Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şimdi bugün eşimle Ege'ye gittik.Dün aradım hastaneyi terslediler beni.Sorduğum şu raporrrr çıktı mı çıkmadı mı.Neyse bugün gittik eşimle, dedi ki hemşire sizin tedaviniz tüp.Adetttttttttt olunca 1.gün haber verin bizi arayın.2 . gün de gelin.Tedavinizi başlatalım.Benim adetim de bu hafta gelir...
Ancak ben şimdi başlama konusunda emin değilim.Şimdi iş ciddiye binince korkmaya başladım.Eşime birkaç ay daha ilaç kür uygulasam bari sayısı artsaaaaa.Şansımız daha yüksek olur.Bana akıl verin.Yoksa bir iki ay daha mı beklesek Kasım ayı gibi ? Hiç olmazsa biliyoruz ki tüp oluyor rapor da imzadaymış.Çalıştığım için izinlerin ben bir güzel kullandım :) eşim de izinde şimdi.Neyse heyet raporuna artık talim edeceğiz :( orayı da düşünmeyeceğim gerekirse tüm amirlerime anlatacağım durumu....Ben ne yapayım helpppppppppppppppppp !! ilaç da aldım bir sürü daha onları kullanmadıkkk

tatlım bencede iki üç ay sonra yap okadar ilaç hormon alacaksın tüpte erkeğe birşey olmuyor ne kadar iyileşirse şansın o kadar artar

sagol kuzum.... bende cok özledim valla ilk firsatta hemen kosuyor size...nasilsin arunam

cnm iyiyim demin kayınbiraderim aradı niye kardeşi onlarla konuşmuyormuş ne sorunu varmış sonra içine atarsa hastalanırmış ailesini ihmal ediyormuş bende dedim farkında değilim çünkü bana karşı öyle değil dedim birde anlamanızı beklemiyorum dedim bizi bizim gibiler anlar dedim annesine gidiyor gereksiz muhabbet ediyorlar onun bunun ıvır zıvır dertlerini anlatıyorlar bunaltıyorlar dedim ay rahatladım eşim kurstta gelsin onada anlatacağım

tatlım bencede iki üç ay sonra yap okadar ilaç hormon alacaksın tüpte erkeğe birşey olmuyor ne kadar iyileşirse şansın o kadar artar
Kararsızlıkla beraber ben de öyle düşünüyorum Kasım ayı gibi :) Bu arada bu bayanlara uygulanan hormon ilacı için ne yemek lazım .Bünyeye ağır bir hormon sonuçta.
cnm iyiyim demin kayınbiraderim aradı niye kardeşi onlarla konuşmuyormuş ne sorunu varmış sonra içine atarsa hastalanırmış ailesini ihmal ediyormuş bende dedim farkında değilim çünkü bana karşı öyle değil dedim birde anlamanızı beklemiyorum dedim bizi bizim gibiler anlar dedim annesine gidiyor gereksiz muhabbet ediyorlar onun bunun ıvır zıvır dertlerini anlatıyorlar bunaltıyorlar dedim ay rahatladım eşim kurstta gelsin onada anlatacağım

Ayy anlat anlat kesinlikle.Süper demişsin benim yerime de der misin bir dahaki sefereee :) :13:
:1:

Kararsızlıkla beraber ben de öyle düşünüyorum Kasım ayı gibi :) Bu arada bu bayanlara uygulanan hormon ilacı için ne yemek lazım .Bünyeye ağır bir hormon sonuçta.

Ayy anlat anlat kesinlikle.Süper demişsin benim yerime de der misin bir dahaki sefereee :) :13:
:1:

kesinlikle konuşmak lazım eşimin kuzenide tüp bebek yapmış altı yıl olmamış kadın infertitisiymiş tüpü kapalıymış yengesi arar bebek var mı eşim kibar bir ben çıksam neler diyeceğimde gitmemizi gelmemizi istiyorlar biraz kültür farklılıklarımızda var allahtan eşimin abisi bugün bana sakın anne babanla bizimkileri kıyaslama dedi zaten kıyaslamıyorum zaten dedim eşimin kıymetlisi diyorum saygı duyuyorum dedim :84:

