sıfırdan başlamak

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaşlar..
farzedelimki güzel bir ilişkiniz var ..uzun süredir bu kişiyi tanıyorsunuz ve çok sevdiniz.
ama bu kişi yabancı uyruklu ..
ve bigün geldi size dediki ben vatanıma dönmek istiyorum..ya benimle gelirsin yada ben tek giderim..
neyapardınız??:26:

benimle evlen oraya yerleşelim derse evlenir giderim

Bne cesaret edememiştim;sonra gözümün ondna başka birşey görmediğini o gidince anladım;buraların bir kıymeti bile kalmamıştı o gidince;sonra gitmeyi bile kafama koydum;ama olmadı..Ona güvenmemkte haklıymışım..Gitsem oralarda rezil ederdii belki de..Belki ortalarda bırakırdı..Onun kişiliğine bak önce..Güven meselsi tamamen ;aşk da değil..

Ne kadar sevsem de gidemezdim ailemi toprağımı
memleketimi bırakamazdım...
En fazla şehir değiştirirm ülke aslaa:)
Evlilik zaten özveri istiyen farklı bir hayata adım atmak
Evliliği oturtmak alışmak zorken bunun yanında ülkeyi değiştirmek
herşeye yabancı bir yer uf çok yorucu olur sanırım...
Bilemicem ilişkiniz nasıl uzun sürelimi?Yada başlarken orda yaşama ihtimalinizi biliyormuydunuz?

doğru ne zamandır berabersiniz anlaşıyormusunuz senin için ne ifade ediyor düşün taşın öyle karar ver ama bana sevgilim gelse öyle dese ben giderdim.Sonuçta ha burda evlenmişim ha yurt dısında yasamısım ne fark ederki zaten evliliğim iyide geçse kötüde geçse mekan neresi olursa olsun öyle olucak..

Çocuğum yoksa ben olsam giderdim ,insanın vatanı sevdiğinin yanıdır bana göre ama çocuğum varsa o zaman iş değişir.

onu çok uzun süredir tanıyorum..arkadasız yani
ama çıkmaya başlayalı çok kısa bir süre oldu..
ortalarda bırakacak sorumsuz bir kişi değil ama hayatımın en zor kararı..

canım yukarıda yazdıklarına aynen katılıyorum beni korkutanda bu..
ilişkim uzun süreli değil ama onu ailesini uzun süredir tanıyorum
baslarken dönerim dememişti ama hep kafasında varmış

Çocuğum yoksa ben olsam giderdim ,insanın vatanı sevdiğinin yanıdır bana göre ama çocuğum varsa o zaman iş değişir.

ben çok sıkıntı çektim.. bu insan çok farklı biri..
saygı duyuyorum ona sevginin ötesinde..
evet çocuğum var ama bikaç sene sonra oda kendi hayatını kuracak ve ben yapayalnız kalacağım ..
fikirlerinize çok ihtiyacım var

Vala "ya benimle gel ya da terkederim" demesi bence çok üzücü, gidemesen nolucak seni bırakıp gidicekmi? Canım benim şahsi fikrim bence seni çokta sevmiyor çünkü seven insan bu şekilde bir cümle kurmaz.. Ama yine de kalbinin sesi ne derse o yöne git derim..

Benim sevgilim geldi benim için.Çok şey yaptı hiç kolay olmadı.Artık dilimizide konuşuyor.Telefonda sesli mesajlarla maillerle öğrettim ona.24 yaşındayım oda 26.Okulum seneye bitecek evlenince her şey daha kolay olacak onun için. .Sizde evlenmeden asla gitmeyin.

seviyorsa o kalsın benimle bu ülkede.

ben güvenemem açıkçası.çünkü arkanda bir ailen destekçin olmayınca erkekler çok değişiyorlar zalimleşiyorlar.adam kötü davransa bir ailen yok yanında gidip iki gün kalıp eşini kıvrandıracağın.ben güvenemem.
aile ve vatan hasreti de cabası.

katiliyorum ve yabanci uyruklu oldugu icin kafa uyusmazligi olabilir

valla canim, ben cok sevdim evlendim ingiltere'ye tasindim herseyi birakip. tabi ki ailemi ozluyorum ama cok mutluyum hayatimda verdigim en iyi karar.. cok cok iyi tanidigina inaniyor guveniyorsan git derim sonucta anneyi babayi birakiyorsun o kisi senin ailen oluyor hayat boyu hasret cekip aglamiyorsun ki baglaniyorsun, alisiyorsun yeni duzene. acikcasi ben hayatimdan cok memnunum turkiye'deyken anca hayalini kurabildigim bir hayat yasiyorum sevdigim kisi ile birlikte, annemlerle de skype'tan konusuyorum kamerayla haftada 2-3 kez :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…