Teşekkürler esmankara.Laminant yerine akrilik tercih etim.Beyaz renkte dediğin gibi çizik belli olmaz umuduyla yaptırıyorum. Tezgah ile dolap arasına kırmızı küçük kareli cam mozaik yapıldı.Duvarlarım gümüş sedef boya yapılacak.umarım uyumlu olur.Eski kapaklarım membrandı istedğim gibi siliyordum artık daha dikkatli olmalıyım heralde :)
Merhaba rica ederim canım Allah içinize sindirsin.
Ben 1 aydır kullanıyorum ıslak elle dokununca iz oluyor ama bir camsil yada nemli bir bezle de Işıl Işıl oluyor ..
Ben cam yaptırdım tezgah arasını fakat taktırmadık henüz üst kapaklarda sorun var bugün onlar komple değişiyor şu an usta var evde.
Tezgahımı beyaz yaptırdım tamamen bitsin koyucum inş. Fotoğraflarını..bende duvarları komple kağıt yaptırdım gri ve beyaz karışımı çok şık oldu ben beğendim :))
Led döşendi mutfak tezgah altına üst dolapların altına akşam ledleri açtığımda çok hoş görünüyor.
Bugün mutfak dolaplarının karşısındaki duvarda bir çıkıntı yaptırmıştık oraya led takılıp çerçeve dönülecek tam yemek masasının oraya denk geliyor inşallah oda güzel olur.
Merhaba rica ederim canım Allah içinize sindirsin.
Ben 1 aydır kullanıyorum ıslak elle dokununca iz oluyor ama bir camsil yada nemli bir bezle de Işıl Işıl oluyor ..
Ben cam yaptırdım tezgah arasını fakat taktırmadık henüz üst kapaklarda sorun var bugün onlar komple değişiyor şu an usta var evde.
Tezgahımı beyaz yaptırdım tamamen bitsin koyucum inş. Fotoğraflarını..bende duvarları komple kağıt yaptırdım gri ve beyaz karışımı çok şık oldu ben beğendim :))
Led döşendi mutfak tezgah altına üst dolapların altına akşam ledleri açtığımda çok hoş görünüyor.
Bugün mutfak dolaplarının karşısındaki duvarda bir çıkıntı yaptırmıştık oraya led takılıp çerçeve dönülecek tam yemek masasının oraya denk geliyor inşallah oda güzel olur.
ben de mutfak yaptıranlar kervanına katıldım gerçekten zormuş karar vermek. beğendiğim bir kapak vardı akrilikmiş galiba, beyaz ama üzerinde ince yatay çizgiler var. kullanışlı olur mu acaba bu tip kendinden desenli kapaklar?
benim de salonum gri-beyaz karışımı duvar kağıdıyla kaplı. çok asil duruyor. şu dolap işi bitsin mutfağa da istiyorum.
canım sana bir sorum olucak, led yaptırmayı düşünüyorum ben de, maliyeti fazla arttırmıyor değil mi??
mutfağınızın resimlerini ekliyorum ben de merak ediyorum... camınız çok çabukl olmuş, tek renk mi yaptırdınız?
Merhaba ,
Bende inanın artık bitsin diye bakıyorum çok yorulduk eşimde bende..
Mutfağı Ankara'da yaptırıp istanbula montaj yaptırmak hiçte akıl karı değilmiş her defasında bir eksik çıkıyor tamamlanıp ustanın gelmesi haftalar alıyor Buda bizi çok yıprattı(
Sürekli dolap yerleştirip boşaltmaktan keyfini bile çıkaramadık(
Cam konusuna gelince bize 1 ay sürer hatta kırılırsa desen uymazsa 2 aya sarkar dediler bizim deseni beğenmemiz çok uzun sürdü .
Daha gelip ölçü almadan ücret kesinleşmeden ücretin yarısını havale yapmamızı istediler nerdeyse vazgeçiyorduk ki çok desen aradık çok uğraştık sonra geldiler ölçü almaya haftasına aradılar camı getiriyoruz diye gülsemmi ağlasammı bilemedim
Mutfak üst dolaplar bugün komple değişti camı getirttiremedik kırılmasın diye ama evet 1.5 haftada bitirdiler.
Düz yaptırmadık desenli yaptırdık ama taktıramadık((
sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. çok yorucu bir süreç gerçekten ve insan bir süre sonra artık olsun da nasıl olursa olsun diyor.
benim cam da en az 2 ay sürmüştür, seçtiğim desenler olmadı en sonunda hangisi uyarsa dedim ve oldu. umarım bittiğinde içinize siner sonuç.
mutfakçınız tanıdık herhalde tee ankara dan istanbula mutfak yaptırmak zor olur, bazen sık sık gelmeleri gerekiyor çünkü.. neyse az kalmış sizinde. foto paylaşırsanız seviniriz :)
Zaten bizi en çok üzende mutfakçının tanıdık olması oldu(
Çok üzdü çok yıprattı bizi gel git gel git sürekli birşeyler eksik çıktı hala daha eksikler var(
Bu süreçte ise cam çok çabuk bitti bugün aradım gelebilirsiniz bakalım ne zaman takılır ..
Cam takılsın koyacağım fotoğrafları bugün temizleyip yerleştirdim tekrar ama hala ayarsız çekmeceler var(
Eki Görüntüle 752754 Eki Görüntüle 752753 Eki Görüntüle 752755 Eki Görüntüle 752756
bir kaç tane fotoğrafı yüklemiyor nedense..
harika olmuş, güle güle güzel günlerde kullanın inşallah :)
Hayırlı Ramazanlar size de...
Hayırlı geceler. Mutfağınız çok guzel olmuş iyi günlerde kullanın inş. Ben tezgah arasını çok beğendim; kaça maloldu ve nerede bulabilirim bu ürünü ,yardımcı olursanız çok sevinirim......
Çok güzel ve ferah bir mutfak olmuş canım, zaten kırmızıya da bayılıyorum
Güle güle kullan, güzel güzel yemekler yap inşallah, hayırlı Ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?