• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sifir çeyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ilişki daha olmamış. Evleniceginiz adamla alinacaklar listesi üzerine hiç konusmadiniz mi nasıl bisiydir bu? Bı zahmet yuvasına eşya bile anlamiycak çiftler evlenmesin. Evlenince de sizi mi besliycekler ana babalar. Aklı selim bı insan diğer üyelerin yazdığı şeyleri uygular. Bı yıl daha düğün ertelerseniz adam kacicak diye mi korkuyosunuz anlamadim

7 senelik evliyim evlenirken bir tek rahmetli ananemden kalan yelek vardı o kadar. Niye üzüyorsun kendine bu devir de çeyiz mi kaldı. Milletin birbirine gösterişi aman boşverr 3 günlük dünya

7 senelik evliyim evlenirken bir tek rahmetli ananemden kalan yelek vardı o kadar. Niye üzüyorsun kendine bu devir de çeyiz mi kaldı. Milletin birbirine gösterişi aman boşverr 3 günlük dünya
çeyiz dediği yatak odası beyaz eşya falan amaa dantel patik değil :KK53:

Bi kaç aya nasıl düğün yapıyor erkek tarafı bı pandemide?
ayrıca nişanlınızla konuşun beraber alın alınacaklarınızı. Durumunuzu anlatın. İlla yardım eder. Şuan zaten pandemi dönemi düğün yapamazlar. bu arada siz de iş arayın. İş bulunca yavaş yavaş toparlarsınız. Bende işsizim nişanlıyım.aynı durumdayız. Ben bim şok a101 oralardan toparlamaya başladım. Takip edin uygun oluyor oralar.sıkmayın canınızı her şey olacağına varır.

Hem konu açıp hem de hoşunuza gitmeyen yorumlara atar gider yapmak nasıl bir yaman çelişkidir ? Size ne gibi bir öneri sunulmasını bekliyorsunuz ki? Çeyiz yok, alacak güç yok, bir işe girip çalışma yok, biz alalım diyen aile yok, nişanlınızla aranızda bu meseleyi konuşacak samimiyet yok. Bunlardan birisini düzeltme yoluna gidip çözüm bulacaksınız, aklın yolu bir herkes aynı şeyi söylemiş ama siz ısrarla anlamak istememişsiniz.
Konu actim diye saçmalıklarınıza göz yumurcak değilim ya siz kimsiniz ne olduğunuz belirsiz nerden geliyor bu cesaret insanları aşağılama cesareti ?

sitece toplanıp çeyizi biz alacak değiliz ya ne bekliyor ben de anlamadım.çalış deriz olmaz düğünü ertele deriz olmaz ailen ödesin deriz olmaz nedir bu yaa
Ne nedir hanım efendi çokmu dertlendiniz görende arkanızdan koştu bize alın diye 🤣 size dert oldu resmen

Bu mantığı hiç anlamıyorum zaten. Ben belli bir birikimim olmadan evlenmek istemem. Ne erkek arkadaşıma yük olmak isterim ne de ailesinin desteğine muhtaç kalmak isterim. Konu sahibini başta anlamaya çalıştım ama detayları öğrendikçe çalışmaması bana da bahane gibi geldi. Böyle bir durumda karşı taraf ne söylese haklı
Bahaneyi size uydurucam değil mi isim yokta burada sizi avutacak bahanelerimle yani buradaki herkes o kadar umurumda 🤣 insan gibi yorum yapanları dinliyorum gerisi zaten kendi içlerindeki canavarliklariyla kalsınlar umurumda bile değil🤣

Bahaneyi size uydurucam değil mi isim yokta burada sizi avutacak bahanelerimle yani buradaki herkes o kadar umurumda 🤣 insan gibi yorum yapanları dinliyorum gerisi zaten kendi içlerindeki canavarliklariyla kalsınlar umurumda bile değil🤣
Keşke bu çeneni gerekli durumlarda da kullanabilsen:işsiz:

Evet herşeyi erkek tarafına ödetcem çalışmıyorum varsa karşı çıkan aynaya dönsün kendisiyle konuşsun 🤣🤣🤣 çünkü bu tarz yorum yapanların muhattabı yine kendileri maalesefki psikolojileri bozuk insanca konuşamıyorlar
Ne evliliği kaldırabilecek ne de yetişkin bir insan gibi konuşabilecek olgunluktasın. Üzüldüm senin adına

Ne evliliği kaldırabilecek ne de yetişkin bir insan gibi konuşabilecek olgunluktasın. Üzüldüm senin adına
Üzül ama hep bana değil birazda kendine üzül 🤣senin durumunda zor sonuçta burda önemli bir konumdasın ve fikir belirttin biraz fazla kaptırmışsın ama sorun orda 🤣 sen benim derecemi ölçücek olgunluktasin evet o sensin 🤣🤣

Üzül ama hep bana değil birazda kendine üzül 🤣senin durumunda zor sonuçta burda önemli bir konumdasın ve fikir belirttin biraz fazla kaptırmışsın ama sorun orda 🤣 sen benim derecemi ölçücek olgunluktasin evet o sensin 🤣🤣
Üzülmesi gereken kişi ben mi oluyorum 🤷🏻‍♀️ Eğitimim ve kariyerim her şeyden çok önemli. Evde oturup başkalarının eline bakmıyorum. Tavsiye ederim🤗 İyi geceler

Üzülmesi gereken kişi ben mi oluyorum 🤷🏻‍♀️ Eğitimim ve kariyerim her şeyden çok önemli. Evde oturup başkalarının eline bakmıyorum. Tavsiye ederim🤗 İyi geceler
Ahhh ne kadar olsunnn birde eğitimiyle hava atıcak dereceler uçuşuyor ortada 🤣🤣tavsiyeni kendine sakla lazım olunca kullan birtek sende ise yarar çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X