Sifir elbise ve kiyafetler

pinar39

Buğramm❤️❤️Elifimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
1.028
848
73
32
İstanbul
Arkadaslar bu kıyafetleri hiç giymedim kısmet olmadı uygun fiyata vermek istiyorum sayfa 2 ve 3 e yeni kıyafetler ve bakim urunleri eklendi arkadaslar

Son düzenleme:
Tüylü yeleklerin fiyatı ne kadar canım ve kaç bedenler?

Tüylü yeleklerin fiyatı ne kadar canım ve kaç bedenler?
Kahverengi tüylü yelek dogum günümde hediye geldi lcw den alınmış hediye diye degistirmedim fiyatı ne kadar bilmiyorum ama cok uygun 15 tl diyorum siyah yeleği de eşim almış lcw den 60 tl ye goguslerden dar geldi onuda giyemedim 20 tl beyaz yeleği ben aldım daha etiketi ustunde hiç goymedim 50 tl ye almıştım onu da 20 tl ye veriyorum takasa da uygundur aynı zamada

Kahverengi ve beyaz tüylü olanlar var ya bedenleri ne canım?

tuniklerin ne kadar bedeni ne takas düşünürmüsün???

tuniklerin ne kadar bedeni ne takas düşünürmüsün???
Tunikller tesettür kiyafeti olduğu için 60 birine 60 birine verdim sadece bir kez düğünde kullandım ikisini 40 tl ye veriyorum leoparli tunik hiç giyilmedi annem 25 tl ye almış 10 tl ye veriyorum mavi olanda 10 tl takas düşünürüm ama neyle takas yapicaz ben genelde bebek urunleri ile takas yapıyorum ihtiyacım olduğu icin

bebek ürünlerinden hariç ihtiyacın olan bişey yokmu mor ve kırmızı tuniğini beğendim bedeni nedir

Evlenirken kayinvalidemin bohcama aldığı sıfır bakim urunleri hiçbirini kullanmadım hepsi 40 tl net ten fiyatlarina bakabilirsiniz arkadaşlar bu fiyatlar kacmaz

Eklentiler

• 20160404_154301.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 237
  • 20160404_154253.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 232
  • 20160404_154247.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 243
  • 20160404_154233.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 248
  • 20160404_154224.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 228
kapalilar ivin 3 tane kıyafet var onlarin fiyatini ogrenebikir miyim

Hangileri acaba mavi olan tunik 10 tl beyaz fusya 20 tl kırmızı lacivert 20 tl leoparli tunik 10 tl canim

Bunların herhangi bir deformesi var mı?Bunların beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim?

Bunların herhangi bir deformesi var mı?Bunların beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim?
Kahverengi yelek için biri dönüş yapacak canim kahverengi yelek hiç kullanılmamış nokta dahi kadar iz yoktur bordo deri ceket lcw den alındı siteden bakabilirsiniz sadece kasindirdigi için etiketi kopardim 1 kez giydim eşim çok iddialı duruyor diye giydirtmedi bir daha dolapta kaldı öyle hiçbir deforme yok yelek m ve l beden uyumlu ceket l ve xl uyumlu yelek 20 tl deri cekete 30 tl diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…