- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
- 33
- Konu Sahibi Arzustokrasi
-
Baskıyla bırakmaz.Nasıl başlasam bilemiyorum ama en basit anlatımla şöyle diyim; eşim evlenmeden önce nikahı bastığı gün birakacağına söz vermesine rağmen sigarayı bir türlü bırakamadı.. bir yıl geçti aramızdaki tek problem bu sürekli tartışıyoruz bu yüzden. Aslında sorun sigarayı birakamamasindan çok bana bıraktım diyerek yalan söylemesi.. Ben nefret ediyorum hayatimda hic kullanmadim hep gereksiz buldum kullanan nasıl hisseder bilemiyorum onu anlayamam bu yuzden ama sanırım fazla baskı yapıyorum ve onu yalana itiyorum. Önceleri her yakalanışında çıngar çıkartıyodum sonunda yalan söylemesin saklamasın diye biraz gevsettim ama cılkını çıkarttı oda önce dışarı çıktığımızda yanımda içmeye bu aralarda balkonda içmeye basladı.. (Atıvercem sonunda adamı aşağı o olucak çok sinirleniyorum..) Nasıl bırakmaya ikna edebilirim var mi bi tavsiyesi olan.. Çıngar çıkarttım olmadı güzellikle söyledim olmadı.. İçmesine katlanamiyorum inanin kokusunu falan dert etmiyorum tek isteğim sağlıklı bi yasamı olması ve sağlıklı çocuklarımızın olmasi...
evet biz sigara içenler olarak konu sahibinin nerede hata yaptığını anlatmaya çalışıyoruz. siz kullanmayan biri olarak erkek arkadaşınızın da içinde bulunduğu insanlara ''küllük'' yakıştırmasını yapabiliyorsunuz? yüzüne söyleyin belki de o da şuursuzca hakaret etmekten çekinmeyen biriyle beraber olmak istemez.Bazı arkadaşlar utanmasa sigaraya methiye düzcek . Erkek arkadaşım da iciyo ve içtikten sonra beni opunce tiksiniyorum ya
Sigara kullanmayan biri küllükle beraber olmak istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?