Şifree :/

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.731
798
kızlar kafam çook karışık
benim 8 aylık bi ilişkim var. arada ayrılıklar oldu ama en fazla 1 hafta sürmüştür. aylarca peşimden koştu ve bi şans verdim ve böylece başladık. aynı köylü olduğumuz için ailesini falan tanıyorum. zaten aynı semtte oturuyoruz. bu yüzden ben hep mesafeli oldum ona karşı. öyle okul çıkışlarında buluştum özel zaman ayırmadım. zaman geçtikçe bi bağ oluştu ona karşı ama engel olmaya çalışıyordum. çünkü daha önce çok canım yanmıştı bu sefer böyle olsun istemedim. hiçbir zaman tamamen kendimi teslim etmedim. ama o çook yakındı bana. aslan burcuyum. alakası yok ama ne kadar çok sevsemde araya hep gururum giriyodu engel olamıyordum bi ara soğukluk girdi aramıza ikimizde umursamıyoduk birbirimizi :/

bu en fazla 1 ay sürmüştür.. sonra buluşunca herşey mükemmel oluyodu.. nedense hiç gerek duymamıştım ama face şifresini istedim ve şifresini unuttuğunu, yalnızca bilgisayarda kayıtlı olduğunu söyledi. inanmadım. bu böyle sürmez dedim o sinirle bitirdim. çook yalvardı dön ne olur diye. şifreyi istiyorum dedim. yok hatırlamıyorum dedi. yeminler etti çok denedim ama inan hatırlamıyorum falan..
hayır dedim, inanmadım. sonra 1 hafta anca geçti çok özledim duygusal günüme denk geldi ( veya ben onu bahane ettim ) barıştık...

sonra bilgisayarı bozuldu. al istediğin oldu dedi. bende süper oldu dedim:) sonra işe başladı bu daha doğrusu staj. ve onun profiline biri girmiş ben gördüm ve söyledim. imkansız dedi. yine kavga ettik. sonra bilgisayarı yapıldı. şifrem duruyo falan dedi. bende sinirlendim çok. bu şüpheyle yürütemem dedim. bitirdim. ama hala mesaj atıyo işten çıktım eve gidiyorum diye. bende dedim ki uyan artık farkına var bitti diye. bi şifre için geleceği yakıyosun ya bişi demiyorum sana dedi. seni bu kadar severken resmen ayrılmak için bahane buluyosun dedi. oof kızlar çok uzun oldu biliyorum ama ayrıntılı anlattım. ah bu face.. herşeye sebep bu..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ilişkinizi bitirmeniz en doğrusu
şifremi bilmiyorum bana da gerçekçi gelmedi eğer biliyorsa şifresini verse ne olur sanki haliyle yazdığınız gibi sizde bu şüpheyle devam edemezsiniz
tek suç facede aslında

off evet ya lanet olsun o facee

canım şifresini unuttuysa şifremi unuttum kısmına girip şifresini resetleyebilir ki? neden yapmadı?

canım şifresini unuttuysa şifremi unuttum kısmına girip şifresini resetleyebilir ki? neden yapmadı?

diğer bilgilerini hatırlamıyormuşmuşmuşş! öyle diyo beyfendi :95:

hakkaten bu facebooktan başımıza gelenler nedir yahu :) ben olsam bitirmezdim ama o hesabı kullanmıcaksın ya da yeni hesap alıcaksın falan dersim. yasaklardım yada girmiceksin die.

şifremi unuttum diyorsun mail adresine gönderiyorlar D:bu cocuk bence yalan söylemiş bitir gitsin cnm önüne bak umarım hersey güzel olur

:) ben en son facebook yuzunden şaka mahıyetınde yaptıgı bı esprı yuzunden sınır krızı gecırdıgımde facebook hesabını kapattı..Ve ardından bende..tavsıye etmiyorum cok gereksız bı sıte..

dedıgınız gıbı korkusu varsa eger bu konuda ve ısrarcı bı tutumla sizden saklıyorsa tavrınızı koymanızdan yana..olması gerekende bu dıye dusunuyorum en azından..

canım hiç ummadığı bir anda, şu an bana şifreni ver didikleyeceğim, eğer bir şey bulamazsam ben özür dileyeceğim desene bi bakalım. feyste de sildiğin mesajları geriye alabiliyorsun eğer sonrasında bir yazışma daha olduysa diye biliyorum.

belki gerçekten hatırlamıyor, belki vermek istemiyor.
şifreyi öğrenmeyince ne oluyor ki? neyin şüphesi yani...? aldattığından falan şüpheleniyorsan ondan sorun çıkması lazım. şifresini vermedi diye altında bir şey olması gerekmez ki.

