- 14 Haziran 2014
- 2.080
- 2.023
- 158
Uzun zamandır bakıcı arayisindaydim 19 aylık kizim icin.yeni taşındım yaşadığım şehire. Çalıştığım yere sordum falan derken bir hanımla anlaştım, ertesi gün aradı, vazgeçtim yol bana sapa kalıyor dedi, baska bir hanımla görüştüm, hicbir iş yapmam, evi nasil bırakırsan öyle bulursun, ben ağır kaldiramam dedi, onunla da anlasamadim, sonra biriyle daha görüştüm, ev işlerine yardımcı olacağını söyledi , kızıma gözü gibi bakacağını vs vs her bakıcı gibi söyledi, ama son anda sigara içtiğini söyledi. Ben de eşimle görüşüp kararı bildirecegimi söyledim. Olumsuz karar aldık eşimle, aradım söylemek icin, madem öyle, kızım baksın dedi, kızı 17 yaşındaymış.kızının yaşının ufak olduğunu söyledim ama ısrarla evime gelin bir kahvemi için görüşelim dedi ve eşimle gittik evine ve kızı bebek bakamayacagini söyledi.( sanki ben teklif etmişim gibi, hem kendiler oyle söyledi hem kendileri bakamaz dedi ) nasil olduysa ikna olduk bu sigara içen hanımla anlaştık. Kızımın yanında asla icmeyecegini, o uyursa balkonda icecegini söyledi. Cocuk bakıciligi tecrübesi yok. Yaşlı bakıyormuş şu an . Okullar açılınca kızıma bakacak o işten ayrılıp, ama ben haala nasıl evet dedim kadına ona inanamıyorum
vazgectigimi söylesem mi napsam hanımlar