Gebeliğe Hazırlık Sıfır bilgi lütfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nmozdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
7
0
1
31
Merhaba. Kızlar.
Ben şubat ayında evlendim ama oruçramazan bayram derken birde geldim hep. Hasta oldum birde hemen istemedim 2 aydır program indirdim takip ediyorum adetim düzenli sizce birkaç.ay deniyelimmi yoksa doktora başvuralım mi 🤔🙄

Merhaba. Kızlar.
Ben şubat ayında evlendim ama oruçramazan bayram derken birde geldim hep. Hasta oldum birde hemen istemedim 2 aydır program indirdim takip ediyorum adetim düzenli sizce birkaç.ay deniyelimmi yoksa doktora başvuralım mi 🤔🙄
yasin ileriyse denemen zaman kaybi. Gencsen 6 ay deneyince doktora gitmek manikli doktor kac aydir olmuyo diye soruyo. 1 yildan asagisinj sorun olarak gormuyolar. Ama sen adet duzensizligin falan varsa dr a bu sebepten gidip cocuk istiyorum diyebilirsin. Esinde problem olup olmadigini da 3 4 gunluk iliski perhiziyle kendi istegiyle sperm testi verebilr. Sonuclarinla gidersin hastaneye.

Ya bakıyorum ilk denemeden kaldım ilk.geceden kalan oluyo . Ben çok taktım.arastiriyrum bakıyorum. Yaşım 27 birde doktora. Gitmekten korkuyorum hani.bekar.evli muayene farklı oluyo ya 😔 işin açığı benim hastane korkum.da var muayene nasıl oluyo yani şimdi gitsem direk alttan mi bakar

Merhaba. Kızlar.
Döngü süreniz nedir ? Düzenli mi oluyor 🤗

Merhaba. Kızlar.
Bence öncelikle hormon tahlili yaptırıp muayene olman lazm. Ben 8 ay kalamadım sorunum tiroidmis geç farkettim. Önce muayene olursan bi sorun varsa tedavi olup başlarsın

Ya bakıyorum ilk denemeden kaldım ilk.geceden kalan oluyo . Ben çok taktım.arastiriyrum bakıyorum. Yaşım 27 birde doktora. Gitmekten korkuyorum hani.bekar.evli muayene farklı oluyo ya 😔 işin açığı benim hastane korkum.da var muayene nasıl oluyo yani şimdi gitsem direk alttan mi bakar
Canım benim de söylediğin sebepten ötürü korkum vardı. Tam 11 ay sonra doktora gittim ki hayatımda hiçbir zaman adet düzensizliği yaşamadım. Hormonların ile alakalı birçok sorun çıktı. 6 aylık tedaviye başladım 6 ay sonunda olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Önümüzdeki ayda eşimi göndereceğim çünkü inan hiç belli olmuyor. Bence bebek düşünmüyorsan dahi doktora gidip hormonlarına baktır. 11 ay beklediğim için o kadar pişmanım ki inan sana anlatamam.

Merhabalar 😊
Döngü sürem 28 duzenlideoluyorum allah'ıma şükür. Şu yaşıma kadar hiç baktirmadim hormon falan . Yani korku olunca. Evlenmeden hiç aklıma.gelmezdi böyle şeyler ama zor yani .

Back
X