Sifon Çekmeyen Koca :(

Veteriner de olsa kuafor de olsa hepsi bir noktadan sonra esnaf gibi bakabiliyorlar olaya. Kediler temiz hayvanlar. Tükürükleri steril, dilleri fırça gibi. Tozun pisliğin icinde bile tuyleri bembeyaz durur. Yikanmaya hiç ihtiyaçları yoktur. Elinizle dokunsaniz sevseniz elinizi pis görür ve hemen yalamaya baslar kendini. Dilinin erismedigi yerleri de patisini yalayarak patileriyle temizler. Kulagina varana kadar temizler kediler. Hele hele tuylerinin kesilmesine hiç ihtiyaçları yoktur. Bu bana kalirsa bir tacizdir. Veteriner önerisi, deri sorunlari vs sebepler haricinde sirf kedi daha az tuy döksün diye tıraş ettirmek çok bencilce. Tuyden rahatsiz olan kedi bakmasın. Hayvanin uzuvlarindan biri kürkü. Nasil ki rizamız olmadan bizim saçımız tıraş edilse buhran yaşarız, eve kapaniriz, iste kediler de boyle. Tıraş icin anestezi verilen kedilerin bir kısmı uyanmıyor. Ölüyorlar, sahipleri daha az tüy görsünler diye. O sebeple kedilerin ne tıraşa ne banyoya ihtiyacı var. Hayvan kuaförü diye bir iş kolunun var olmasi, boyle bir ihtiyacin var oldugunu gostermiyor. Kopekler icin cok faydali olabilir kuafore gitmek. Tirnak kesimi, banyo, tüy kisaltma bakim vs kolay yapilmiyordur büyük ırklarda. O sebeple kopekler için evet cok iyi. Ama kedileri için hayir.

Hayir hayir kedi icin olanlarindan
Size kızacam ama kızamıyorum da bi sevimli geldiniz.

Onların hepsi kimyasal arkadaşım. Bu hayvanlar kendini yalıyor, sizin onun tüylerinde bıraktığınız bütün kimyasalları da beraberinde yalıyor. Yazık günah, temizler o kendini pırıl pırıl yapar. Ben kedim eve geldiğinden beri yer silme suyuna yüzey temizleyici bile katmıyorum patisine bulaşır da yalar diye.

Eski bir konuymuş bu ama ilginç de baya yazık ne yaptı acaba eşinin bu sorunu çözüldü mü?? bu tip yetişmiş insanların sonradan temizlik adeti kazanmaları zor oluyor diye biliyorum..

Tabi haftada bir olduğu için iyice dezenfekte etmemiz lazım, kaynar su şart. Yandım diye bağırdıkça yapıştırmak hakkımız söke söke alırız
Tabi haftada bir olduğu için iyice dezenfekte etmemiz lazım, kaynar su şart. Yandım diye bağırdıkça yapıştırmak hakkımız söke söke alırız
:)) bu konu nerden cikti guncel degil demisler ama bak ne guzel fikirler cikiyor, ilham oluyor hepimize :)) konu guncel malesefki erkekler yasadigi surece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…