kesinlikle konuşmak lazım eşimin kuzenide tüp bebek yapmış altı yıl olmamış kadın infertitisiymiş tüpü kapalıymış yengesi arar bebek var mı eşim kibar bir ben çıksam neler diyeceğimde gitmemizi gelmemizi istiyorlar biraz kültür farklılıklarımızda var allahtan eşimin abisi bugün bana sakın anne babanla bizimkileri kıyaslama dedi zaten kıyaslamıyorum zaten dedim eşimin kıymetlisi diyorum saygı duyuyorum dedim :84:

:32::32: ohh diline sağlık canım.

Biz eşlerimizin yanındayız Allahtan, kız sorun bizde olsaydııııııııııııııııııı inan bizim ailelerimize neler derlerdi.Benim kayınbiraderimin de sorunu aynıydı eşimle.Ama ben hep eltimde bilirdim taaa baştan beri.K.validem öyle demişti çünkü ondan olmuyor demiştii...Yazık eltimin haberi yok bu durumdan.şimdi de benim istemediğim hatta adetimin düzensiz olduğu için sorun bile olduğunu düşünüyorlarmış.Ne yazıkk! oysa bilseler ki 2,5 yıldır onlara rol yapıyoruz.vala kim ne düşünürse düşünsün lafım eşimin ailesine.Artık kendime laf söyletmeyeceğim söyletmem de.Çok şükür ki alnım ak.:47::47:

ben bıktım inan milletin bebek sohbetine.Herkes bebeğinden bahsediyor Allah bağışlasın ama hadi bebek yapın yok mu daha demeleriiiii inan koyuyor ya.Kolaysa sen doğur diyesim geliyor.Bak yine sinirlendim hehhe :))) :33::33:

Şimdi bugün eşimle Ege'ye gittik.Dün aradım hastaneyi terslediler beni.Sorduğum şu raporrrr çıktı mı çıkmadı mı.Neyse bugün gittik eşimle, dedi ki hemşire sizin tedaviniz tüp.Adetttttttttt olunca 1.gün haber verin bizi arayın.2 . gün de gelin.Tedavinizi başlatalım.Benim adetim de bu hafta gelir...
Ancak ben şimdi başlama konusunda emin değilim.Şimdi iş ciddiye binince korkmaya başladım.Eşime birkaç ay daha ilaç kür uygulasam bari sayısı artsaaaaa.Şansımız daha yüksek olur.Bana akıl verin.Yoksa bir iki ay daha mı beklesek Kasım ayı gibi ? Hiç olmazsa biliyoruz ki tüp oluyor rapor da imzadaymış.Çalıştığım için izinlerin ben bir güzel kullandım :) eşim de izinde şimdi.Neyse heyet raporuna artık talim edeceğiz :( orayı da düşünmeyeceğim gerekirse tüm amirlerime anlatacağım durumu....Ben ne yapayım helpppppppppppppppppp !! ilaç da aldım bir sürü daha onları kullanmadıkkk

hayatım bence hastaneyle git görüş ama zaman kazan,izin almamız biraz zor iki ay sonra başlayabilirmiyiz felan de bakalım ne diyecekler,biliyorsun bizde erteledik,kendimize 3 ay verdik vitamin aldık ,aynı sizin durumdayız yani,ben biraz erken regli oldum yoksa nerdeyse günlerimizde tutacaktı :)) beraber yer içerdik artık :)) benim artık doktorlara çok fazla güvenim kalmadı biz medical parkta alibeye gittiğimizde sperm sonuçlarına suratımıza atmıştı bu sayı artmaz diye,çok şükür Rabbime bak 6 ayda azda olsa artış oldu,denemekte fayda var hayatım üstelik sizin yaşınız daha genç iki-üç ayla birşey kaybetmezsiniz bence

;) eşimi izliyorum mesela iki gündür hadi ortalığı toplayalım diyorum ses yok.Eee dedim daha birkaç gündür servis yapıyordun bana :) o ozamandı dedi :) kızım bunlara her şey müstehak...

