sifon çekmeyen ev arkadaşı

Kendi elini yıkamayan sifonumu çekmeyen benimkilerden igrenmez diye düşünüyorum. Igrencek olsa kendi yapmazdı =/ ben kendim oyle olsam kendimden igrenirdim şahsen

E tasarruf mu ediyor kendince? Etmiyor tabi siz oturmadan çekiyorsunuz sonuçta. Kim başkasının çişinin üstüne çiş yapar ki??

E tasarruf mu ediyor kendince? Etmiyor tabi siz oturmadan çekiyorsunuz sonuçta. Kim başkasının çişinin üstüne çiş yapar ki??
ha ha şener şen in filmi geldi aklıma ağanın b...nun üstüne b.. yapılmaz diye köyden kovmuştu rahmetli kemal sunal ı

Bunu 1 sene sonra arkadaşınıza söylemeniz garip değil mi 1 sene boyunca nasıl dayandınız hiç mi arkasından tuvalete girince rahatsız olmadınız ben birkaç kereden sonra direkt derdim ben tıvalete girdiğimde pis tuvaletle karşılaşmak istemiyorum bende yaşıyorum bu evde derdim kesin bir dille

Kakanı yap sifonu çekme.
Yani hak edişi bu.
Midem kalktı kendi fikrimden
Ahhaahha
Bi karikatur vardi
Kaka delikte kalmis
Adam arkasini donmus diyor "gitmedin mi lan sen daha?"
Kaka uzgun ; diyor "gidemedim Ahmet, yapamadim"
Hauahaha ay biri bulsa o karikaturu

Iıyggghhh ben bunu ciddi ciddi oturdum düşündüm de

Ay konu sahibi seni çok iyi anlıyorum. Benimde erkek kardeşimin bir arkadaşı bize gelir o pislikte sifon çekmez. Eve her gelmesinde kavga dövüş. Tuvalet yıkanmadan da giremiyorum hal böyle olunca.

Cok haklısınız ama ben utandım işte soyleyemedim sifonu cek demeye. Bu kadar dayanabildim ama keske daha önce söyleseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…