Şifree :/

haklısınız. güven yok ona karsı. bişi olduğundan değil ama ona da söyledim bunu. bunun sevgiyle hiçbi alakası yok. ben ne kadar çok sevsemde aşkımdan ölsemde güven yoksa olmuyor işte.

güvenmiyorsan bunu sadece gözünle onaylatmak istiyorsun... arayş içindesin... kız görmeyi bekliyorsun...aşkım canım gibi bir kızdan duymak istediğin şeyler var... versin şifresini benimde içim rahat etsin diyorsun.. ama sen sadece bitmesi için alt yapı istiyorsun...

canım seni aldattımı güvenini sarscak bişeymi yaptı? durduk yere ben sana güvenmiyorum diye nasıl denir ki??

Bana da biraz saçma geldi şifremi mail bilgilerimi unuttum lafları..
Hadi diyelim unuttu madem öyle o hesabını dondursun yeni bir hesap açsın kendisine.
Sen neden böyle bi öneri sunmayıp ayrılık yoluna gittin onu da anlayamadım. Peşinden koşturmak hoşuna gidiyo sanırım ah biz kızlar :)))

bitmesi için uğraşsam biçok neden bulabilirdim. zaten bu şifre olayı uzadıkça güvenim daha da azalıyo. tamam şifresini vermek istemiyo olabilir. bunu açıkça söyleyebilir ama unuttum hatırlamıyorum demek çok başka. evet gözümle görmek istiyorum. bişi yoksa özrümü de dilerim. ama çözemedik sorunu bi türlü.

ya bilgilerini unutması çok saçma evet. söyledim zaten. face şifresi yoksa msn bilgilerini ver ben değiştriym dedim onlarıda hatırlamıyorum dedi. ben bütün çözümleri sundum ona ama bi yere kadar sabrım var benimdee.

Dediğim gibi o zaman hesabını dondur kullanma da deseydin. Bakalım o zaman ne bahane üretecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…