Sence Onun astım olmasını takar mı?Söze gelince kapalı alanda sigara içmek yasak.Kapalı alanda yasak olmasi lazim. Ama tabi bunu dile getirmek çok zor. Astım hastasiyim filan desen.
Astım hastası olduğunu söyleyerek müdüre uzak bir oda talep et. Olmazsa, başka iş bak. Ayrıca kurumsal demişsin ama kurumsal bir şirkette sigara içilmesine izin verilmez.Sabah sabah bu ara en çok canımı sıkan konuyla karşınızdayım :) Bu da dert mi demeyin gerçekten sinir bozucu.. Bir ara işe gireceğimden bahsetmiştim ama onda hastane olacaktı fakat kurumsal bir şirkette işe başladım.Şirkette müdür konumunda olan kişiyle birlikte 5 kişi yanyana çalışıyoruz 2 farklı oda ama odalarımız yanyana ve sürekli gir çık yapılıyor siz bir odadayız gibi düşünün. Müdür olan kişi sürekli sigara içiyor artık dayanamiyorum hergün zaten duş alıyorum ama benim sigaraya bi antipatim var sanki leş gibi kokuyorum saçlarımdan iç çamaşırlarıma kadar. Hergün sabahın köründe aldığım duş boşa gidiyor artı sigara kokusundan başım felaket ağrıyor. Siz bu kokuyla nasıl başa çıkıyorsunuz ? sürekli odaları havalandırmaya çalışıyorum ama okadar fazla içiyor ki başa çıkamıyorum. Daha 1 aylık ve yeni mezun olduğum düşünülürse sigara içmeyin deme lüksüm yok zaten diğer çalışanlar 8 senelik filan onlarda bişey diyemiyor..
Astım hastası olduğunu söyleyerek müdüre uzak bir oda talep et. Olmazsa, başka iş bak. Ayrıca kurumsal demişsin ama kurumsal bir şirkette sigara içilmesine izin verilmez.
O zaman katlanacaksın şekerim...Evet duyunca şaşılacak bir şey ama öyle. Ve Türkiyede ilk 200 firma içinde olan bir şirket :) İşim ve maaşım çok iyi çok rahat bunun için iş değiştiremem daha 1 ay oldu
O aparat nasıl bişey ki adı filan var mı hemen araştıracağım :)aynı dert bizde de var. patronundan personeline herkes içiyor. söylüyoruz ama dinleyen de yok. sigara dumanını çeken aparatlar var sanırım, onlardan alınabilir. kokunun da bi çaresi yok, hiç bişey bastırmıyor.
Herkes işine gelen cezayı uyguluyor malesef. Aynısını personel yapsa anında uyarı gelir devamında işten çıkarılır ama şimdi biz şikayetimizi bile söyleyemiyoruz.kapalı ortamda içmenin cezası var diye biliyorum şirketinde bunu uygulaması lazım şikayet mi etseniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?