Sifir çeyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işte bende ondan kafaya takıyorum zaten ya

Annesi babasi işin icinde olmasa, herseyi eş adayiniz karsilayacak olsa aranizda kalirdi belki sorun olmazdi ama aile işin icine girince hersey olabilir, bilemezsiniz içlerini sıkıntı işte.

Ben olsam şu durumda herşeyi eşimin anne babasina birakmazdim evlenmeyi biraz ertelerdim gerekirse.

Hayır çalışmıyorum suanda açıktan okuyorum zaten annemde rahatsiz çalışmamı istemiyor ben iyice çıkmaza giriyorum siz alamıyorsunuz bende alamıyorum kendime hiçbirşey diye
Açıktan okurken de çalışabilirsiniz. Annenizin rahatsızlığının durumla ilgisi yok. Param yok çeyizim yok diye ağlamaktansa girin bi yere çalışın çeyizinizi alın olsun bitsin.

Açıktan okurken de çalışabilirsiniz. Annenizin rahatsızlığının durumla ilgisi yok. Param yok çeyizim yok diye ağlamaktansa girin bi yere çalışın çeyizinizi alın olsun bitsin.
Ailem izin vermiyor çalışmaya yoksa bende çaresizce oturmak istemiyorm

O zaman çeyizinizi yapacaklar. Yani bunun başka yolu yok ki. Ya çalışıp kendiniz yapacaksınız ya aileniz yapacak.
Bana bıraksalar yaparım ama yok annem hasta evde iş yapamıyor diye calismamada izin vermiyor

Valla konu sahıbı her türlü çalışmak zorundasınız. Yoksa karşılayacaklar ben bu sene bir tek çalışmıyorum. Ailem istemedi ama kpss ye hazırlanmam için ve çeyizimi yapıyorlar. Öyle tabak çanak şu bu diye bakmayın 50 bın harcadım ben beyaz esya yatak odası en son alıncak. Erkek tarafı yeterince masraf yapıyor. Aılen onların üstüne yüklemesi hoş değil. Hayır böyle bir durum varsa insan neden nişanlanır

Aslında mutsuzluktan kaçmak değil öyle bir sıkıntım yokta artık sıkıldım aile yapısı biraz baskıcı yoksa başka bir sıkıntı yok

Nisanlinizla acık acık konuşabilirsiniz bu durumu. evet çeyiz güzel oluyor ama fazlasi çok gereksiz. Benim annem bana dünya kadar çeyiz yapti . Calışıyorum ayricada sadeligi sevdigimden kullanmiyorum. Ihtiyaci olana veriyim desem annem kırılır. Ev ev taşiyorum kolileri.

Calismiyorsaniz, ailenizin durumu yoksa ve erkek tarafi dugun istiyorsa bir zahmet her seyi alacaklar. Baska yol yok gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…