Kahverengi tüylü yelek dogum günümde hediye geldi lcw den alınmış hediye diye degistirmedim fiyatı ne kadar bilmiyorum ama cok uygun 15 tl diyorum siyah yeleği de eşim almış lcw den 60 tl ye goguslerden dar geldi onuda giyemedim 20 tl beyaz yeleği ben aldım daha etiketi ustunde hiç goymedim 50 tl ye almıştım onu da 20 tl ye veriyorum takasa da uygundur aynı zamadaTüylü yeleklerin fiyatı ne kadar canım ve kaç bedenler?
Kahverengi tüylü yelek dogum günümde hediye geldi lcw den alınmış hediye diye degistirmedim fiyatı ne kadar bilmiyorum ama cok uygun 15 tl diyorum siyah yeleği de eşim almış lcw den 60 tl ye goguslerden dar geldi onuda giyemedim 20 tl beyaz yeleği ben aldım daha etiketi ustunde hiç goymedim 50 tl ye almıştım onu da 20 tl ye veriyorum takasa da uygundur aynı zamada
Kahverengi ve beyaz olan 38 beden canimKahverengi ve beyaz tüylü olanlar var ya bedenleri ne canım?
Tunikller tesettür kiyafeti olduğu için 60 birine 60 birine verdim sadece bir kez düğünde kullandım ikisini 40 tl ye veriyorum leoparli tunik hiç giyilmedi annem 25 tl ye almış 10 tl ye veriyorum mavi olanda 10 tl takas düşünürüm ama neyle takas yapicaz ben genelde bebek urunleri ile takas yapıyorum ihtiyacım olduğu icintuniklerin ne kadar bedeni ne takas düşünürmüsün???
bebek ürünlerinden hariç ihtiyacın olan bişey yokmu mor ve kırmızı tuniğini beğendim bedeni nedirTunikller tesettür kiyafeti olduğu için 60 birine 60 birine verdim sadece bir kez düğünde kullandım ikisini 40 tl ye veriyorum leoparli tunik hiç giyilmedi annem 25 tl ye almış 10 tl ye veriyorum mavi olanda 10 tl takas düşünürüm ama neyle takas yapicaz ben genelde bebek urunleri ile takas yapıyorum ihtiyacım olduğu icin
61 kiloyum bana olur sanırım 40 bedenim bende40 beden canim 38-40 uyumlu
Kahverengi yelek için biri dönüş yapacak canim kahverengi yelek hiç kullanılmamış nokta dahi kadar iz yoktur bordo deri ceket lcw den alındı siteden bakabilirsiniz sadece kasindirdigi için etiketi kopardim 1 kez giydim eşim çok iddialı duruyor diye giydirtmedi bir daha dolapta kaldı öyle hiçbir deforme yok yelek m ve l beden uyumlu ceket l ve xl uyumlu yelek 20 tl deri cekete 30 tl diyorum Bunların herhangi bir deformesi var mı?Bunların beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?