- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Bu son donemim zaten 3-3.5 ay sonra ayrılıyoruz o yuzden su anda yeni bi eve çıkmakla uğraşmak istemiyorum. Ama yiyeceklerimiz ayrı allahtan. Herkes kendi yiyeceğini alıp kendisi pişirip yiyor. Catalımı kaşığımı bile ayırdım bu yuzden. O elleriyle yıkdigi bulaşık icime sinmiyodu. Yıkadığınıda düzgün yıkamıyor ki gerçi üzerinde hep yemek artıkları falan kalıyo, soğuk suyla yıkıyo zaten.Ayrılsanız mı başka eve
Off çok kötü
O elleriyle her şeye eller
Ekmeğe , kapı kulpuna
Offfff
Cekersen cok sevinirim sifon bu her seferinde cekilir dedim konusmamızda iyi deyip gitti. Umarım ceker bundan sonraÇok pis bir şey ya. Bence devamlı söyleyin. Ben rahatsız oluyorum deyin.
Bu son donemim zaten 3-3.5 ay sonra ayrılıyoruz o yuzden su anda yeni bi eve çıkmakla uğraşmak istemiyorum. Ama yiyeceklerimiz ayrı allahtan. Herkes kendi yiyeceğini alıp kendisi pişirip yiyor. Catalımı kaşığımı bile ayırdım bu yuzden. O elleriyle yıkdigi bulaşık icime sinmiyodu. Yıkadığınıda düzgün yıkamıyor ki gerçi üzerinde hep yemek artıkları falan kalıyo, soğuk suyla yıkıyo zaten.
Ama kapı kollarına falan yapabileceğim bisey yok. Evin heryeri mikropluymus gibi geliyo zaten ama cok az kaldı diye dayanıyorum.
AhahhahaKafasını klozete sok sifonu öyle çek
merak ettigim için soruyorum neden yalniz yasadiginizda sifonu çekmiyorsunuz?tek yaşıyo olsam ben de her girişten sonra çekmezdim ama başkasıyla yaşanan evde yapılmaz. rahatsız olduğunu ve çekmesini istediğini söyle.
tlc deki cimrileri bir izlese konu sahibi kendi ev arkadaşını bayağı temiz bulur ha ha.ha bir de 1 yıl tuvaletini evini temizlemeyenler var ki aman allahım
Ay bir arkadaşım ev arkadaşıyla tasarruf yapmak adına 2 çişe bir sifon çektiklerini söylemişti üni zamanı
tlc deki cimrileri bir izlese konu sahibi kendi ev arkadaşını bayağı temiz bulur ha ha.ha bir de 1 yıl tuvaletini evini temizlemeyenler var ki aman allahım
merak ettigim için soruyorum neden yalniz yasadiginizda sifonu çekmiyorsunuz?
OhaaMalesef yıkamıyor zaten
onu kaçırmışım tutumlulukta nirvanaya erişmiş ama takdir etmek lazımYa evet , biri tuvalet kağıtlarını kurutup yeniden kullandığını söylemişti, hayal ettim bir türlü nasıl yapıyor akıl erdiremedim
Su israf olmasın diye düşünüyor herhaldeMerhaba kk hanımları,
Benim derdim ev arkadaşımla. Başlıkta da söylediğim gibi kendisi sifonu çekmiyor. Günde 5 6 kere tuvalete giriyorsa 2 kere ancak cekiyordur. Kendisiyle 1 yıldır ev arkadasıyız ve 1 yıldır bu hep böyle. Sonunda bugün dayanamayıp söyledim " X sifonu cekmeyi unutuyorsun galiba biraz dikkat et olur mu" dedim. Ve bana verdiği cevap " ben oyle alışmadım her girdikten sonra cekmiyorum zaten" dedi. Ben şok oldum.
Sifon bu nasıl her girdikten sonra çekilmez aklım almıyo.
Siz ne düşünüyorsunuz sorun ben de mi hanımlar?
Ben olsam iğrenirdim herhalde elinden bile bişey almazdım.Merhaba kk hanımları,
Benim derdim ev arkadaşımla. Başlıkta da söylediğim gibi kendisi sifonu çekmiyor. Günde 5 6 kere tuvalete giriyorsa 2 kere ancak cekiyordur. Kendisiyle 1 yıldır ev arkadasıyız ve 1 yıldır bu hep böyle. Sonunda bugün dayanamayıp söyledim " X sifonu cekmeyi unutuyorsun galiba biraz dikkat et olur mu" dedim. Ve bana verdiği cevap " ben oyle alışmadım her girdikten sonra cekmiyorum zaten" dedi. Ben şok oldum.
Sifon bu nasıl her girdikten sonra çekilmez aklım almıyo.
Siz ne düşünüyorsunuz sorun ben de mi hanımlar?
Nedir acaba o yöntem kullanmak zorunda kalırsam biliyimTek yaşarken de biriyle yaşarken de hep sifonumu çektim sular kesikken bile su dökerim muhakkak bir şekilde. Açık açık "Ben senin çişini görmek zorunda değilim rahatsız oluyorum bu konuda saygı gösterip sifonu çekmeni bekliyorum" de, hala çekmezse caydırabilecek bir yöntem biliyorum ama onunla aynı seviyeye inmen gerekecek :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?