALLAHHH

amin canım...
bende elimden geldiğince okurum esrayada..

ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 1
EKİN79 1
ESMA 16 1
FUNDA 1
HUSMEH 1
MASAL5758 1
MELISH
NERIS2000 1
YADE78 3
YONCA 2

14 oldu :)

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
[/QUOTE]

canım ben bahara bugün 1 tane okuyabildim...

Back
X