Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
onu da eşim koyar galiba yani erkek olursa....

ben 24 eşim 30 canım... masal anlattırıyorum deyince çocuk bu len mi dedin yoksa:1: ya aslında işin aslı şöyle....
ben çocukluğumdan beri annem bana masal anlatırdı hergece.ananem çok hanımefendi bi kadındır o da hep eskiden yaşanmış mucizeleri masal tadında gerçek hikayeler anlatırdı şahit olduklarını özellikle..ben yıllardır hala anane şu kadın vardı ya onu anlat diye en az elli kere dinlediğim şeyi anlattrırım ona.diyeceksin ki niye...sen psiko musun...masallarda hep kendimi o dünyada hissederim kahraman olurum rengarenk görüntüler gelir gözümün önüne.. ve hep mmutlu sonla biter...
bu tarz mucizevi şeylere inancım var...hep sorarım ananem anlatınca şimdi neden olmuyor diye o da oluyor bakmasını bilmeyen göremez der... inanmazsan mantıklı açıklama bulmaya çalışırsın..akıl hoyrattır.gönlünle baktın mı görürsün der..
zaten bizim sülalede herkes bilir benim masalları çooooooooook sevdiğimi...
ama bebeğim olursa koymak hiç aklıma gelmemişti.eşim önerdi:16:
o da bana anlatır hep..saçlarımı okşar anlatırken gözlerime bakar,ben de kokusunu içime çekerim miis gibi:16:
çocukluğumdan bu yana çok zor zamanlar yaşadım başkası olsa yerimde sanırım manyak olurdu:1:ama sanırım mucizeler beni ayakta tuttu hep... benim hikayem de bu kızlar:59:

canim benim ya ne kadar guzel ifade etmissin....duygulandim biran..,,insallah masallarin hep gercek olsun

Yürekten kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !

Senin de canım..amin

Hoşgeldin canım benim..nasılsın.

:) Amin hep birlikte inşallah.Yerim seni ben

Vala bu amcamın kürü her bir şeye iyi geliyormuş. Denemek lazım hepimizin. :18:

hayatım kürlerle doldu ,artık aktar beni görünce kapıda karşılıyor,çıkarkende kapımı bile açıyor :)))))

ben de kizim olursa almina,oglum olursa da ataberk ya da ege istiyorum...ikiz olursa daha iyi olurda:))))
ege ismi çok güzel...
İsim konuları beni yoruyor tüm isimleri çok seviyorum :) erkekte Doruk -Rüzgar -M.Kemal :)) , Kızlarda ise Melisa ya da Masal :))
rüzgar güzel bi de masal tabi ki deeeee:34:
benim hep değişiyor bu aralar sahra sare çınar mert 4 tane tahtadan kedim var 1 eşim biri ben diğerleride bu isimler evde olumlama yapıyorum
çınar da çok güzelmiş....
bizim pijama aprtisi yaptığımızı düşünemiyorum ,kesin komşular çok gürültü var ne kadar konuşuyorsunuz diye şikayete gelirler :))))

apartmandan atarlar kız kesin:1:

he he:60:çok tatlısın kız güldürdün beni......aynen bizde de öyle...eşim işine gelen durumlarda çok romantik olur ve gayet ilgili olur ama oyun oynarken romantik nedir desen o da neymiş der:1:

erkek işte işine nasıl gelirse :))) acaba bunlara küçükken oyuncak almamışlarmı doymuyorlar oyuna ama bugün kocamın hakkını yemiyeyim koridoru boyadı :))

kizlar birden aklima geldi nedense sormak:))))

eger cocuklarimiz olursa isimlerini ne koymak isterdiniz????? merak ettim nedense:)))

ben erkek olursa mehmet ali,kız olursa elif nur istiyordum ama bir gece rüyamda birisi bana kız olursa mina erkek olursa ahmet koy dedi ,çok etkisinde kaldım Mina nur ve ahmet olabilir

canım en büyük sorun yetişme tarzımda,annem sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadı :))) hep kızım okusun ,aman kızım çalışsın dedi bende hep çalışma hayatına alıştım ev hanımlığı bana garip geliyor,canım annem ben evlendikten sonra o bunalıma girdi bu kız ev işleriyle nasıl başedecek diye :)))) bize gelince ooo nasıl rahat ediyorum anlatamam ama kayınvalideme çok garip geliyor bu durum :)) gerçi o da alıştı artık

aslina bakilirsa ben de senin gibi yetistirildim fundacim...ama evlendikten sonra bir muddet calisma hayatim olmadi ve ben yalnizliktan ev hanimligina adapte oldum...yemek yapmayi ev isleri yapmayi hep bu arada ögrendim..hatta bi ara baya ileri gidip temizlik hastaligina falan tutulmuslugum oldu:))) ama cok sükür onu atlattim...

onu da eşim koyar galiba yani erkek olursa....

