Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu zeytinyağında bekletilmiş inciri denemeyi düşünüyorum valla inş çok yüklenmiyorumdur gerçi ben daha çok bişey yapmadım bişey olmaz herhalde kullandıklarımız keçiboynuzunu kaynatıyoruz aktarcının verdiği ballı zencefilli macun hanupmuydu ne ballı macun birde polen bl arısütü karışımlı macun kullanıyoruz aktar konusunda ne kadar iyi bilemiyorum tanıdığın söylemesi üzerine gittim aslında ben başka şeyler alacaktım ginseng macunu tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yağı alacaktım birtek ginseng varmış elinde diğerleri yokmuş napsam ki dedim adam istersen ben an bişeyler verim burdan dedi bende dedim ya aslında bu sperm için ben anladım zaten onları görünce ama senin onlarla değil işin dedi bi broşür verdi oku dedi bu veriklerinin kullanımları açıklamaları yazıyodu tmm alayım dedim sen bunları kullan başka bişey yapma zaten bunların içinde ginseg fln var meraketme dedi keçi boynuzunuda kaynat bunların yanında 3 ayda kullan gerisini meraketme dedi bakalım hayırlısı inş adam kendinden emin konuşuyordu umarım konuştuğu kadar gerçek olur umut dünyası napalım

biz kavuçekirdeği yağını internetten aldık 2 günde kapıya geliyor, ama eşim tam olarak kullanmadı açıkcası, bende ilk başlarda acaba çokmu yükleniyorum dedim bu yüzden her ay değiştirmeye çalıştım,inşallah bir zararı olmamaıştır,

inşallah eşinede yediklerinin faydası olur

umarm esımde bana yardmcı olurda bu surecı bıde bu konuda hırpalanarak gecırmeyız.senın adına sevındım ıns tup bebek yontemıyle kavusursun yavruna.sımdı sıra melıs arkadasmzdan yardım ıstemede :)

melish şu an çok gerg,n,inşallah yarını en hayırlı şekilde atlatırız gerginliği geçer,inşallah bebeği ona sıkı sıkı tutunmuştur, düşünüyorumda onun sonucunu beklerken bu kadar gerildim acaba kendi sonucumu nasıl beklicem :))

ınanır mısın COOOOOOOOK yardımcı oldun Allah razı olsun hemen arastırmaya baslıyorum umarım bunu da ascaz.senın ıcın de canı gonulden dua edecegım. melıs arkadası nasıl bulacagım

ne demek hayatım ,bende ilk öğrendiğimde aynı senin gibi ne yapsam bilemiyordum,burdaki arakdaşlara bana çok yardımcı oldular,bende bu topiği benim durumumda olanlarla bilgilerimizi paylaşmak istediğim için açtım,inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz ve burda birer birer hamileyim diye çığlıklar atarız :))

ben cevap yazana kadar melish seni bulmuş :))

bende akrebim bendeee :1:
canım cuma günü inşallahh çifte doğum gününü kutlarsın çok dua ediyroum senin için seni hep takip ediyorum.
inşallah güzel haberler vereceksin bize.

funda seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah bebişinle beraber bizi mutlu edersin güzel haberler verirsin inşallah.

canım seninde doğum günün kutlu olsun ,ne güzel herkes peşpeşe doğum günü kutuyor :)) Rabbim hepiniz hayırlı ömürler nasip etsin

inşallah bütün arkadaşlar bebişlerimize kavuşuruz benim dualarımda herkes için

Aşkım benim Allah razı olsunnnnnnn..takipçilerim çok vala sağolun kızlar beni ve bebeğim iyice şımardık :)))))

