- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi Arzustokrasi
-
Yan etkisi oldu mu ne kadar surede biraktiniz? Ozelden de bilgi verseniz olur . Ben de esimin birakmasini istiyorum . Ama ilacla daha buyuk saglik sorunlarina yol acsin istemem.Sigarayı yeni bırakmış biri olarak ilaç tavsiye ediyorum. Ben kesinlikle birakamam dememe ragmen eşimle birlikte bıraktık. İlaç CHAMPIX . Biraz pahalı ama kesinlikle değiyor.
Nasıl başlasam bilemiyorum ama en basit anlatımla şöyle diyim; eşim evlenmeden önce nikahı bastığı gün birakacağına söz vermesine rağmen sigarayı bir türlü bırakamadı.. bir yıl geçti aramızdaki tek problem bu sürekli tartışıyoruz bu yüzden. Aslında sorun sigarayı birakamamasindan çok bana bıraktım diyerek yalan söylemesi.. Ben nefret ediyorum hayatimda hic kullanmadim hep gereksiz buldum kullanan nasıl hisseder bilemiyorum onu anlayamam bu yuzden ama sanırım fazla baskı yapıyorum ve onu yalana itiyorum. Önceleri her yakalanışında çıngar çıkartıyodum sonunda yalan söylemesin saklamasın diye biraz gevsettim ama cılkını çıkarttı oda önce dışarı çıktığımızda yanımda içmeye bu aralarda balkonda içmeye basladı.. (Atıvercem sonunda adamı aşağı o olucak çok sinirleniyorum..) Nasıl bırakmaya ikna edebilirim var mi bi tavsiyesi olan.. Çıngar çıkarttım olmadı güzellikle söyledim olmadı.. İçmesine katlanamiyorum inanin kokusunu falan dert etmiyorum tek isteğim sağlıklı bi yasamı olması ve sağlıklı çocuklarımızın olmasi...
Ben de cok denedim sonuc koca bir sifir.esim diyor kafa isi bunu kafamda bitirmem lazim.sigarayi birakmak kolay is deyilNasıl başlasam bilemiyorum ama en basit anlatımla şöyle diyim; eşim evlenmeden önce nikahı bastığı gün birakacağına söz vermesine rağmen sigarayı bir türlü bırakamadı.. bir yıl geçti aramızdaki tek problem bu sürekli tartışıyoruz bu yüzden. Aslında sorun sigarayı birakamamasindan çok bana bıraktım diyerek yalan söylemesi.. Ben nefret ediyorum hayatimda hic kullanmadim hep gereksiz buldum kullanan nasıl hisseder bilemiyorum onu anlayamam bu yuzden ama sanırım fazla baskı yapıyorum ve onu yalana itiyorum. Önceleri her yakalanışında çıngar çıkartıyodum sonunda yalan söylemesin saklamasın diye biraz gevsettim ama cılkını çıkarttı oda önce dışarı çıktığımızda yanımda içmeye bu aralarda balkonda içmeye basladı.. (Atıvercem sonunda adamı aşağı o olucak çok sinirleniyorum..) Nasıl bırakmaya ikna edebilirim var mi bi tavsiyesi olan.. Çıngar çıkarttım olmadı güzellikle söyledim olmadı.. İçmesine katlanamiyorum inanin kokusunu falan dert etmiyorum tek isteğim sağlıklı bi yasamı olması ve sağlıklı çocuklarımızın olmasi...
Anladım. Bizim ailemizde bunun örnekleri olmadığı için ben kişiye bağlı olduğuna inanırım hep. Ama eşinize bu kadar tepki göstermenizi kimse anlamaz.Ben sigara dumanına maruz kalan çocukların ileriki yaslarda bağımlı olabileceğine inanıyorum ve bunu goruyorumda çoğunlukla bu kafa yapısına sahibim bu yüzden katlanamiyorum bu duruma umarım anlatabilmisimdir.
Sigarayi birakacagina öyle ikna oldumki nerden bilebilirdim boyle olacağını.. Benim için ciddi bir ayrilik sebebiydi bu zaten o yüzden bu kadar söz verdi ya.. İlk evlendigimiz aylar içmedi zaten yeniden başladı ama sonradan gizlice içti yakalandı yine söz verdi sinir krizleri geçirmeme sebep oldu ödü kopuyordu ama gene içiyordu iste en son soyle o zaman dürüst ol birakamiyorum de destek alalım doktora gidelim dedim tamam dedi ama tik yok... Yanımda icebilmesi kar kaldı yanina...
