Sifon Çekmeyen Koca :(

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
evet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. veya azcık şey yapmış sifondaki bir sürü suyu dökmeye ne gerek varmışş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen.. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )

ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
anladım ki ailesi kural koymamış.

( derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili)

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama 'elini vurmadan' nasıl yapıyor o işi. yerçekimine yenik düşen çişlerin komple üzerine akması gerekmez mi? çünkü böyle pis alışkanlıkları olan bi erkeğin iki türlü de oturarak yaptığına inanmam ben.

el yıkama yok, banyo yok. valla ben aynı sofraya bile zor otururdum sizin yerinizde olsam.

Sifon çekmemesi, elini yıkamamasından, banyo yapmamasından daha masum bir olay. Sifonu sen çekersin neyse de, diğerleri böğğğğ yani, adamın elini tutasın gelmez.

Bence banyonun muhtelif yerlerine "Sifonu Çek", "Elini Yıka", "Banyo Yap" diye yaz. Belki dank eder, yapar bunları...

Iyk.
Ya mecbur utandırcaksınız, ama tatlı sert.
Parazit kaynağı resmen.
Mesela ben elini yıkamazsa onun gözünün önünde onun dokunduğu yerleri silerim ıslak mendille.
Sağlık neticede.
Ama asıl daha ciddi konu duştan dolayı cinsellikten kaçması.
Ne sıklıkla oluyo,sorması ayp?

Bu yaştan sonra nasıl alışır bilemedim
Koca adam sürekli de söylenmez ki
Allah yardımcınız olsun

Benim Kocam temiz çok şükür de anası babası hiç el yıkamaz ulan evde çocuk var bi yıkayın ya çok şükür su da var sabunda.
Ne eve girince ne yemeğe otururken el yikamazlar ben bunlardan bıktım. Senin ki koca. Sen ne haldesin düşünemiyorum

haftada 1 veya 2 haftada 1.. haftada 2 gün banyo yapar. biri ilişkiden dolayı diğeri maç dönüşü. veya 2 banyosu da maç dönüşü.. çok çaresizim. adım kadar eminim banyo yüzünden azlığına.. cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları.. çok saçma.

Malesef tuvalet eğitimi iyi verilmiyor ülkemizde özellikle erkekler çalıştığım iş yerinin umumi wc var inanın böyle insanlardan dolayı temizlikçi dayandıramıyoruz. Her çalışan terketti gitti haklılar da. İğrençler çünkü.

pofff..
uyuz herif.
acaba cinsel hayatınız mı çok renksiz?
libidosu mu düşük ya da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…