Biz de yakın zamanda evimizin mutfagını yaptıracagız. ama bu kadar genıs bır mutfagımız yok ne yazık kı.. beyazın hakım oldugu bır mutfak ıstıyorum ben daha aydınlık yapsın evımızı dıye. sızden fıkır almak ısterım bu konuda :)
Önce şunu söylemek isterim size,
Eğer içinde oturuyorsanız çok yorucu bir süreç sizi bekliyor
Biz içinde otururken tadilat yaptırdık ve sadece mutfak değil antre ve salonda da tadilatımız vardı belkide bununda etkisi vardır çok zorlandık 
İlk başta gözünüzü korkutmak değil tabi niyetim umarım her şey gönlünüzce olur.
Hangi konuda isterseniz elimden geldiğince bildiğim kadar seve seve yardımcı olurum..
İnanın banada buradaki arkadaşların çok yardımları oldu..
İyikide dinlemişim onları dedim ...
çok teşekkür ederim ilginizden dolayı :)
ne kadar zor olmustur tahmın edebılıyorum talıdat yaptırmak ve aynı evde oturuyor olmak.. bizim cok sukur oyle bir derdimiz yok evimiz suan insaat halinde kısa bir süre sonra bitecek mutfagı kendımız yaptıracagız.
ben de bir yandan mutfak arastırması yapıyorum ve bu konuda oldukca toyum. kim ne derse inanırım. sizin eviniz çok geniş bizim öyle değil. mutfagımız kucuk yanlıs olcmedıysek 4.6 ya 3 gibi.. hatta ölcülerini dün soyledik mutfakcıya 3 boyutlu bir cizim yaptılar ama pesinde 10bin gibi bir fiyat soylediler bana cooook geldi acıkcası... bugün de baska marangozlara gideceğiz. bakalım onlar ne diyecekler. Hangı malzemeden yaptırmalıyım ne renk tercih etmelıyım ben beyaz istiyorum ferah olsun zaten kucuk cok renge bogmak istemıyorum. Büyük değişim geçiren mutfağımız:) | Pembe gönlüm sende burdakine de bayıldım keske 2 taraflı kullanabılsem boyle resımdekı gibi ama o zaman da mutfagımı daraltır ferah olsun derken kotu bır sey cıkar ortaya diye korkuyorum. bilemıyorum işte... membran mı akrılık mı lake mi bir sürü bilmediğim kavram... nasıl cıkacagım ısın ıcınden.((
bayıldım mutfağınıza......ferah geniş gözüküyor.güzel günler geçirmeniz dileyle...kapaklar akrilik sanırım.bende mutfak yaptıracağım 1,5 ay içerisinde.lake ve akrilik arasında kararsız kaldım.bir de toplam maliyet ne kadar oldu canım?ya bu mutfak çok yoruyor kafamı...evin bitmesine az kaldı stresi başladı....
ben çok beğendim rabbim ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin çok şık ayrıntılara bayıldım
halılar hariç mükemmel olmuş bence... iyi günlerde oturun..
Mutfagin cok güzel olmus canim, kirmiziyi pek sevmememe ragmen cok begendim,
güle güle kullan insalllaaah
Mutfak tezgahini secemedim tam, camdan mi acaba?
Bir de tezgahin altindan gecen isiklandirmani cok sevdim.
Ben de mutfagimi yeni yaptirdim, fakat isiklandirmasinin nerde olacagina karar verememistim,
fikir oldu bana da
mutfagın cok güzel olmuş güle güle kullan. bende bu hafta mutfak yaptırıyorum. hala renk seçemedim üst beyaz olacak ama alt için ya borda ya siyah düşünüyorum. Siyahın kullanımı hakkında bilgisi olan var mı ?. birde davlumbazda siyah yatay cam olanlar temizlik açısından zormu . ön camı cok yağlanıyor mu ?? aynı şey siyah ocak içinde sorucam kullanımı zor mu acaba ?
Teşekkür ederim.
İnşallah seninde istediğin gibi olur her şey.
Koyu renk çiziği,el izini ve lekeyi daha çok belli ediyor ama kullanılacak malzemeyle de doğrudan ilgili bu durum tabi.
Seçim yapmak çok zor .
Benim davlumbazım siyah yatay arçelik .
Cam kısmının temizliği inanılmaz kolay fakat birde döküm kısımları var ilk hafta kenarlardan boyası kalktı değiştirdiler birde döküm kısımların da pişen yemeğin buharlaşan yağlı lekeleri çok zor çıkıyor keşke komple cam olan bir model alsaymışım dedim.
Ocağımda siyah cam.
Yine cam kısımların temizliği çok kolay fakat demirleri ve Ocak kısmı döküm ve çok leke oluyor özellikle yağ lekeleri çıkmıyor servis dökümün temizliği emaye olanlara göre daha zordur zaman zaman döküm boyası alıp boyayın dedi.
İnşallah fikir olur sanada kolay gelsin şimdiden :))
çok sağol fikilerin için . dün akşam bende Teka nın ankastresini aldım. cok tedirgin olduğum davlumbazı cok şık oldugu için aldım ama yazdıklarınla içimi ferahlattın .Ben eğik siyah davlumbazın temizliğinden korkuyordum en yağlı yer sürekli göz önünde olacak diye. temizlik kolaysa sorun değil. ocak için dediğin sorunları biliyordum ama malesef o güzelim davlumbazı inox ocakla bozamıcaktım.
mutfak dolaplarınada üstü beyaz altı siyah yapıcam sanırırm onuda bu akşam halletmem gerekli. artık bunları düşünmekten yoruldum. Birdaha inşaatan ev almam :) hazır bitmiş en iyisi uğraşmak cok zormuş...
Hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi yünlerde kullan inşallah eşyalarını ve mutfağını..
Ocak ta ki sıkıntı sadece döküm olmasıydı sen emaye Demirli olanlardan yine cam seramik alsaydın keşke gercekten dölüm çok uğraşırıyor(
Davlumbazının modelini merak ettim:)
Aslında kendin herşeyini istediğin gibib yaptırmak bence daga güzel ama çok uğraştırıcı gerçekten ama güzel uğraş bunlar..
Eki Görüntüle 779744 Eki Görüntüle 779744
davlumbazım ve ocagım bu Eki Görüntüle 779747 . dolapları siyah beyaz yaptırıyorum . şimdi sadece çimston tezgaz seçmek kaldı. onda tavsiyen nedir?
siyah tezgah istemiyorum .biliyorum cok şık duruyor ama temizlemek cok zor.Eki Görüntüle 779914
resimdeki tezgahı seçmeyi düşünüyorum. açık renk hafifi simli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?