Beyhude bir çaba içine girersiniz. Aynen önce evlenelim bırakıyordu, sonra hamile kalıyım bırakıyordu, sonra bebek doğsun bırakıyordu. Sonuç hala kullanıyor. Bir ara kafaya taktım bıraktıracaktım. Ona yapmadığımı bırakmadım, tartışma gırla, sen bunu bırakmadıkça sana huzur yok dedim dediğimi de yaptım. 2 ay kadar içmedi(güya) işteyken ve herhangi bir bahaneyle dışarı her çıktığında(o ara dışarı çıkmak için fırsat kolluyordu desem yeridir) içiyormuş meğer. Sonra bir şekilde öğrendim tabi büyük kavga. En sonunda ben pes ettim, çok azalttı gunde 3 tane flan içiyor ama bence hç içmemeli. Karışmıyorum artık, sadece yanımda içmiyor. Anlayacağınız canı ne zaman isterse o zaman bırakacak. Sadece kendinizi ve eşinizi üzdüğünüzle kalırsınız.Nasıl başlasam bilemiyorum ama en basit anlatımla şöyle diyim; eşim evlenmeden önce nikahı bastığı gün birakacağına söz vermesine rağmen sigarayı bir türlü bırakamadı.. bir yıl geçti aramızdaki tek problem bu sürekli tartışıyoruz bu yüzden. Aslında sorun sigarayı birakamamasindan çok bana bıraktım diyerek yalan söylemesi.. Ben nefret ediyorum hayatimda hic kullanmadim hep gereksiz buldum kullanan nasıl hisseder bilemiyorum onu anlayamam bu yuzden ama sanırım fazla baskı yapıyorum ve onu yalana itiyorum. Önceleri her yakalanışında çıngar çıkartıyodum sonunda yalan söylemesin saklamasın diye biraz gevsettim ama cılkını çıkarttı oda önce dışarı çıktığımızda yanımda içmeye bu aralarda balkonda içmeye basladı.. (Atıvercem sonunda adamı aşağı o olucak çok sinirleniyorum..) Nasıl bırakmaya ikna edebilirim var mi bi tavsiyesi olan.. Çıngar çıkarttım olmadı güzellikle söyledim olmadı.. İçmesine katlanamiyorum inanin kokusunu falan dert etmiyorum tek isteğim sağlıklı bi yasamı olması ve sağlıklı çocuklarımızın olmasi...
Haketmeyin o zaman terbiyesizligi ilk yapan sizsiniz
Yan etkisi biraz mide bulantısı yapti. Zaten ilac bir aylık ve birazda kendi istememizle 3. Haftada biraktim. Ama etkisi 1 hafta sonra başlıyor ve zaten farkina varmadan bırakıyorsun. Suanda ben ve esimde bir saglik sorunu yok hatta ben tüp bebek tedavisi görüyorum.Yan etkisi oldu mu ne kadar surede biraktiniz? Ozelden de bilgi verseniz olur . Ben de esimin birakmasini istiyorum . Ama ilacla daha buyuk saglik sorunlarina yol acsin istemem.
devlet ücretsiz veriyor bu hapı artık. hemde 3 kutu.eşim ve ablam bıraktı bu ilaç sayesinde.Sigarayı yeni bırakmış biri olarak ilaç tavsiye ediyorum. Ben kesinlikle birakamam dememe ragmen eşimle birlikte bıraktık. İlaç CHAMPIX . Biraz pahalı ama kesinlikle değiyor.
Bu ilacı degil muadili ni veriyor devletdevlet ücretsiz veriyor bu hapı artık. hemde 3 kutu.eşim ve ablam bıraktı bu ilaç sayesinde.
Yan etkisi oldu mu ne kadar surede biraktiniz? Ozelden de bilgi verseniz olur . Ben de esimin birakmasini istiyorum . Ama ilacla daha buyuk saglik sorunlarina yol acsin istemem.
Yan etkisi biraz mide bulantısı yapti. Zaten ilac bir aylık ve birazda kendi istememizle 3. Haftada biraktim. Ama etkisi 1 hafta sonra başlıyor ve zaten farkina varmadan bırakıyorsun. Suanda ben ve esimde bir saglik sorunu yok hatta ben tüp bebek tedavisi görüyorum.
Tesekkur ederim cevaplariniz icin. En kisa zamanda bu durumla ilgilenmek istiyorum. Bu ilaci doktor kontrolunde mi kullanmak gerekir acaba?Benim eşim de bu ilaçla bıraktı
İlaca başladıktan sonra 12. Günde ben artık içmiycem iğrenç midem bulandı demeye başladı ve içmiyor o günden beri
2. Kutu ilaca geçti.
Mide bulantısı uyku ve fantastik rüyalar kabızlık gibi sorunları oldu
Yok bizzat bu ilacı veriyor. Esim geçen sene kullandı o zaman 190 tl ye aldık ama 1 kutu kullandığı için 8 ay sonra tekrar başladı. Bizde inanamadık ilk devlet bu kadar pahalı ilacı verir mi diye ama veriyor valla. İlk kutuyu bitirdi dün gitti 2. Kutuyu aldı.Bu ilacı degil muadili ni veriyor devlet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?