ben 24 eşim 30 canım... masal anlattırıyorum deyince çocuk bu len mi dedin yoksa:1: ya aslında işin aslı şöyle....
ben çocukluğumdan beri annem bana masal anlatırdı hergece.ananem çok hanımefendi bi kadındır o da hep eskiden yaşanmış mucizeleri masal tadında gerçek hikayeler anlatırdı şahit olduklarını özellikle..ben yıllardır hala anane şu kadın vardı ya onu anlat diye en az elli kere dinlediğim şeyi anlattrırım ona.diyeceksin ki niye...sen psiko musun...masallarda hep kendimi o dünyada hissederim kahraman olurum rengarenk görüntüler gelir gözümün önüne.. ve hep mmutlu sonla biter...
bu tarz mucizevi şeylere inancım var...hep sorarım ananem anlatınca şimdi neden olmuyor diye o da oluyor bakmasını bilmeyen göremez der... inanmazsan mantıklı açıklama bulmaya çalışırsın..akıl hoyrattır.gönlünle baktın mı görürsün der..
zaten bizim sülalede herkes bilir benim masalları çooooooooook sevdiğimi...
ama bebeğim olursa koymak hiç aklıma gelmemişti.eşim önerdi:16:
o da bana anlatır hep..saçlarımı okşar anlatırken gözlerime bakar,ben de kokusunu içime çekerim miis gibi:16:
çocukluğumdan bu yana çok zor zamanlar yaşadım başkası olsa yerimde sanırım manyak olurdu:1:ama sanırım mucizeler beni ayakta tuttu hep... benim hikayem de bu kızlar:59:
Yok canım, atanmayı istediğini biliyorum ya ondan geldi aklıma . Ama tabi sohbetin üzerinde bu olduğundan hehehhe öyle anlaman gerekirdi.Canım benim en gencimiz sen misin şimdik..hehhe :) inşallah masalların gerçek olur kuzu.
hayatım kürlerle doldu ,artık aktar beni görünce kapıda karşılıyor,çıkarkende kapımı bile açıyor :)))))
:)) hani biz aktarhane açıyorduk..
ege ismi çok güzel...

rüzgar güzel bi de masal tabi ki deeeee:34:

çınar da çok güzelmiş....

apartmandan atarlar kız kesin:1:

olsunlar da isim misin boncukmuş.Şimdi böyle diyorum ama eşim de Melih ismini seviyor :) olsun da ismini eşim koysun , en çok o hakediyor çünkü :((((( canım kocam yaaa..

erkek işte işine nasıl gelirse :))) acaba bunlara küçükken oyuncak almamışlarmı doymuyorlar oyuna ama bugün kocamın hakkını yemiyeyim koridoru boyadı :))

sorma ya şu telefonundaki kızgın kuşların tüylerini yolcam ben daha kızgınımmmmm:47: neyse ki daha kötü huyları da olabilirdi, sinirlendiğim bu olsun napalım artık.....seviyorum ulennn

senin de kocan günde iki litre kola içse benim gibi yapardın bebekim ayrıca bigün sana da yaparım ikimiz de istanbuldayız he heee:1:

canım evliliğimizin ilk aylarında nerdeyse hergün marketi eve taşıyorduk,cola,meyve suyu,cips,çerez, gereksiz olan ne varsa bizim evdeydi diye bilirim,bende eşimle birlikte bunları yiyip içiyordum sonra birden şişiverdim baktım olmayacak ben bıraktım o devam ediyordu birde söz vermesine rağmen sigarayı bırakmamıştı,sonra sürekli kavga ederek yavaş yavaş bıraktırdım, bi çocukla markete gittiğini düşün her gördüğünü almak istiyordu valla çok zor oldu bıraktırmak,şimdide bebişin hatırına birkaç aydır yemiyor benden yüz bulsa yine başlar aynı şekilde beslenmeye

ben erkek olursa mehmet ali,kız olursa elif nur istiyordum ama bir gece rüyamda birisi bana kız olursa mina erkek olursa ahmet koy dedi ,çok etkisinde kaldım Mina nur ve ahmet olabilir

Çoook güzeller.Benim annem Elif ismini çok seviyor bizim bir tane ninemiz vardı 105 yaşına kadar yaşadı.Annem ondan mıdır bilmiyorum elif koy der.Mina ismi de bi ara aklıma takılmıştı ama Kuran'da bir bağlaç olarak geçiyormuş.Anlamı da önemli ya araştır bakimmm sen onu..İnşallah olur da fundam koyarsın kuzummm ikizlerin olur tek tek koyarsın.

en kisa zamanda gelin benim yanima...kacin buralara dogru:))) firsatin olurssa mutlaka beklerim

geçen kış gelmiştik isviçreye ,eşimi götürene kadar canım çıkmıştı ama sonunda o da oraları çok sevdi,hatta acaba yerleşsekmi diye çok düşündü :)) bakalım belki yine geliriz arkadaşım var orda gelirsek mutlaka görüşmek isterim

kız o isimleri koy ozamannnnn
aslina bakilirsa ben de senin gibi yetistirildim fundacim...ama evlendikten sonra bir muddet calisma hayatim olmadi ve ben yalnizliktan ev hanimligina adapte oldum...yemek yapmayi ev isleri yapmayi hep bu arada ögrendim..hatta bi ara baya ileri gidip temizlik hastaligina falan tutulmuslugum oldu:))) ama cok sükür onu atlattim...

aynen ben de evlenmeden annem yapardı herşeyi.ben evlenince hiçbişey bilmiyodum.durmadan annemi arayıp anne şu nasıl yapılır bu nasıl yapılır diyodum..ne yemekler yaktım bilseniz.sonra baktım olmuyo...e iş başa düştü kolları sıvadım:1: ama sevmem ev işlerini de yemek yapmayı da.... evlendik sıkıysa sevme tabi...ama ben de yardımcı tutcam kızlar ya atanabilirsem temizliğe kadın alırım.rahat olur.

geçen kış gelmiştik isviçreye ,eşimi götürene kadar canım çıkmıştı ama sonunda o da oraları çok sevdi,hatta acaba yerleşsekmi diye çok düşündü :)) bakalım belki yine geliriz arkadaşım var orda gelirsek mutlaka görüşmek isterim

keske gecen yil tanisiyor olsaydik:(( ama olsun insallah birdahaki geldiginde mutlaka beklerim..artik burda da bir kapin var unutma..buralar cok guzel ama ben gene de turkiyeyi cok özlüyorum

Back
X