sakladığım hiçbir şey olmasa da ben vermek istemezdim. benim hesabımsa, benim şifrem... ben sizi haklı bulmuyorum. facebook mu şimdi burada suçlu olan?

ya bu şifre olayı takıntı oldu bende ama bu konu nerdeyse 1 aydır devam ediyo bu şekilde. 2 yıldır şifresini yenilemiyomuş msne hiç girmiyomuş zaten. hatırlamıyorum diyo inanmak istiyorum ama içimdeki şüphe gitmiyo ki :18:
aldatcak olsam niye bu kadar uğraşayım ki dedi. öyle bişi olsa neden evlenmek isteyim ki senle falan dedi ama.. oof ya :44:

bencede bi şifre yüzünden ayrılırmı insan...gerçekten unutmuştur bende böyle unutkan biri olduğum için hak veriyorum yani..galiba gerçekten sevmiyorsun çünkü insan sevince kaybetmekten korkar ve böyle bi nedende ayrılmaz..yazık çocuğada hala mesaj atıyomuşş..bence uzatma derim canım eğer gerçekten seviyosan yazık etmeyin ilişkinize...

doğru yani tek facebookmu var..bisürü arkadaşlık sitesi var istese üye olur başka bi adla ruhun bile duymaz veya sanal ortamda değil gerçekten aldatabilir..takma canım böyle küçük bi sorunu şimdiden böyle yaparsan bu ilişki fazla uzun sürmez bence

öyle ama çok konuştuk zaten bu konuları. güvenemiyorum dedim açıkça. naptım şimdiye kadar güvenini incitcek bişi mi yaptım falan dedi. gel bize bak bilgisayardan başka türlü nasıl bakıcaksın falan dedi. gidemem ben onlara tam bi saçmalık. elimden geleni yapıyorum hatırlamıyorum işte diyo. ayrıca sevmemekle alakası yok. sevgi başka güven bambaşka.. :/

doğru söylüyo olabilir... belki gercekten unutmustur.. msn şifresini de bilmiyosa yeni şifre alamaz.. sorun sadece buysa ayrılmak için gereksiz bi sebep...

doğru söylüyo olabilir... belki gercekten unutmustur.. msn şifresini de bilmiyosa yeni şifre alamaz.. sorun sadece buysa ayrılmak için gereksiz bi sebep...

gereksiz değil..

ne kadar gereksiz ayrıntılar üzerinde düşünüp kendinizi yıpratıyorsunuz... msn şifresi ile kontrol etmeler felan.. çok saçma...facebook hesabı herkesin eline geçebilir sanal konular bunlar.. güven duygusu snaal ortamda aranmaz kii.. demek ki tam anşamıyla güvenmiyorsun o zaman neden hesabını kontrol edeceksin... şu var sevgin yok peşimden çok koştu işde bende denedim diyorsun kendi ağzınla.. burda güven duygusundan çok sevgisizlik var.. sen haksızlık ediyorsun bana göre... tut ki sen biri için deli oluyorsun oda senden msn şifreni istedi..sende vermek istemedin... o zaman ne olacaktı?

alışkanlık var.. sevgi yok... sevgi olmazsa alışkanlık sadece karşı tarafı üzer..
msn şifresi benim benden başka kimsenin bilmeyeceği bir şifredir kişiye özel benden sevgi,lim istese bende vermem.. çünkü şu anda eşim değil sadece sevgilim... ancak benim eşim olduğunda öğrenebilir... bazı şeyler saklanmalıdır tabiki...

şu anda sen de oda gelip geçici olabilirsiniz birbiriniz msn şifresini bilmeniz ilerde size kötü sonuçlar için zemin hazırlar...

sizin için önemli olan onun sevgisi saygısı sadakati... huyu ahlakı...

bilmem ben mi yanlış düşünüyorum.

Son düzenleme:

tut ki o senden şifreni istedi sende vermek istemedin eski sevgilin msn de yada birçok bankanın şifresi var.. yada tamamen kendine özel şeyler var... kısaca vermek istemiyor neden aklına hemen başka şeyler geliyor ki...

benim abim ne kız arkadaşındna şifresini istedi ne o ondna şifresini istedi bunlar doğru olmayan şeyler.. herkesin kendi içinde saklı şeyleri var neden buna el uzatmak istiyorsun?

haklısınız. güven yok ona karsı. bişi olduğundan değil ama ona da söyledim bunu. bunun sevgiyle hiçbi alakası yok. ben ne kadar çok sevsemde aşkımdan ölsemde güven yoksa olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…