- 5 Ekim 2020
- 14.077
- 38.104
- 548
- 36
Bana bıraksalar yaparım ama yok annem hasta evde iş yapamıyor diye calismamada izin vermiyor
nişanlandım ve de bir kaç aya düğün olsun istiyor erkek tarafı fakat benim çeyizim yokçok mutsuzum ya hiçbir şeyim yok maddi durumumuzda sıfır iyi olsa ailem yardım ederdi ama yok
ne maddeten ne de manen hazır değilsiniz bu evliliğe. acele etmeyin.Işte nişanlımla konuşamıyorum utaniyorum
Bende merak ettim siz olmayinca nasil olcak islerSiz evlenince ne yapacak peki?
Aile nisan olurken bu isin evlilige gidecegini biliyorlardi degil mi yani az cok bir sey yapmalari lazimAilene evlenecegim, masraf olacak Bu konuda ne dusunuyorsunuz diye sormadin mi?
Ee evlenince kim bakacak annene?Bana bıraksalar yaparım ama yok annem hasta evde iş yapamıyor diye calismamada izin vermiyor
Çeyizi olmayanlar evlenmemeli. Çeyiz önemli...Mrba canım o kadar sıkılıyor ki etrafımda anlatabilicegim pek kişi yok nişanlandım ve de bir kaç aya düğün olsun istiyor erkek tarafı fakat benim çeyizim yokçok mutsuzum ya hiçbir şeyim yok maddi durumumuzda sıfır iyi olsa ailem yardım ederdi ama yok ne yapicam bilmiyorum sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum aşırı kafaya taktım bu konuyu kredi falanda çekemiyorum çünkü borcum vardı zamanında şimdi vermiyorlar ayrıca kredi çektim aldım diyelim sonra zaten ailem ödeyemiyor eşim olucak kişiye mi öde dicem gururuma yediremiyorum bunuda sizde durum nasildi çeyizde herşeyin olmasimi gerekli bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Çeyizi olmayanlar evlenmemeli. Çeyiz önemli...
Bazen insanları hiç anlamıyorum. Çeyiz nedir ya.... Olsa nolur olmasa nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?