Öncelikle hepinizden dua dileniyorum arkadaşlarr........gerçekten de baya heyecanlı bir durumdayım, ne yerde ne gökte, opu işlemimde Allahım dedim eşimden bir tane sağlıklı sperm bulunacak mıı :( bulundu sonra transferim olacak mıydı sorunum, tamam dedim bu anı gördüm ya ne isteyimm ölsem daha ne isterim, şimdi bebeğimin bana yerleştiği anını düşünerek bana anneciiine tutunmasını o kadar çok istiyorum ki, bilmiyorum olumlu düşünemiyorum ama Rabbim bana hayırlısını verecek onu biliyorum, ben bu anları yaşadım yaa arkadaşlar, bu anı da gördüm yaa, Rabbim sizlere de en kısa sürede göstersin, yemin ederim ki bunu art niyetsiz minicik yüreğimden söylüyorum, o kadar çok şey yaşadık ve yaşıyoruz ki, yarın benim için çok önemliii bir gün, benim yeniden doğumum olacak, olumsuz olursa da asla ve asla isyan etmeyeceğim Rabbim bana hayırlısını verecek bunu sindirmem için sabır verecektir, çok şükür kızlar bugüne de geldim, benim gibi bunları yazmak dile getirmek isteyen arkadaşlarım var, asla ve asla pes etmeyin Rabbim size de gösterecek.Rabbim ben dahil hepimizi kimseye özendirmesin, kucaklarımız boş kalmasın,.

En çok üzeleceğim şey annemin ve eşimin beni bebekler gibi bana bakmaları ve etrafımda dolanmaları onları üzmekten çok korkuyorum..Başka da diyecek bir şey bulamıyorum galiba, hepinizden Allah razı olsun, inşallah Allah gönlümdeki muradımı verir, amin...duanızı benden esirgemeyin nolursunuz....

canım yaa ağlattın beni...inşallah yarın en güzel haberleri alırsın,uff valla nasıl geçecek şimdi bu gece,yarın kaçta gideceksiniz??

mrb arkadaslar esım de 3 hafta endol ve sudafed kullandı bugun test yaptırdı.yine hıc sperm cıkmadı.1-2 lökosit-1-2 spermatazoid görüldü.hareketlı ve hareketsız sperm bulunamadı yazıyor.bazı arkadaslarda işe yaramıstı cıkıs olmustu umutlanmıstık ama .....tek fark önceden 1cc cıkardı ancak bunda 2.5 cc cıkmıs.

canım 3 hafta çok kısa bir süre,sabırlı olun,biz kaç ay sonra yaptırdık tahlilleri ,çok şükür tüp bebeğe yetecek kadar çıkış oldu,inşallah bu aykisonuçlarda iyi olur
bence eşinin beslenmesine dikkat edin ve sabırlı olun hemen moralinizi bozmayın ,inşallah kısa süre sonra çıkış olur

biz kavuçekirdeği yağını internetten aldık 2 günde kapıya geliyor, ama eşim tam olarak kullanmadı açıkcası, bende ilk başlarda acaba çokmu yükleniyorum dedim bu yüzden her ay değiştirmeye çalıştım,inşallah bir zararı olmamaıştır,

inşallah eşinede yediklerinin faydası olur

saol tşk ederim bizimki kuru inciri bile yemiyo kavun çekirdeği yağını alsam onuda yemicek neyse şimdilik bunşarı kullansında bakalım belki biraz etkilerini görünce belki heveslenir yer herbişeyden:)

canım benim melish ayağını sürttü şimdi sıra bende bende ayağımı sürtücem inşallah hepimiz iyi sonuçlarla bitiririz tedavimizi,

yüzyüze görüşmeyi çok isterim tabi hatta yoncayla konuştuk bugünlerde bir hafta sonu görüşücez inşallah sanada haber vericem,kısmetse buluşuruz ama görüşemesek bile fark etmez sizleri yüzünü gördüğüm pek çok insandan daha çok seviyorum,
şimdi yeterimelish ve sen aynı şehirde olsak belki bu doğumgünleri buluşmamızı kolaylaştırıdı :)

