Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası sigara icen bebek bakicisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.080
2.023
158
Uzun zamandır bakıcı arayisindaydim 19 aylık kizim icin.yeni taşındım yaşadığım şehire. Çalıştığım yere sordum falan derken bir hanımla anlaştım, ertesi gün aradı, vazgeçtim yol bana sapa kalıyor dedi, baska bir hanımla görüştüm, hicbir iş yapmam, evi nasil bırakırsan öyle bulursun, ben ağır kaldiramam dedi, onunla da anlasamadim, sonra biriyle daha görüştüm, ev işlerine yardımcı olacağını söyledi , kızıma gözü gibi bakacağını vs vs her bakıcı gibi söyledi, ama son anda sigara içtiğini söyledi. Ben de eşimle görüşüp kararı bildirecegimi söyledim. Olumsuz karar aldık eşimle, aradım söylemek icin, madem öyle, kızım baksın dedi, kızı 17 yaşındaymış.kızının yaşının ufak olduğunu söyledim ama ısrarla evime gelin bir kahvemi için görüşelim dedi ve eşimle gittik evine ve kızı bebek bakamayacagini söyledi.( sanki ben teklif etmişim gibi, hem kendiler oyle söyledi hem kendileri bakamaz dedi ) nasil olduysa ikna olduk bu sigara içen hanımla anlaştık. Kızımın yanında asla icmeyecegini, o uyursa balkonda icecegini söyledi. Cocuk bakıciligi tecrübesi yok. Yaşlı bakıyormuş şu an . Okullar açılınca kızıma bakacak o işten ayrılıp, ama ben haala nasıl evet dedim kadına ona inanamıyorum :( vazgectigimi söylesem mi napsam hanımlar :(

bende esimde sigara içmeyiz .. ben sigara kokusundan nefret ederimm
kizimi bakiciya birakirken ilk sorum sigaraydi,cevap hayirsa oyle devam ederdim gorusmeey
bide sizin evde içilecek sigara
içerde içerse hemen anlarsin diycem ama ustu basida kokar
bilemedim vallaa
çok mecbur deilsen bakdirma

Benim için direkt eleme sebebi sigara içmesi ne kadar yanında içmese de ki siz bunu asla bilemezsiniz nefesi bile kokuyor bebeğinizle ilgilenirken illa ki etkilenecek

çcouklarimi bi dr a goturudum, adam profesordu ama sigara içiyodu (çocuk dr u )
ben esimin isinden dolayi hep sabah ilk randevuyu alrdim oda son sigarasini içip gelip muayne ederdi çcougu , ama nasil bi koku nasil bi igrençlikanlatamam ( benim gibi tiksinen biri için )
çocuga dokundukça ben urperirdim
sonunda o dr u birakdim kurtiuldum, çok iyi bi dr mus ama umrumda deil
simdiki doktorumada ssabah erkendne gidiyorum adam sigara içmiyor ve kokmuyor prof deil ama olsun oda doktor :)

Zor bu işler bebeğini bırak git aklın onda kalsın. İki hafta kaldı. Başka alternatifler bulmaya çalışın bencede. İçim rahat etmedi dersiniz bişey olmaz. Hiçbirşey bebeginizden kıymetli değil. Hayır diyecekseniz acele edin. İnşallah GÖNLÜNÜZCE bulursunuz.

Benim için direkt eleme sebebi sigara içmesi ne kadar yanında içmese de ki siz bunu asla bilemezsiniz nefesi bile kokuyor bebeğinizle ilgilenirken illa ki etkilenecek
Simdi bir de memlekete geldim. Bayram bitene kadarda evimde olmayacağım. Ve doner dönmez de okul aciliyor. Döndüğüm gün bir bakici gerekecek, ve nerden bulcam ki o sehirde hiçkimsem yok :( ücretsiz izin aldim bu gune kadar kendim bakim kızıma ve simdi de bakici bulamıyorum yeni tasindim

Keşke baştan kabul etmeseydiniz.
Sigara üste başa sinen birşey, kışta geliyor mutfakta bile içse yine sorun olur.
En çok çocuklar etkileniyor bu durumdan.

