- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.483
- 448
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Arkadasimin kocası (afedersiniz) s.çtiktan sonra bile cekmiyormus. Üstelik kıza sinirleniyormus her gün on kere şifon çekiyorsun, her seferinde litrelerce şu gidiyor, şu faturasini sen arttırıyorsun diye.
En azından evli değilim deyip rahatlayin derim :)
Valla benim önerim şu koku ve renk veren aparatlar var ya klozete takılan. Onlardan takin. Suyun rengi mavi olacağı için çekip çekmediğini anlamazsiniz bile, göz görmeyince gönül de katlanır...
Ahhaahha
Bi karikatur vardi
Kaka delikte kalmis
Adam arkasini donmus diyor "gitmedin mi lan sen daha?"
Kaka uzgun ; diyor "gidemedim Ahmet, yapamadim"
Hauahaha ay biri bulsa o karikaturu
Hahahahhahahahha kahkaha attim ilahi hic gulecegim yoktu bu gece bu konu iyi geldiO zaman da mavi renk yeşile dönüyor maalesef
Arkadasimin kocası (afedersiniz) s.çtiktan sonra bile cekmiyormus. Üstelik kıza sinirleniyormus her gün on kere şifon çekiyorsun, her seferinde litrelerce şu gidiyor, şu faturasini sen arttırıyorsun diye.
En azından evli değilim deyip rahatlayin derim :)
Valla benim önerim şu koku ve renk veren aparatlar var ya klozete takılan. Onlardan takin. Suyun rengi mavi olacağı için çekip çekmediğini anlamazsiniz bile, göz görmeyince gönül de katlanır...
Merhaba kk hanımları,
Benim derdim ev arkadaşımla. Başlıkta da söylediğim gibi kendisi sifonu çekmiyor. Günde 5 6 kere tuvalete giriyorsa 2 kere ancak cekiyordur. Kendisiyle 1 yıldır ev arkadasıyız ve 1 yıldır bu hep böyle. Sonunda bugün dayanamayıp söyledim " X sifonu cekmeyi unutuyorsun galiba biraz dikkat et olur mu" dedim. Ve bana verdiği cevap " ben oyle alışmadım her girdikten sonra cekmiyorum zaten" dedi. Ben şok oldum.
Sifon bu nasıl her girdikten sonra çekilmez aklım almıyo.
Siz ne düşünüyorsunuz sorun ben de mi hanımlar?
Ay bu ekmege dokunuyor sonrada konu sahibi gelip yiyor yazık konu sahibine hasta olmasa bariDaha neler
Elini de yıkamıyor olabilir
Off çok kötüAy bu ekmege dokunuyor sonrada konu sahibi gelip yiyor yazık konu sahibine hasta olmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?