özel bir sebei yoksa bence ilkbaharı bekleme,biran önce başla ve stresi bitsin sen gel benim arkamdan :))

canım fundam inşallah görüşürüz bugün 34 oldum yaz tatilinde daha rahat izin alırım diye düşündüm ama melisimin güzel haberi bana cesaret verir gelirim arkandan:)

günaydın canlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
melish nasılsın test günün ne zaman seninin:26::26::26::26: (kaçırmamışımdır umarım:17::17::17: )
kızlar benimde doğum günüm dündüüü dün itibariyle 36 oldummmmm :26::26::26::26::26::26:ehhhh birazcık yaşalanıyorum ama rabbim bu günümüzü aratmasın eşim sağlığına kavuşsunnn rabim huzur ve bir tanede bebek versin inşşşşş

canım yeterim iy ki doğdun tüm dileklerin olsun:21::21::21:

canım fundam inşallah görüşürüz bugün 34 oldum yaz tatilinde daha rahat izin alırım diye düşündüm ama melisimin güzel haberi bana cesaret verir gelirim arkandan:)

canım benim inş hakkınızda hayırlısı olur...
bizimde ilk ayda 1-2 tane çıkış olduya bende umutlanmaya başladım inş onlar yaza kadar artar...
bende okul kapanır kapanmaz tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum :16:
ama allah büyük bakarsın yaza kadar mucizelerimiz hiç beklemediğimiz bi anda bizimle olurlar :49:

hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine

Aşkım benim Allah razı olsunnnnnnn..takipçilerim çok vala sağolun kızlar beni ve bebeğim iyice şımardık :)))))

Öncelikle hepinizden dua dileniyorum arkadaşlarr........gerçekten de baya heyecanlı bir durumdayım, ne yerde ne gökte, opu işlemimde Allahım dedim eşimden bir tane sağlıklı sperm bulunacak mıı :( bulundu sonra transferim olacak mıydı sorunum, tamam dedim bu anı gördüm ya ne isteyimm ölsem daha ne isterim, şimdi bebeğimin bana yerleştiği anını düşünerek bana anneciiine tutunmasını o kadar çok istiyorum ki, bilmiyorum olumlu düşünemiyorum ama Rabbim bana hayırlısını verecek onu biliyorum, ben bu anları yaşadım yaa arkadaşlar, bu anı da gördüm yaa, Rabbim sizlere de en kısa sürede göstersin, yemin ederim ki bunu art niyetsiz minicik yüreğimden söylüyorum, o kadar çok şey yaşadık ve yaşıyoruz ki, yarın benim için çok önemliii bir gün, benim yeniden doğumum olacak, olumsuz olursa da asla ve asla isyan etmeyeceğim Rabbim bana hayırlısını verecek bunu sindirmem için sabır verecektir, çok şükür kızlar bugüne de geldim, benim gibi bunları yazmak dile getirmek isteyen arkadaşlarım var, asla ve asla pes etmeyin Rabbim size de gösterecek.Rabbim ben dahil hepimizi kimseye özendirmesin, kucaklarımız boş kalmasın,.

En çok üzeleceğim şey annemin ve eşimin beni bebekler gibi bana bakmaları ve etrafımda dolanmaları onları üzmekten çok korkuyorum..Başka da diyecek bir şey bulamıyorum galiba, hepinizden Allah razı olsun, inşallah Allah gönlümdeki muradımı verir, amin...duanızı benden esirgemeyin nolursunuz....
İnşallah bebeğin tutunur sana güzel haberlerini alırız

mrb arkadaslar esım de 3 hafta endol ve sudafed kullandı bugun test yaptırdı.yine hıc sperm cıkmadı.1-2 lökosit-1-2 spermatazoid görüldü.hareketlı ve hareketsız sperm bulunamadı yazıyor.bazı arkadaslarda işe yaramıstı cıkıs olmustu umutlanmıstık ama .....tek fark önceden 1cc cıkardı ancak bunda 2.5 cc cıkmıs.
1-2 spermatazoid sperm var demektir neye göre yok demişler
internetten baktım spermatozoid sperm demekmiş

hayırlı cumalar cuma hürmetine tüm dualrımız kabul olur inşşşşşşşşşşşşşş

Hayırlı cumalar kızlar insallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine...meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis uyumadım dün gece hiç en az senin kadar heyecanlıyım ....insallah bebişin seninle beraberdir canım benim...bizleri habersiz bırakma olur mu sen bizim umudumuz olacaksın...

canım benimmm yüreğin çok güzel senin o kadar sabırlı ve tevekkül eden bir insansın ki allah sana mükafatını verecek.
allah sana bebeğini, bağışlayacak onu senden ayırmayacak. ve bugün bize çok güzel haberler vereceksin inşallah.
dualarım seninle canım.

