kışın üşüyor olabilir ben de yazın hergün kışın haftada bir gün yıkanırım büyük tuvaletini yapıp çekmezse sıkıntı ama tabii temizliğe dikkat edilmeli evin ısı yalıtımını iyi yapıp eşiniz banyo yaparken ona destek olmaya kese atmaya banyoya beraber girip sık yıkanmasını teşvik edebirisiniz yeni başlayan bir doktor ablanız olarak tavsiyelerim
Kaç yaşında insanı niye biz yıkanmaya teşvik ediyoruz yav. Yok maşrafayla yıkayalım iki de yapıştıralım arada kafasına...kışın üşüyor olabilir ben de yazın hergün kışın haftada bir gün yıkanırım büyük tuvaletini yapıp çekmezse sıkıntı ama tabii temizliğe dikkat edilmeli evin ısı yalıtımını iyi yapıp eşiniz banyo yaparken ona destek olmaya kese atmaya banyoya beraber girip sık yıkanmasını teşvik edebirisiniz yeni başlayan bir doktor ablanız olarak tavsiyelerim
Prensesdoktor ablamızın teri gül kokar bi keremAbla haftada bir yikanmak Ne ya kokar insan :)
Haftada bir sobayı yakıp salona leğeni koyuyoruz. Adamı içine oturtup başlıyoruz keseyeKaç yaşında insanı niye biz yıkanmaya teşvik ediyoruz yav. Yok maşrafayla yıkayalım iki de yapıştıralım arada kafasına...
Prensesdoktor ablamızın teri gül kokar bi kerem
Bunu yaparken arada maşrafayla yapıştırmak hakkimdir yoksa yapmamHaftada bir sobayı yakıp salona leğeni koyuyoruz. Adamı içine oturtup başlıyoruz keseye
Tabi ki bu bizim kadınlık görevimiz. Pipisini tutmak suretiyle beylerimize çişini yaparken yardım etmeliyiz. Etmiyorsak da banyodan bitti diye bağırınca koşup temizliğini yapmalıyız.Ben mesela esime tuvalet ihtiyacini giderirken yardimci olmaya karar verdim. Yuvayi disi kus yapiyormus :) ay benim mideme bisiler oldu ya
Tabi haftada bir olduğu için iyice dezenfekte etmemiz lazım, kaynar su şart. Yandım diye bağırdıkça yapıştırmak hakkımız söke söke alırızBunu yaparken arada maşrafayla yapıştırmak hakkimdir yoksa yapmamBirde kaynar suyla yakmam lazım ki icim rahat etsin
Suyu sevdirmek icin, küvete oyuncaklarini da koyalim mi doktor hanim?? Kedim yikanmaya alissin diye uyguluyorum dakışın üşüyor olabilir ben de yazın hergün kışın haftada bir gün yıkanırım büyük tuvaletini yapıp çekmezse sıkıntı ama tabii temizliğe dikkat edilmeli evin ısı yalıtımını iyi yapıp eşiniz banyo yaparken ona destek olmaya kese atmaya banyoya beraber girip sık yıkanmasını teşvik edebirisiniz yeni başlayan bir doktor ablanız olarak tavsiyelerim
Tabi ki bu bizim kadınlık görevimiz. Pipisini tutmak suretiyle beylerimize çişini yaparken yardım etmeliyiz. Etmiyorsak da banyodan bitti diye bağırınca koşup temizliğini yapmalıyız.
Konudan bagimsiz bir sey soylemek isterim. Kedilerin banyo yapmaya ihtiyacı yok. Sampuan sabun kokusu huzursuz eder onlari. Daha cok tüy dökerler stresten. Günde 20 kere yaliyorlar zaten. Ne kadar kurutsanız da hasta olabilir.Suyu sevdirmek icin, küvete oyuncaklarini da koyalim mi doktor hanim?? Kedim yikanmaya alissin diye uyguluyorum da
Ay içim çekildi kız. Böyle adamla sevişeceğime kendi işimi görürüm. İnsan jinekolojik hastalıktan kurtulmaz valla.Geçen 5 sene içinde, bu boklu adamdan çocuk doğurdu mu acaba? Yoksa hâlâ tuvalet eğitimi mi veriyor kocasına?
Erkek bir ürologun videosunu izledim. Erkeklerle ilgili bir videoydu. Adam ne diyor biliyor musun? Idrar sterildir, idrar yaptiktan sonra peçeteye kurulamanız yeterli, yikamaniza gerek yok.Ay içim çekildi kız. Böyle adamla sevişeceğime kendi işimi görürüm. İnsan jinekolojik hastalıktan kurtulmaz valla.
Yok yaKonudan bagimsiz bir sey soylemek isterim. Kedilerin banyo yapmaya ihtiyacı yok. Sampuan sabun kokusu huzursuz eder onlari. Daha cok tüy dökerler stresten. Günde 20 kere yaliyorlar zaten. Ne kadar kurutsanız da hasta olabilir.
Pandemi oncesi veterinere yikatiyordum cunku kedim disari da çıkıp gezip gelen bir kediydi.Simdi kendim yikamaya calisiyorum..Zaten yeni eve tasimdim veteriner uzak kaldi.Dalini elime döküp az biraz ovaliyorum tüylerini. Cok da guzel kurutmaya calisiyorum..Evde sigara iciliyor ve bizde cok öpüyoruzKonudan bagimsiz bir sey soylemek isterim. Kedilerin banyo yapmaya ihtiyacı yok. Sampuan sabun kokusu huzursuz eder onlari. Daha cok tüy dökerler stresten. Günde 20 kere yaliyorlar zaten. Ne kadar kurutsanız da hasta olabilir.
Ay içim çekildi kız. Böyle adamla sevişeceğime kendi işimi görürüm. İnsan jinekolojik hastalıktan kurtulmaz valla.
O senin esin olabilir ama biliyorsun eşler annesinde var olan şevkati eşlerde ararmışBen mesela esime tuvalet ihtiyacini giderirken yardimci olmaya karar verdim. Yuvayi disi kus yapiyormus :) ay benim mideme bisiler oldu ya
Allah'ım yareppim ya. İdrarın neresi steril? Kendi idrarımızın bile zararı var.Erkek bir ürologun videosunu izledim. Erkeklerle ilgili bir videoydu. Adam ne diyor biliyor musun? Idrar sterildir, idrar yaptiktan sonra peçeteye kurulamanız yeterli, yikamaniza gerek yok.yikamasin sidikli sidikli oral beklesin karısından doktor bile boyle diyorsa biz ne desek boşuna.
O senin esin olabilir ama biliyorsun eşler annesinde var olan şevkati eşlerde ararmış
aynı zaman da oğlunda oluyor
gem eşlik hem.annelik görevini yapican gerekirse tuvalet kağıdıyla temizliyecksin
biri yazmış hatta nasıl temizlenir diye çamaşırı ıslak olursa koku yapmış
yeniden sil baştan tuvalet eğitimi vericem öyle koca adam demek yok
usutmede sakın işi yalıtım zaten önemli
bide kese ohhh gelsin keyifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?