- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Bir taneden zarar gelmez bence.. hem diyorum yaa. İçer içmez tiksinebilirsin..Herkes tiksinirsin diyor denesemmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir taneden zarar gelmez bence.. hem diyorum yaa. İçer içmez tiksinebilirsin..Herkes tiksinirsin diyor denesemmi acaba
Tabi olabilir ama kokusu geliyor burnumaBence yasağın cezbetme durumu var. Hamileymişsiniz ya hani, içmemeniz lazım ama o yüzden de içesiniz geliyor. Hamile olmasaydınız belki gelmeyecekti. Sürükleyici bir film ya da dizi açın kendinizi kaptırabileceğiniz, bir de mısır patlatın. Bir süre kafanız dağılmış olur.
İÇtim. Aşermen kesilmiş olmalı :)Deme yaa:)
Valla beni topa tutanlar olacaktır ama 1 tane sigara bebeğe zarar vermez bilimsel açıdan söylüyorum. Benim hocamın annesi hocama hamileyken günde 1 paket sigara içermiş kadında herhangi zeka veya sağlık sorunu yok odtü psikolojiyi bitirmiş kariyer olarak inanılmaz başarılı bir kadın, geçtiğimiz yıl da doktorasını tamamladı :) diğer ülkelerde günde 1 bardak şarap vs içen hamile kadınlar var ve araştırmalar sonucunda abartılmadığı sürece zararı görülmemiş bebek için. elbette sizde 1 paket için kadeh kadeh alkol tüketin demiyorum ama 1 taneden bişey olmaz diye düşünüyorum, canınız çeken bişeyi yapmamanız daha zararlı bebek için bence..
Aynen bende aynısını söyledim, üniversitedeyken fetal alkol sendromunu bizzat ben sunum yapmıştım :) bilimsel açıdan 1 tane içmesinin zararı yok dedim bende, hocamız bize gebelikte kullanılan maddeleri anlatırken anlatmıştı kendi durumunu gülerek ve elbette sigara bebeğe zararlı ki bebeği geçtim kişinin kendisine de hamile olmasa dahi zararlı şeklinde. Bende sigara kullanıyorum ne yazık ki. Dediğinizi bende yazmıştım aklında sürekli içsem mi stresi ile bebeğe verilecek zarar ne yazık ki daha fazla oluyor..Ben başlıyım ozaman sigara içtiğimi belirterek :) sigarayı severim, başka bi açıklaması yok.. ama bahsettiğiniz kişinin başarılı vs olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor.. istisnalar her zaman olabilir. Zararlı olduğu bilimsel bir gerçek. Içki konusuna gelince fetal alkol sendromlu doğan çocuklar var..
Konu sahibine de bikereden bişey olmaz yazdım.. canı çok çok çekiyorsa bi tane icip canının çekmesi gidebilir ya da tiksinir belki diye.. bukadar aklında olup strese gireceğine bitane içilebilir gibi geliyor sürekli hâle gelmeden tabi..
Allahım acaba bu konuyu 6 yıl önce benmi açtımKızlar öncelikle herkese iyi akşamlar.6 aylık hamileyim önceden keyif için sigara içerdim belki haftada bir kere belki ayda bir kere belki de 6 ayda bir kere hatta bazen kokusundan tiksindiğim olurdu bir senedirde hiç ağzıma sürmedim aklıma bile gelmedi ama dünden beri canım acayip sigara çekiyor öyle böyle değil kokusu burnumun ucuna kadar geliyor neden acaba bilgisi olan var mı başına gelen var mı
(Bundan birkaç hafta öncede kül ve toprak kokusu geliyor du burnumun ucuna ve tavuk kızartan yerden kül alıp tatmıştım Demir eksikliği yazıyor internette ama sigara külü değilde sigaranın kendisini aşermeye anlam veremedim)