canım seninde doğum günün kutlu olsun ,ne güzel herkes peşpeşe doğum günü kutuyor :)) Rabbim hepiniz hayırlı ömürler nasip etsin

inşallah bütün arkadaşlar bebişlerimize kavuşuruz benim dualarımda herkes için

geçti canım benim doğrum günüm akrebin başlangıcıyım ben :1: çok teşekkür ederim saol canım benim.
benimde dualrımdasınız canım allah hepimze isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh.
seninde başlayacağın tedavin hayırlı olsun canım inşallah

Hayırlı cumalar kızlar insallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine...meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis uyumadım dün gece hiç en az senin kadar heyecanlıyım ....insallah bebişin seninle beraberdir canım benim...bizleri habersiz bırakma olur mu sen bizim umudumuz olacaksın...

hayırlı cumalar sanada kuzmmmm
evet yaa MELİSH i bende merak ediyorummmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşş bize güzel haberler getirir

Son düzenleme:
Kızlar malesef hamileyim diye yazamıyorum ama biliyorum ki Rabbim hayırlısını verdi..sizlerden de tekrar Allah razı olsun güzel dilekleriniz dualarınız için..öpüyorum inşallah bir daha ki sefere..

canım arkadaşım iki gündür seni merak ediyorum inşallah allahın izniyle olumlu sonuç almışsındır. duygularını çok iyi anlıyorum inan senin kadar heyecanla ve korkarak bekliyorum. inşallah bebişiniz sımsıkı tutunmuştur yaşama. olumlu da olumsuz da olsa herşeye hazırlıklı ve razı olduğunu biliyorum. olumlu sonuç olursa hepberaber havalara uçacağız. ama olumsuz olursa sakın ama sakın kendini benim yaptığım gibi yıpratma hırpalama. kaldığımız yerden devam edeceğiz. önümüzde koşacak daha yolumuz var diyeceğiz. ve günün birinde biz de bebeklerimizi dünyaya getireceğiz. sakın korkma.

melishcim canım merhaba, yeni gördüm. olsun hayırlısı olsun. demek ki zamanı değil (demesi kolay biliyorum ama) gerçekten daha zamanı varmış demek ki. güzelce dinlen ruhunu bedenini yıpratma. önümüzdeki maçlara bakacağız. daha çok dua edeceğiz. inşallah rabbim kısmet edecek. sakın üzülme, hemen başka birşeylerle uğraş. anneciğin seni yıkılmamış görünce o da iyi hissedecek merak etme. asıl sen üzülürsen onu da üzersin. sen de onun bebeğisin bunu unutma

Son düzenleme:
Dün gece dua ederken uyuyakalmışız eşimle, Rabbim hayırlısını versin diye dua ettik, sabaha kadar ne eşim ne de ben ne de annem uyuyamadık, sabahın köründe gittik kan vermeye, o zaman geçmek bilmedii Ya Rabbim sürekli hayırlısı demekten ağzım susadı inanır mısınız bana :(((( derken eşimle beni aldılar, olmadı dedi dr, aynı hani sizin çocuğunuz olamazdaki halimizdiiii yine o sahne, dondum ben, annem bekliyordu bizi, hayır dedim başladı ağlamayaaa kızdım ona bir dee :((( ağlamaaa anne hayırlısı buymuş diye, o kızmamın sebebiiii kendimi zor tutmamdııııııı, ağlamamak için zor tuttum kendimi, yol boyunca sustuk, eve geldik ben şoktan çıktım deli gibi ağladım, ama asla isyan etmedim kızlar, Rabbim hayırsını verdi, demek ki anne olmak şimdilik kaderimde yok, vardır bunda da bir hayır, sizlerden tek tek Allah razı olsun dualarınıza beni kattınız, hayırlısı böyleymiş....

Artık tüp bebeği ne zaman yaparım bilmiyorum ama şimdilik bu beden ve beyin yorgunluğuyla seneye yaparım....Ama sırada sizleri de güzel haberlerle görmek isterim inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun....Yılmak yokk..

Back
X