onu da eşim koyar galiba yani erkek olursa....
ben 24 eşim 30 canım... masal anlattırıyorum deyince çocuk bu len mi dedin yoksaya aslında işin aslı şöyle....
ben çocukluğumdan beri annem bana masal anlatırdı hergece.ananem çok hanımefendi bi kadındır o da hep eskiden yaşanmış mucizeleri masal tadında gerçek hikayeler anlatırdı şahit olduklarını özellikle..ben yıllardır hala anane şu kadın vardı ya onu anlat diye en az elli kere dinlediğim şeyi anlattrırım ona.diyeceksin ki niye...sen psiko musun...masallarda hep kendimi o dünyada hissederim kahraman olurum rengarenk görüntüler gelir gözümün önüne.. ve hep mmutlu sonla biter...
bu tarz mucizevi şeylere inancım var...hep sorarım ananem anlatınca şimdi neden olmuyor diye o da oluyor bakmasını bilmeyen göremez der... inanmazsan mantıklı açıklama bulmaya çalışırsın..akıl hoyrattır.gönlünle baktın mı görürsün der..
zaten bizim sülalede herkes bilir benim masalları çooooooooook sevdiğimi...
ama bebeğim olursa koymak hiç aklıma gelmemişti.eşim önerdi
o da bana anlatır hep..saçlarımı okşar anlatırken gözlerime bakar,ben de kokusunu içime çekerim miis gibi![]()
çocukluğumdan bu yana çok zor zamanlar yaşadım başkası olsa yerimde sanırım manyak olurduama sanırım mucizeler beni ayakta tuttu hep... benim hikayem de bu kızlar
![]()
canim benim ya ne kadar guzel ifade etmissin....duygulandim biran..,,insallah masallarin hep gercek olsun