Simdi bir de memlekete geldim. Bayram bitene kadarda evimde olmayacağım. Ve doner dönmez de okul aciliyor. Döndüğüm gün bir bakici gerekecek, ve nerden bulcam ki o sehirde hiçkimsem yok :KK43: ücretsiz izin aldim bu gune kadar kendim bakim kızıma ve simdi de bakici bulamıyorum yeni tasindim
hangi sehirdesin
kres falan olmazmi ? kaç aylik kzin

smdi balkonda icecek ama kısın nolcak o zaman mecburen evde icecek vazgectm demede bi deneyelim 1 hafta deneme süremiz olsn de memnun kalmazsak 1 haftalık ücretinide verceginizi söyleseniz

Zor bu işler bebeğini bırak git aklın onda kalsın. İki hafta kaldı. Başka alternatifler bulmaya çalışın bencede. İçim rahat etmedi dersiniz bişey olmaz. Hiçbirşey bebeginizden kıymetli değil. Hayır diyecekseniz acele edin. İnşallah GÖNLÜNÜZCE bulursunuz.
Evet acele etmeliyim çünkü kadin şu an yaşlı bakıyor ve o işten ayrılacak kızıma bakacak diye ..işten ayrılmadan kararimi degismeliyim degiseceksem ki o da Issiz kalmasın

Bakıcı buluncaya kadar anne kv kuzen vs akraba yok mu ? Sizi hiç değilse iki haftalık idare etsinler.

kres telefonla halledilirmiki, ilk hafta versen idareten
Kizim 19 aylik , yaşadığım şehir cok cok ufak vir yer. Burda yazmasam daha iyi olur benim icin cnm, seminer döneminde Iki gün götürdüm krese, ikinci gunu uc defa kusmus, 1 saatin icinde aradilar gittik aldik kizimi ve altini degismeden pislik icinde verdiler kızımı, kusmuk içindeydi üstü başı ve altı da değiştirilmeden verdiler kucagima .bir daha da goturmedim krese

smdi balkonda icecek ama kısın nolcak o zaman mecburen evde icecek vazgectm demede bi deneyelim 1 hafta deneme süremiz olsn de memnun kalmazsak 1 haftalık ücretinide verceginizi söyleseniz
Kış da olsa balkonda içerim asla içerde içmem dedi , ama içime hiç sinmedi. Mecbur hissettim kendimi kadına tamam derken , :( kadının iki kizi, annesi, erkek kardeşi, hepsi bir taraftan ikna etmeye çalıştı beni, onların eviydi bir de , hayır diyemedim o an :(

Kış da olsa balkonda içerim asla içerde içmem dedi , ama içime hiç sinmedi. Mecbur hissettim kendimi kadına tamam derken , :KK43: kadının iki kizi, annesi, erkek kardeşi, hepsi bir taraftan ikna etmeye çalıştı beni, onların eviydi bir de , hayır diyemedim o an :KK43:
baskı altında hissetmissinz heralde kendinizi ondan olms deneyin 1 hafta olmazsa olmaz yani cocugunuzdan dahaa önemli degil sonucta

Kış da olsa balkonda içerim asla içerde içmem dedi , ama içime hiç sinmedi. Mecbur hissettim kendimi kadına tamam derken , :KK43: kadının iki kizi, annesi, erkek kardeşi, hepsi bir taraftan ikna etmeye çalıştı beni, onların eviydi bir de , hayır diyemedim o an :KK43:
tongaya düşürmüşler sizi
bilerek oraya çağırmışlardır bence
annem hasta benim 6 bakıcı değiştirdik belki 15 kişiyle görüşme yaptık 3 senedir bebek ve hasta bakıcısı bulmak gerçekten çok zor
annemin bakıcılarından biri balkonda içiyordu ama üstü başı kokuyordu annem rahatsız oldu çok
sizin de bebeği kadın kucağına alacak o kokuyu bebek soluyacak ister istemez

baskı altında hissetmissinz heralde kendinizi ondan olms deneyin 1 hafta olmazsa olmaz yani cocugunuzdan dahaa önemli degil sonucta
Ben de öyle düşündüm de bu kadın şu an çalışıyor, yaşlı bakıyor.ben işe aldim diye o işinden ayrılacak, ben çıkarırsak hepten işsiz kalacak.

Ben de öyle düşündüm de bu kadın şu an çalışıyor, yaşlı bakıyor.ben işe aldim diye o işinden ayrılacak, ben çıkarırsak hepten işsiz kalacak.
ilk gun esin evde olsa, yada ilk ahfta izin alsa?
okulda velilerden vs birini bulurudnuz belki

Back
X