Bu arada İstanbul günleri yapın da beni burda kıskançlıktan çatlatın.Uçağa atlar gelirim heee :))

canım bence sen şöyle birşey yap ben istanbula geliyorum hadi toplanalım de :)) süper olur

Canım benim eminim ki çok yakışmıştır saçın güle güle kullan.

güle gle yazını lüle lüle okudum :)) nasıl yaptım bilmiyorum

İnşalllah ilaçlar yarın gelir de kullanmaya başlar.

Canım benim ya biz bugün ege üniv.ye gittik baktık ses yok.Neyse canım tedavim başlamış bulunmaktaaaaaaa..Daha sonra hastane arkasında olan Forum bornova ya gittik bir de ne göreyim Gnc market :)) şimdiye kadar dikkatimi çekmemişti.Girdik eşimle internetten aldığımız ürünlere baktık çıktık :)) Arginmax vardı ama eşim hadi çıkalım dedi sanırım rahatsızlık duydu..neyse dur bakalım.inşallah ona kalmaz

benim eşimde önceden bu konularda konuşulmasını pe kistemiyordu,hala istemiyor ama biraz alıştı

Canım Pycgonel morfoloji için.............omega 3 6 yı da ben de kullanırım.Balık tüketimini yeterince yapmıyoruz galiba çalışınca yemek zor geliyor , almak pişirmek vs. corex i siz de kullanabilirsiniz arginine l carnite var içinde.yani damar açıcı ilaçlar.İnşallah adam komalık olmaz.Arunamın dediği gibi baktırmak lazım karaciğere gerçi en son yağlanma çıkmıştı ama :)

bende eşime aldığım omega 3ten kullanmaya başlıcam

Canım kardeşim, Rabbim yardımcın olsun inan zor bir süreçte zor bir gün yaşıyorsun.Hepimizin yaşadığı korkuları yaşadın.Şu an ne desem hiç bilmiyorum ağla ama kendini sakın ha kaybetme.Her zaman yanındayız senin.

Kesinlikle benim aldğım siteden al bak 2 milyon topiğinden herkes bunu kullanıyor bir arkadaşın önerisiyle .Sağolsunlar.Hem 180 tablet 250 si de var.Fiyatı da uygun ve organik.

Neriscim Allah şifa versin eşine.Geçmiş olsun canım.Hatırlatman iyi oldu.
Benim eşimde varikosel yoktu hem elle muayenede hem de renkli dopplerde çıkmadı canım.Bizimkisi genetikmiş.Yani sperm dna sı hasarlı, sperm başında bulunan yumurtayı delip içine girme zırhı denilen akrozomunda şekil olarak %100 sorunlu.Yani ne diyim zor kız.Yani bizde tüp bebek bile zor.mikroenjeksiyon yöntemi ve ımsı ancak.Şimdi ben bunu duyuyor ve biliyorum ki varikoselden sonra düzelmeler oluyor.İnşallah normal hamile kalırsın güzelim.

Yadem aşkım naber yavrusu.Denizli'de kim var kızzzzzzzzzzzzzz, gel Denizli -İZmir 3 saat.heheh misafirim ol bacım..Bu arada eşine yedirdiklerin çok güzel......

ohhh biz toplanan kadar siz toplanın bakalım :))

evet............

..................

:))))))))) ilahi ne güzel demişsin bana karşı öyle değil diye ,iyi olmuş

:32::32: ohh diline sağlık canım.

Biz eşlerimizin yanındayız Allahtan, kız sorun bizde olsaydııııııııııııııııııı inan bizim ailelerimize neler derlerdi.Benim kayınbiraderimin de sorunu aynıydı eşimle.Ama ben hep eltimde bilirdim taaa baştan beri.K.validem öyle demişti çünkü ondan olmuyor demiştii...Yazık eltimin haberi yok bu durumdan.şimdi de benim istemediğim hatta adetimin düzensiz olduğu için sorun bile olduğunu düşünüyorlarmış.Ne yazıkk! oysa bilseler ki 2,5 yıldır onlara rol yapıyoruz.vala kim ne düşünürse düşünsün lafım eşimin ailesine.Artık kendime laf söyletmeyeceğim söyletmem de.Çok şükür ki alnım ak.:47::47:

