Valla Canan Karatayı tvde izleyip aaa ooo dedikten on dakika sonra bir torba abur çubuğu veriyorlar.Babanizla beraber cocuk doktorunuza gidin
Doktorun yaninda babanizin yaptiklarini anlatin ve gerisini doktora birakin
Eminim babaniz bir daha cocuk onlardayken sigara icmeye cesaret edemez
Emzirmiyorsunuz umarim. Hatalarini anlayana kadar gitmeyin yanlarina.
Babanizla beraber cocuk doktorunuza gidin
Doktorun yaninda babanizin yaptiklarini anlatin ve gerisini doktora birakin
Eminim babaniz bir daha cocuk onlardayken sigara icmeye cesaret edemez
Her anne çocuğunu korumak ister. Sizin tepkinizde birşey yok. Asıl, düşünemedik evlâdım.daha dikkatli oluruz demeleri gerekirdi.Selam kizlar....
sinirden hala ellerim titriyor. suc benimse biri beni tokatlasin. esim ben sigara iciyoruz malesef.
ama cocuguma birsey olcak korkusundan yada kötü örnek olucam diye kesinlikle sigara yaninda yasak. o uyurken balkonda iceriz. eller yüzler agizlar yikanir ve yeni t shirt giyinir. ama eminim cocugum yinede zarar görüyor neyse...
cocugum oldugundan beri babamda bi huy oldu önce sigara icer sonra cocugu kucagina alir. babama yüz kere anlattim baba bak bu bebek savunmasiz ona birsey olsa hepimiz kahroluruz. tamam bagimlisin ama ictikden sonra en azindan elini yüzünü yika lütfen.
her cvp bisiiiii olmaz.
artik sustum birsey demiyorum. degismicek ben kendim anlatip kendim dinliyorum. bu arada annemde sigaradan nefret eder. babama cok kizar.
neyse annemlerdeyim babamda evde bi saat oturdu. cocuk dede dede dede babam tv ile ilgilendi pek pas vermedi. gitti bahceye sigara icmeye ben mutfaktayim. birden sigara kelimesi duydum tabi ben merakli melahat hemen pencereden kafami uzattim. annem pencereden oglani babama veriyo babamin bi elinde sigara bi elinde bebek, agzindaki duman oglanin kafasina dogru üflüyor. nasil kizdigimi tahmin etmesi zor olmaz sanirim.
o sinirle anneme: sigaradan sen nefret ediyorsun, torununu bile bile nasil verirsin. size nasil güveniim ben yapmayin dedigim herseyi yapiyorsunuz dedim. simdi suclu benim benimle konusmuyorlar...
anlamalari icin daha ne yapmam lazim.
not: seker, meyve suyu sakin vermeyin diye yalvaririm her defasinda bana caktirmadan direk ele öyle birsey verirler. ben elinden almak isterim kendini yerlere atar aglar. ve o gün kesinlikle yemek yemez. sürekli seker arar evde.... kac kere anlattim of offf
Bende sigara iciyorum,cocuklu ailelerin yanina gittigimde dışarı çıkıp içerim. Ev sahibinin söylemesine gerek bile yok,yani Allah beyin vermiş kullanalım diye cocuga zarar verir tabiki .
Iste böyle seyleri okudukça çıldırıyorum,henüz çocuğum yok,olduğunda,(insallah),lohusa döneminde yanımda kimseyi istemiyorum.
Okuyorum bu sitede yok kaynana karışmış,anne karışmış yok bilmemne olmuş kadinlar sinir harbi yaşıyor.
Ne bicim bir milletiz ya herseyi biz biliyoruz.
Valla siz haklısınız. Cocuk kucaginda sigara üflemek kafasina dogru yanlis birsey yazik gunah cocuga kuserlerse de kussunler siz haklisiniz ve dogru soyleyeni 9 köyden kovarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?