evet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
anladım ki ailesi kural koymamış.
haftada 1 veya 2 haftada 1.. haftada 2 gün banyo yapar. biri ilişkiden dolayı diğeri maç dönüşü. veya 2 banyosu da maç dönüşü.. çok çaresizim. adım kadar eminim banyo yüzünden azlığına.. cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları.. çok saçma.Iyk.
Ya mecbur utandırcaksınız, ama tatlı sert.
Parazit kaynağı resmen.
Mesela ben elini yıkamazsa onun gözünün önünde onun dokunduğu yerleri silerim ıslak mendille.
Sağlık neticede.
Ama asıl daha ciddi konu duştan dolayı cinsellikten kaçması.
Ne sıklıkla oluyo,sorması ayp?
haftada 1 veya 2 haftada 1.. haftada 2 gün banyo yapar. biri ilişkiden dolayı diğeri maç dönüşü. veya 2 banyosu da maç dönüşü.. çok çaresizim. adım kadar eminim banyo yüzünden azlığına.. cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları.. çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?