canım şifresini unuttuysa şifremi unuttum kısmına girip şifresini resetleyebilir ki? neden yapmadı?
ya bu şifre olayı takıntı oldu bende ama bu konu nerdeyse 1 aydır devam ediyo bu şekilde. 2 yıldır şifresini yenilemiyomuş msne hiç girmiyomuş zaten. hatırlamıyorum diyo inanmak istiyorum ama içimdeki şüphe gitmiyo ki :18:
aldatcak olsam niye bu kadar uğraşayım ki dedi. öyle bişi olsa neden evlenmek isteyim ki senle falan dedi ama.. oof ya :44:
doğru söylüyo olabilir... belki gercekten unutmustur.. msn şifresini de bilmiyosa yeni şifre alamaz.. sorun sadece buysa ayrılmak için gereksiz bi sebep...
ya bu şifre olayı takıntı oldu bende ama bu konu nerdeyse 1 aydır devam ediyo bu şekilde. 2 yıldır şifresini yenilemiyomuş msne hiç girmiyomuş zaten. hatırlamıyorum diyo inanmak istiyorum ama içimdeki şüphe gitmiyo ki :18:
aldatcak olsam niye bu kadar uğraşayım ki dedi. öyle bişi olsa neden evlenmek isteyim ki senle falan dedi ama.. oof ya :44:
ne kadar gereksiz ayrıntılar üzerinde düşünüp kendinizi yıpratıyorsunuz... msn şifresi ile kontrol etmeler felan.. çok saçma...facebook hesabı herkesin eline geçebilir sanal konular bunlar.. güven duygusu snaal ortamda aranmaz kii.. demek ki tam anşamıyla güvenmiyorsun o zaman neden hesabını kontrol edeceksin... şu var sevgin yok peşimden çok koştu işde bende denedim diyorsun kendi ağzınla.. burda güven duygusundan çok sevgisizlik var.. sen haksızlık ediyorsun bana göre... tut ki sen biri için deli oluyorsun oda senden msn şifreni istedi..sende vermek istemedin... o zaman ne olacaktı?
alışkanlık var.. sevgi yok... sevgi olmazsa alışkanlık sadece karşı tarafı üzer..
msn şifresi benim benden başka kimsenin bilmeyeceği bir şifredir kişiye özel benden sevgi,lim istese bende vermem.. çünkü şu anda eşim değil sadece sevgilim... ancak benim eşim olduğunda öğrenebilir... bazı şeyler saklanmalıdır tabiki...
şu anda sen de oda gelip geçici olabilirsiniz birbiriniz msn şifresini bilmeniz ilerde size kötü sonuçlar için zemin hazırlar...
sizin için önemli olan onun sevgisi saygısı sadakati... huyu ahlakı...
bilmem ben mi yanlış düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?