• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şifre meselesi..

Bi dünya yorum var zaten hanim efendi. Ona istinaden yazdım bende. Kimseye poz kesiyor da demedim. İster versinler ister vermesinler,bana ne ? Art arda bir sürü yorum ''ben asla istemem'' şeklinde gelince ilgimi çekti ve genel Türk kadını algısının çok dışında buldum bu durumu. Ayrıca sizin vermemek için geçerli bir bahaneniz var ve güven probleminizde yok demekki. Ne kadar güzel. Ama konu sahibinin var. Kendinizi kiyaslamayin. Eski kız arkadaslarini arattığına şahit olmuş. Belki bu tahammül edemeyeceği bir şey. Ve belki bu durumu kesinlestirince ilişkisini bitirecek. O yüzden istiyor sifreyi. Olamaz mı ? Bende bilmiyorum erkek arkadasimin şifresini. Çünkü sorduğumda anında verir. Vermiyorum diye ısrar etse ve bi açıklama yapmasaydi kesinlikle almak için her şeyi yapardım. Ondaki inatsa bendekide inat. Anlatabiliyomuyum ?

Eski kız arkadaşlarını arattığına şahit olmuşsa daha neyi kesinleştirecek şahit olmuş işte

Bi mailini kırmaya falan çalışsan:KK50:
sonrada face ye geçiş yaparsın habersiz olsun zaten ona da süpriz olur
Telefonu yanındaysa bi gün çantanda unut telefona falan iste şifre ne biliyim

kk nın yıllardır bitmeyen konusu..
sürekli tekrar eden cümleler, onun özel hayat, illa aldatması gerekmiyor, vermesi gerekmiyor bla bla bla..

şifreyi alınca ne yapacaksınız merak ediyorum. aldatınca yakalayacaksın falan mı? yahu adam da niyet olsa hertürlü yapar.. sen hatta onun telefonunu kendine yönlendir garanti olsun

Güveniyorsan neden merak ediyorsun ki? Sevgili olmanız ,karıkoca olmanız karşınızdaki kişinin özel hayatına tecavüz etme hakkını vermez keza erkek içinde aynı durum geçerli

Back
X