sifon çekmeyen ev arkadaşı

Ayrılsanız mı başka eve
Off çok kötü
O elleriyle her şeye eller
Ekmeğe , kapı kulpuna
Offfff
Bu son donemim zaten 3-3.5 ay sonra ayrılıyoruz o yuzden su anda yeni bi eve çıkmakla uğraşmak istemiyorum. Ama yiyeceklerimiz ayrı allahtan. Herkes kendi yiyeceğini alıp kendisi pişirip yiyor. Catalımı kaşığımı bile ayırdım bu yuzden. O elleriyle yıkdigi bulaşık icime sinmiyodu. Yıkadığınıda düzgün yıkamıyor ki gerçi üzerinde hep yemek artıkları falan kalıyo, soğuk suyla yıkıyo zaten.
Ama kapı kollarına falan yapabileceğim bisey yok. Evin heryeri mikropluymus gibi geliyo zaten ama cok az kaldı diye dayanıyorum.

Ooff Allah sabır versin

Ay bir arkadaşım ev arkadaşıyla tasarruf yapmak adına 2 çişe bir sifon çektiklerini söylemişti üni zamanı
tlc deki cimrileri bir izlese konu sahibi kendi ev arkadaşını bayağı temiz bulur ha ha.ha bir de 1 yıl tuvaletini evini temizlemeyenler var ki aman allahım

tlc deki cimrileri bir izlese konu sahibi kendi ev arkadaşını bayağı temiz bulur ha ha.ha bir de 1 yıl tuvaletini evini temizlemeyenler var ki aman allahım

Ya evet , biri tuvalet kağıtlarını kurutup yeniden kullandığını söylemişti, hayal ettim bir türlü nasıl yapıyor akıl erdiremedim

Tek yaşarken de biriyle yaşarken de hep sifonumu çektim sular kesikken bile su dökerim muhakkak bir şekilde. Açık açık "Ben senin çişini görmek zorunda değilim rahatsız oluyorum bu konuda saygı gösterip sifonu çekmeni bekliyorum" de, hala çekmezse caydırabilecek bir yöntem biliyorum ama onunla aynı seviyeye inmen gerekecek :/

Su israf olmasın diye düşünüyor herhalde bir işemeye sifon mu çekilirmişş daha üç wc'lik işi var o sifonun

Guzel guzel soyleyin, baktiniz anlamiyor, Senin yerine ben basicam kokudan, oraya dokunmaktan midem bulaniyor dersiniz. Ne bicim aliskanlikmis o :/ Hem düşünsene, sifonu çekmiyor ve sonraki wc ihtiyacını görürken oraya düşen şey içerideki önceki şeyi kendi totosuna geri sıçratıyorrr iğrenç :|

Ben olsam iğrenirdim herhalde elinden bile bişey almazdım.

Oha sizde çekmeyin madem öyle hatta elinizide yıkamayın ve ona bir şeyler ikram edin madem empati yapamıyor saygı duyamıyor bunu hakediyor bence. Bir kaç defa daha uyarmaya devam edin hala yapıyorsa dediğimi yapın oda işe yaramazsa kendinize başka ev arkadaşı arayın

Nedir acaba o yöntem kullanmak zorunda kalırsam biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…