bu zeytinyağında bekletilmiş inciri denemeyi düşünüyorum valla inş çok yüklenmiyorumdur gerçi ben daha çok bişey yapmadım bişey olmaz herhalde kullandıklarımız keçiboynuzunu kaynatıyoruz aktarcının verdiği ballı zencefilli macun hanupmuydu ne ballı macun birde polen bl arısütü karışımlı macun kullanıyoruz aktar konusunda ne kadar iyi bilemiyorum tanıdığın söylemesi üzerine gittim aslında ben başka şeyler alacaktım ginseng macunu tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yağı alacaktım birtek ginseng varmış elinde diğerleri yokmuş napsam ki dedim adam istersen ben an bişeyler verim burdan dedi bende dedim ya aslında bu sperm için ben anladım zaten onları görünce ama senin onlarla değil işin dedi bi broşür verdi oku dedi bu veriklerinin kullanımları açıklamaları yazıyodu tmm alayım dedim sen bunları kullan başka bişey yapma zaten bunların içinde ginseg fln var meraketme dedi keçi boynuzunuda kaynat bunların yanında 3 ayda kullan gerisini meraketme dedi bakalım hayırlısı inş adam kendinden emin konuşuyordu umarım konuştuğu kadar gerçek olur umut dünyası napalım
biz kavuçekirdeği yağını internetten aldık 2 günde kapıya geliyor, ama eşim tam olarak kullanmadı açıkcası, bende ilk başlarda acaba çokmu yükleniyorum dedim bu yüzden her ay değiştirmeye çalıştım,inşallah bir zararı olmamaıştır,
inşallah eşinede yediklerinin faydası olur