- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Kendi elini yıkamayan sifonumu çekmeyen benimkilerden igrenmez diye düşünüyorum. Igrencek olsa kendi yapmazdı =/ ben kendim oyle olsam kendimden igrenirdim şahsenOhasizde çekmeyin madem öyle hatta elinizide yıkamayın ve ona bir şeyler ikram edin madem empati yapamıyor saygı duyamıyor bunu hakediyor bence. Bir kaç defa daha uyarmaya devam edin hala yapıyorsa dediğimi yapın oda işe yaramazsa kendinize başka ev arkadaşı arayın
Bu konulari diyet bolumunde acin sevaba girersiniz.
tek yaşıyo olsam ben de her girişten sonra çekmezdim ama başkasıyla yaşanan evde yapılmaz. rahatsız olduğunu ve çekmesini istediğini söyle.
ha ha şener şen in filmi geldi aklıma ağanın b...nun üstüne b.. yapılmaz diye köyden kovmuştu rahmetli kemal sunal ıE tasarruf mu ediyor kendince? Etmiyor tabi siz oturmadan çekiyorsunuz sonuçta. Kim başkasının çişinin üstüne çiş yapar ki??
Öghhh o ne yaaaYa evet , biri tuvalet kağıtlarını kurutup yeniden kullandığını söylemişti, hayal ettim bir türlü nasıl yapıyor akıl erdiremedim
AhhaahhaKakanı yap sifonu çekme.
Yani hak edişi bu.
Midem kalktı kendi fikrimden
Iıyggghhh ben bunu ciddi ciddi oturdum düşündüm deSu israf olmasın diye düşünüyor herhaldebir işemeye sifon mu çekilirmişş daha üç wc'lik işi var o sifonun
Guzel guzel soyleyin, baktiniz anlamiyor, Senin yerine ben basicam kokudan, oraya dokunmaktan midem bulaniyor dersiniz. Ne bicim aliskanlikmis o :/ Hem düşünsene, sifonu çekmiyor ve sonraki wc ihtiyacını görürken oraya düşen şey içerideki önceki şeyi kendi totosuna geri sıçratıyorrr iğrenç :|
Çok çok haklısınız valla. Katiliyorum sizeO zaman niye tuvalete yapıyor alın bir Lazımlık odasında yapsın her seferinde wc ye gitmene ve sifon çekmenede gerek yok haftalık boşaltırsın de.
Etmiyor tabiki ben her seferinde girmeden önce cekiyorumE tasarruf mu ediyor kendince? Etmiyor tabi siz oturmadan çekiyorsunuz sonuçta. Kim başkasının çişinin üstüne çiş yapar ki??
Cok haklısınız ama ben utandım işte soyleyemedim sifonu cek demeye. Bu kadar dayanabildim ama keske daha önce söyleseydimBunu 1 sene sonra arkadaşınıza söylemeniz garip değil mi 1 sene boyunca nasıl dayandınız hiç mi arkasından tuvalete girince rahatsız olmadınız ben birkaç kereden sonra direkt derdim ben tıvalete girdiğimde pis tuvaletle karşılaşmak istemiyorum bende yaşıyorum bu evde derdim kesin bir dille
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?