• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sıfır baba slingi satıyorum.

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
2009da aldım arkadaşlar fakat inanın bir kere kullanmadım. çünkü aldıktan ve bebeğim oldukta sonra bel fıtığı çıktı ,doktorum yasakladı.şuan hamileyim,gene kullanamıyacağım,üzülerek satıyorum. yeni doğacak bebeğimin bir ihtiyacını alıcam.o zaman 120ye almıştım,100 tlye satıyorum.ilgilenen olursa sıfır herşeyiyle yollarım.bu resmin aynısı lila renkte olanı. çok rahat .ama malesef ben kullanamadım.Eki Görüntüle 381848 Eki Görüntüle 381846 Eki Görüntüle 381845 Eki Görüntüle 381847

tamam canım satayım sana al işte.netten bak 139 fiyatı şuan.

senin verdiğin fiyat iyi ama bana yinede çok geliyo sağol indirim yaparsan haber veer.

canım valla sıfır hiç kullanmadım zaten indirimli fiyatım.düşünürsen yazarsın canım.

arkadaşlar fiyatı 90 tl yaptım .inanın bir kere kullanmadım 2. el bile değil.kartonu bile duruyor.canım düşünürsen konuşuruz.

bebeğin hayırlı olsun.
bende 1 ay önce sattım 40tl kargo dahil kullanmayı becerememiştim

arkadaşlar ürünüm hala satılmadı. ilgilenen olursa son fiyatım 80 tl dir.inanın hiç kullanmadım.son fiyat.

Back
X