ben bıktım inan milletin bebek sohbetine.Herkes bebeğinden bahsediyor Allah bağışlasın ama hadi bebek yapın yok mu daha demeleriiiii inan koyuyor ya.Kolaysa sen doğur diyesim geliyor.Bak yine sinirlendim hehhe :))) :33::33:

sıkıldım iyilikten yaşasın kötülük :))))))))

kimse yok galiba,anlaşılan herkes dizi izliyor ben hariç :((( eşim tetikçi diye bir film izliyor bende sesimi çıkartmayayım dedim,yarın kanaldnin sayfasından izlerim nasıl olsa

Selam kızlaaaar , nasılsınız bugün??

Baharb , çok üzüldüm. Benimde bi olumsuz tüpüm olmuştu, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah sizlere sabır versin,vericek de canım..

Melish cim, eşim varikosel ameliyatı oldu tatlım, mikrocerrahi ile. sol taraftaydı ve ileri derecede varikokeldi. Doktor oradaki bütün damarları bağladığını söyledi. Kaan hoca
özel bi hastanede yaptı. Kaan hoca, iyi bi doktor ama o özel hastane tam bir rezaletti. 10 kat daha çok yordular bizi. Allahtan ameliyat güzel geçti, şimdi eşimin biraz ağrısı var , ilk çıktığında şişlik falan vardı ama o şişlikler de epeyce azaldı. Antibiyotik kullanıyor şimdilik. Bu hafta tekrar mailleşicez hocayla.

Fundacım, evet ameliyatı kaan hoca yaptı. Tahlillerle ilgili hiç bir şey söylemedi. Onu da maille sorar artık eşim. Şimdi beklicez,tekrar test yaptırana kadar aşılamaya falan yönlendirmeyecek bizi sanırım.

Husmeh, yazdıklarını okudum canım. Bence bütün olanlar senin değil , karşı tarafın hatası. Sen gereğinden fazla iyi davranmışsın eşinin ailesine. Ama sanırım sınırlarını çizmen gerekiyor.
Eğer eşini hala seviyorsan, düzeltmek için adım at. Seviyorsan ve seviliyorsan buna değer. Eğer herşey düzelirse , inşallah hayırlısıyla düzelir, aradan da biraz zaman geçip bazı şeyler pekişince , eşinin ailesine artık haddini bildirmenin zamanı gelmiş demektir bence. Ama eşine çok da fazla belli etmeden yap bunu. Bana da ilk zamanlarda, sorun olduğunu bilmediğimiz zamanlarda , kayınvalidem birden telefon açıp durup dururken artık çocuğunuz olsun çok geciktirmeyin gibi laflar etmeye başladığında , bu kimseyi ilgilendirmez eşimle benim kararım üçüncü kişilerin karar verebileceği bişey değil deyip bozmuştum ve sonra bi daha ağzını açamamıştı. Eşimin böyle bi problemi olduğunu öğrendiğinde de söylediği ilk cümle "ondan bişey olmaz" dı.. Gördük işte , sonunda ameliyat oldu. Şimdi sesi soluğu çıkmıyor,çıkamıyor , zaten çıkarmaya kalksalar da fırsat vermem. Herkes haddini bilecek. Sen eşinle iyi ol ,gerisini boşver.
Düşününce onun yaşadıkları da kolay değil,çoğumuzun eşinin yaşadığı şeyler aynı. Bu çok ağır bir yük. Kendimi onun yerine koyduğumda birazcık olsun anlıyorum. Bu aralar benim eşimde coştu,her fırsatı kavgaya dönüştüyor. O zaman yaşadığımız iyi şeyleri ve onun iyi yanlarını düşünüp bunun geçici bi durum olduğunu söylüyorum kendime, uzatmıyor konuyu kapatıyorum. Bak hepimiz yaşıyoruz bu sorunları , üzülme olur mu. Eşinle konuşmaya çalış,sen adım at ne olur ki ??

