sifon çekmeyen ev arkadaşı

Arkadasimin kocası (afedersiniz) s.çtiktan sonra bile cekmiyormus. Üstelik kıza sinirleniyormus her gün on kere şifon çekiyorsun, her seferinde litrelerce şu gidiyor, şu faturasini sen arttırıyorsun diye.
En azından evli değilim deyip rahatlayin derim :)

Valla benim önerim şu koku ve renk veren aparatlar var ya klozete takılan. Onlardan takin. Suyun rengi mavi olacağı için çekip çekmediğini anlamazsiniz bile, göz görmeyince gönül de katlanır...

O zaman da mavi renk yeşile dönüyor maalesef

Ayy herkesin midesi bulanmış ben de yazayım.
Benim denk geldiğim eski Sovyet evlerinde bir tane klozetin olduğu oda var hemen yanında da banyonun olduğu oda var.
Çok normal, Türkiye'de de bazı yerler böyle.
İşin iğrenç tarafı klozetin olduğu tarafta hiçbir şekilde sifon haricinde su yok. Taharet muslugu, hadi neyse-alistik zaten- de, lavabo bile yok.
K.cini sildigin yerden kalkıp o kapıyı açıp yan oda boşsa gidip elini yikiyorsun.
Ben ki hiç titiz bir insan değilimdir, yere düşen lolilopu usulen bir suya tutar yemeye devam ederim. Ama ben bile o milletin pis elleriyle avucladigi kapılara dokunurken geçtim kendimden

Yok ya böyle birsey mümkün mu ben ilk defa böyle birsey duydum belki insanoğlu dalgin olur bisey olur basmayi unutu ama bilinçli yapılması aklim almiyor..
Eskiden alaturka wcdelerde yoktu sifon çocuktum yani affedersiniz oturur oturmaz direk musluğu açardım. Suanda baska yerde alaturka kullansam bile ilk işim suyu acmak hayatimda ilk defa duyuyorum.

Siz haklısınız. Imkanınız varsa farklı bir eve taşının bence. İdrar orda bekledikçe mikrop yayıyor sadece kendisine değil, size de zarar veriyor. Ayrıca ellerini de yıkamıyormuş. Yıkamadığı elleriyle kapı koluna, çatala, bıçağa, ekmeğe ve hatta direkt olarak size temas halinde bulunuyor. Kendi sağlığınız için umarım evleri ayırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…