çeyiz dediği yatak odası beyaz eşya falan amaa dantel patik değil7 senelik evliyim evlenirken bir tek rahmetli ananemden kalan yelek vardı o kadar. Niye üzüyorsun kendine bu devir de çeyiz mi kaldı. Milletin birbirine gösterişi aman boşverr 3 günlük dünya
yaşınız kaç?Aslında mutsuzluktan kaçmak değil öyle bir sıkıntım yokta artık sıkıldım aile yapısı biraz baskıcı yoksa başka bir sıkıntı yok
Konu actim diye saçmalıklarınıza göz yumurcak değilim ya siz kimsiniz ne olduğunuz belirsiz nerden geliyor bu cesaret insanları aşağılama cesareti ?Hem konu açıp hem de hoşunuza gitmeyen yorumlara atar gider yapmak nasıl bir yaman çelişkidir ? Size ne gibi bir öneri sunulmasını bekliyorsunuz ki? Çeyiz yok, alacak güç yok, bir işe girip çalışma yok, biz alalım diyen aile yok, nişanlınızla aranızda bu meseleyi konuşacak samimiyet yok. Bunlardan birisini düzeltme yoluna gidip çözüm bulacaksınız, aklın yolu bir herkes aynı şeyi söylemiş ama siz ısrarla anlamak istememişsiniz.
Ne nedir hanım efendi çokmu dertlendiniz görende arkanızdan koştu bize alın diyesitece toplanıp çeyizi biz alacak değiliz ya ne bekliyor ben de anlamadım.çalış deriz olmaz düğünü ertele deriz olmaz ailen ödesin deriz olmaz nedir bu yaa
Bahaneyi size uydurucam değil mi isim yokta burada sizi avutacak bahanelerimle yani buradaki herkes o kadar umurumdaBu mantığı hiç anlamıyorum zaten. Ben belli bir birikimim olmadan evlenmek istemem. Ne erkek arkadaşıma yük olmak isterim ne de ailesinin desteğine muhtaç kalmak isterim. Konu sahibini başta anlamaya çalıştım ama detayları öğrendikçe çalışmaması bana da bahane gibi geldi. Böyle bir durumda karşı taraf ne söylese haklı
Aynen öyle sizin zorunuza gittiği yere kadar biliyorHerkes sizin kadar işini bilemiyor işte.
Keşke bu çeneni gerekli durumlarda da kullanabilsenBahaneyi size uydurucam değil mi isim yokta burada sizi avutacak bahanelerimle yani buradaki herkes o kadar umurumdainsan gibi yorum yapanları dinliyorum gerisi zaten kendi içlerindeki canavarliklariyla kalsınlar umurumda bile değil
Ben gerekli heryerde kullanıyorum farkındaysan seninki gereksiz bir yorum yorumun içeriği boş =0Keşke bu çeneni gerekli durumlarda da kullanabilsen
Ne evliliği kaldırabilecek ne de yetişkin bir insan gibi konuşabilecek olgunluktasın. Üzüldüm senin adınaEvet herşeyi erkek tarafına ödetcem çalışmıyorum varsa karşı çıkan aynaya dönsün kendisiyle konuşsunçünkü bu tarz yorum yapanların muhattabı yine kendileri maalesefki psikolojileri bozuk insanca konuşamıyorlar
Ha bide sana soracaktim o dereceye ulaştın senKeşke bu çeneni gerekli durumlarda da kullanabilsen
Her yerde ayrı yazılır. Neyse nasılsa bu çeneyle merak etme her şeyi yaptırırsın. İyi akşamlarBen gerekli heryerde kullanıyorum farkındaysan seninki gereksiz bir yorum yorumun içeriği boş =0
Bende sizin adınıza üzülüyorum ama elden bisey gelmiyorNe evliliği kaldırabilecek ne de yetişkin bir insan gibi konuşabilecek olgunluktasın. Üzüldüm senin adına
Üzül ama hep bana değil birazda kendine üzülNe evliliği kaldırabilecek ne de yetişkin bir insan gibi konuşabilecek olgunluktasın. Üzüldüm senin adına
Üzülmesi gereken kişi ben mi oluyorumÜzül ama hep bana değil birazda kendine üzülsenin durumunda zor sonuçta burda önemli bir konumdasın ve fikir belirttin biraz fazla kaptırmışsın ama sorun orda sen benim derecemi ölçücek olgunluktasin evet o sensin
Ahhh ne kadar olsunnn birde eğitimiyle hava atıcak dereceler uçuşuyor ortadaÜzülmesi gereken kişi ben mi oluyorumEğitimim ve kariyerim her şeyden çok önemli. Evde oturup başkalarının eline bakmıyorum. Tavsiye ederim İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?