canım benim öncelikle cok gecmiş ollsun benim eşimde gecen yıl amelayat oldu 42 dikişle cıktı umarım sizde bööle bişi olmamıstır.allaha havale ettim canım hepsini

FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

sıra bana geldi :))))

ARUNA -
ARUNANIN EŞİ -
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -

toplam 6 oldu

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

sıradaki arkadaş için 2 tane meryem süresi okudum arkadaşlar

kimse yok galiba,anlaşılan herkes dizi izliyor ben hariç :((( eşim tetikçi diye bir film izliyor bende sesimi çıkartmayayım dedim,yarın kanaldnin sayfasından izlerim nasıl olsa

dizi seyrediyorum eşime birbir anlattım iyi dedi güldü rahat oluyor erkekler sular kesik off ah caroline bizim bebişimiz olacakta bırakacağız :47:

Canım,bencede iki ay bekleyin ne kaybedersiniz ki.. Dediğin gibi ilaçlarla kürlerle arttırırsınız sayıyı,sonra başlarsınız. Hiiiç stres yapma.

canım benim öncelikle cok gecmiş ollsun benim eşimde gecen yıl amelayat oldu 42 dikişle cıktı umarım sizde bööle bişi olmamıstır.allaha havale ettim canım hepsini

off canım yaa,çok fazla dikişle çıkmış. Bizimki 8 dikiş falan. Mikro cerrahi oldu sanırım. İyi yapmışsın hepsini Allaha havale etmekle. Bak şimdi aklıma geçenlerde nette gezerken gördüğüm şemsin bi sözü geldi,yazıyım...

"Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir."

Üzülme canım...

:
canım inşallah eşin en kısa sürede sağlığına kavuşur
bende hep derim baştan tavrını belli edeceksin...insanlar nasıl alışırlarsa öyle gidiyor..iyi olmaya çalıştıkça insanlar almaya alışıyor

Sağol canım,inşallah düzelir. . Haklısın fundam, eğer birine karşı bi kere alttan alıcı davranırsan artık ömrünün sonuna kadar o insana karşı öyle davranmak zorunda kalıyosun. Hep senden bunu bekliyorlar. En iyisi buna kimseyi alıştırmamak. Kim olursa olsun. muck muck canım :54:

hayatım bence hastaneyle git görüş ama zaman kazan,izin almamız biraz zor iki ay sonra başlayabilirmiyiz felan de bakalım ne diyecekler,biliyorsun bizde erteledik,kendimize 3 ay verdik vitamin aldık ,aynı sizin durumdayız yani,ben biraz erken regli oldum yoksa nerdeyse günlerimizde tutacaktı :)) beraber yer içerdik artık :)) benim artık doktorlara çok fazla güvenim kalmadı biz medical parkta alibeye gittiğimizde sperm sonuçlarına suratımıza atmıştı bu sayı artmaz diye,çok şükür Rabbime bak 6 ayda azda olsa artış oldu,denemekte fayda var hayatım üstelik sizin yaşınız daha genç iki-üç ayla birşey kaybetmezsiniz bence
Evet evet çok haklısın tatlım.Kasım kuşum gelir inşallah.
Rabbim büyük bak sayı arttı.Bizim de gelgitler yaşıyor ya sayı.bir de morfo düzelse..O da olacak ya ben tümm kalbimle inanıyorum, sadece biraz zaman.
Bu arada omegadan bizler de kullansak iyi olur.Ben şahsen balığı seviyorum ama haftada bir kere düzenli şekilde de yemiyorum açıkçası.Aslını yesek ama napalım.

sıkıldım iyilikten yaşasın kötülük :))))))))
Anladın sen onu :))
Canım,bencede iki ay bekleyin ne kaybedersiniz ki.. Dediğin gibi ilaçlarla kürlerle arttırırsınız sayıyı,sonra başlarsınız. Hiiiç stres yapma.
çok teşekkür ederim nerisim, ben de öyle düşünüyorum inşallah doğru karar vermişimdir şimdilik.Sen de inşallah güzel haberler alırsın canım.
hayırlı geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Hayırlı geceeler esracım.

Back
X