Selam kızlaaaar , nasılsınız bugün??
Baharb , çok üzüldüm. Benimde bi olumsuz tüpüm olmuştu, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah sizlere sabır versin,vericek de canım..
Melish cim, eşim varikosel ameliyatı oldu tatlım, mikrocerrahi ile. sol taraftaydı ve ileri derecede varikokeldi. Doktor oradaki bütün damarları bağladığını söyledi. Kaan hoca
özel bi hastanede yaptı. Kaan hoca, iyi bi doktor ama o özel hastane tam bir rezaletti. 10 kat daha çok yordular bizi. Allahtan ameliyat güzel geçti, şimdi eşimin biraz ağrısı var , ilk çıktığında şişlik falan vardı ama o şişlikler de epeyce azaldı. Antibiyotik kullanıyor şimdilik. Bu hafta tekrar mailleşicez hocayla.
Fundacım, evet ameliyatı kaan hoca yaptı. Tahlillerle ilgili hiç bir şey söylemedi. Onu da maille sorar artık eşim. Şimdi beklicez,tekrar test yaptırana kadar aşılamaya falan yönlendirmeyecek bizi sanırım.
Husmeh, yazdıklarını okudum canım. Bence bütün olanlar senin değil , karşı tarafın hatası. Sen gereğinden fazla iyi davranmışsın eşinin ailesine. Ama sanırım sınırlarını çizmen gerekiyor.
Eğer eşini hala seviyorsan, düzeltmek için adım at. Seviyorsan ve seviliyorsan buna değer. Eğer herşey düzelirse , inşallah hayırlısıyla düzelir, aradan da biraz zaman geçip bazı şeyler pekişince , eşinin ailesine artık haddini bildirmenin zamanı gelmiş demektir bence. Ama eşine çok da fazla belli etmeden yap bunu. Bana da ilk zamanlarda, sorun olduğunu bilmediğimiz zamanlarda , kayınvalidem birden telefon açıp durup dururken artık çocuğunuz olsun çok geciktirmeyin gibi laflar etmeye başladığında , bu kimseyi ilgilendirmez eşimle benim kararım üçüncü kişilerin karar verebileceği bişey değil deyip bozmuştum ve sonra bi daha ağzını açamamıştı. Eşimin böyle bi problemi olduğunu öğrendiğinde de söylediği ilk cümle "ondan bişey olmaz" dı.. Gördük işte , sonunda ameliyat oldu. Şimdi sesi soluğu çıkmıyor,çıkamıyor , zaten çıkarmaya kalksalar da fırsat vermem. Herkes haddini bilecek. Sen eşinle iyi ol ,gerisini boşver.
Düşününce onun yaşadıkları da kolay değil,çoğumuzun eşinin yaşadığı şeyler aynı. Bu çok ağır bir yük. Kendimi onun yerine koyduğumda birazcık olsun anlıyorum. Bu aralar benim eşimde coştu,her fırsatı kavgaya dönüştüyor. O zaman yaşadığımız iyi şeyleri ve onun iyi yanlarını düşünüp bunun geçici bi durum olduğunu söylüyorum kendime, uzatmıyor konuyu kapatıyorum. Bak hepimiz yaşıyoruz bu sorunları , üzülme olur mu. Eşinle konuşmaya çalış,sen adım at ne olur ki ??