ya bısı dıkkatımı cektı benmde
hepımızın 8 var nıkınde
yadenın
benım
melısın,
fundanın
masalın
sankı aramızdakı rahatsızlıgın parolası
evet bence de esra:))))) bu bi sifre olmali:)))) hemen cözelim:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepımızın 8 var nıkınde
yadenın
benım
melısın,
fundanın
masalın
bende 35 yaşındayım ama 15 gibi hissediyorum,çevrem benden 35 gibi davranmamı istedikleri içinde bir türlü çevreye uyum sağlayamıyorum :))
NE HABER FISTIKLAR nasılsınız nasıl gidiyor
keçiboynuzu pekmezi sparişi verdi eşim suyunu sevmiyo içmedi.ibrahim saraçoğlunu sitesinden vermiş siparişi.onu yiyecek sabah akşam.birde evicap mı alsam içermi bilmiyom ki gıcıkorganik nohutu nerden alcam markette satılanlar olmaz mı ki.
moralinin iyi olmasına çok sevindim canımkizlar ben 4 gündür falan siteye giremiyorum...site de onarim var diyip duruyo...simdi zorla baska biyerlerden baglanabildim..özledim valla sizi..
bayraminiz nasil gecti? insallah iyi gecmistir...benimki idare eder iste..zaten kendi ailemden hic kimse yok burda( esimin ailesiyle de mesafeliyim o yuzden gitmedik bu bayram...hakettiler cunku...
bir kac buyugumuzu ziyaret ettik,oyle gecti bayram..cogu zaman evdeydim...
bugun sonunda kadin doktoruma gittim...korkularimi yenmek zorunda kaldim cünkü hala adetim gelmedinerdeyse 3 ay oldu...ha hamile falan degilmisim kizlar:)))) tahmin ettigim gibi:)))
neyse alttan ultrasonla bakildi,yumurtalar olusmus ama her nedense hala catlama yok..bana ilac verdi.12 gun onu kullanacakmisim.o zaman gelecekmis.sonra duzelmesse hemen gel tedaviye devam edelim dedi..cok kötü bi sorun yokmus yani allaha sükür..
bide doktor bize bebek isini ne yaptiniz,devam ediyormusunuz diye sordu...bizde devam ettigimizi söyledek..bence de edin cocugunuz olur sizin dedi...bende nasil yani sifir spermle mi dedim.neden olmasin oyle olupta cocuk sahibi olan bir suru hastam var dedi...bi umut iste bizde nasil sevindik nasil sevindik esimle anlatamam....o kadar uzun olduki umutlu bi söz duymayali...
sonra esime test yaptir yeniden eger degerlerde gelisme varsa hemen esini hazirlayalim dedi...yumurta takibi yapacakmis bende---sanki hersey yolunda da((
esime birde eger kullandigin ilac fayda etmesse özel bir igne varmis sperm olusturan..onu yaptiralim dedi...onu yapan tek bi doktor varmis burda ona gider yaptiririz dedi...sanki pozitif bi elektrik verdi bugun bana benim doktorum...
o kadar iyi bi doktor ki kendisi..erkek olmasina ragmen hic muayene sirasinda canimi yakmiyo...cok nazik bi adam..
biz birde bitkisel falan kullaniyoruz dedik...kullanin ama cok faydasi olacagini düsünmüorum dedi...
esim serephone adli hormon ilacini kullaniyor 6 aydir...
Kızlar nasıl geçti gününüz bakimmm
Hadi ya dur ben de bakayım :)))
Fundam aşkım neyin var senin???? Ben bugün evdeydim gerçekten evde durmak bana da yaramadı.Evde durma fikri güzel de dinlenme pek olmuyor.Yok temizlik yok yemek her yanım ağrıyor.Yatmaktan da tutulduu belim :)))))))))))))))))![]()
evet bence de esra:))))) bu bi sifre olmali:)))) hemen cözelim:))))
selam kizlar ben geldim
CeeEEeee ben de geldim![]()
![]()
Hoşbuldum aşkım nasıl olayın Bülent Ersoy aldatılmış tüm gün onu izledim düşün artık beni :)) kötüyüm anlayacağın :))
Bence de :))))))
İlginççççççççç hiç düşünmemmiştim :)![]()
:)) Fundaaaaaaaaaaaaaaaa kız sen bugün doping falan mı aldın beni güldürüyorsun yahu.benim bu yaşa kadar 6 tane çocuğum olması gerekiyordu :))) elde var 0
hehe :) yadecimmm Funda'yla siz kesin bir şey içtiniz kesin :) öptüm sizi.evet bence de esra:))))) bu bi sifre olmali:)))) hemen cözelim:))))
hepımızın 8 var nıkınde
yadenın
benım
melısın,
fundanın
masalın
inşallah en kısa sürede kavuşursunuz bebişinize,malesef her mesleğin zorluğ var ,bende işyerindekilerle uğraşmaktansa acaba köye gidip hayvancılıklamı uğraşsam diyorum bazen :))
Hoşbuldum aşkım nasıl olayın Bülent Ersoy aldatılmış tüm gün onu izledim düşün artık beni :)) kötüyüm anlayacağın :))
Bence de :))))))
İlginççççççççç hiç düşünmemmiştim :)![]()
evet valla :))) aramızdaki gönül bağının parolasıda olabilir
benim eşimin spermleride galiba bu kadaar karizmatik ve romantik değil,benim yumurtalarda keçi gibi inatçı :)))))
Düzeldi canım :) köydeki hayvancıklar ha, ay bugün pek alemsiniz ya.Gülüyorum size :)
Evettttttttttt ama hepsini kullanmayacağım.Bu dinlenmem için.Yarısını da tedavimde kullanacağımm![]()
![]()
Rabbim büyük.......................Ben bugün dualarıma sizi de kattım her daim olduğu gibi..Allahım yüzümüze gülsün inşallahbenimki iyi gecti valla...benim doktor bana sanki müjde hamilesin:)))))) der gibi umut verdi:))))
o kadar iyi konustuki bizde sasirdik esimle...en son ordan gözyaslariyla ve esimle yikilmis bi vaziyette ayrilmistik...gercekle yuzlestigimiz gündü..... o zamandan beri de gitmediydim...
bana yakinda esinin tahlil sonuclari olumlu cikarsa yumurta takibine baslayalim dedi:)))) nasil yani falan olduk esimle:)))) hayirlisi bakalim benim hic umudum yok ama allah büyüktür melisim....
yok hayatım bakma bence hiç iç açıcı değil( beceremiyor bizimkiler
neyim var inan bilmiyorum,sanırım evde durmak gerçekten bana yaramıyor,strestenmidir nedir midemde bi garip ,birkaç gün işler yoğun olursa düzelirim bence :))
canım bence sen bugünlerde evde durma anneni tak koluna gez,ankaraya gidince ararsın bugünlerini :))
sende hoşgeldin :))
hahahahhhahaha:))))) benimde öyle bi karim olsa bende aldatirdim:))))almasaymis torunu yasindaki adami o da:))))))
:89::89::))))))))cok guldum hıc halım yokkken :)
funda emın ol bızım spermlerde hc karzmatık vede romantık deıl
hızını seklını godunmu
nede nazık gırıor ıcerı :)
bütün gün bülent ersoyu izleyebildiysen psikolojin iyice bozulmuş galiba :))