Sigara içen müdür :(

İnanın bende bu uygulamaya ses çıkarmayanları anlayamıyorum sırf müdür diye kimse ses edemiyor. sürekli pencereyi açıyorum ufo çalışıyor bir yandanda . Anlaması için o odadan çıktıgı an küllüğü boşaltıp hatta kültablasının içine de oda spreyi sıkıyorum odayla yetinmiyorum bir kaç kere gördü ama sanırım benim titiz olduğumu düşündü teşekkürler dedi bende sigara kokusu her yere yayılıyor dedim sadece gülümsedi. Bana da kabullen demeye getirdi sanırım

Aynen onları yapıyorum ve sürekli pencereler üst kısımlardan açık bir de ufo getirdim klima yetersiz kalır üşürüm sogukta diye :)

Siz yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım. Valla benimde yurtdışı fırsatım varken gitmedim ailemi bırakamam çok düşkünüm onlara ve tek kız çocuguyum diye şimdi güyaa iyi yerde başladım ama böyle bir sıkıntıyla karşılaştım. Bir de özel hayatımda da herkes bilir sigara içen oda da bile durmam evde ama şuan çaresiz çekiyorum.

Şöyle bir şey var daha çok yeni ve onlara göre çok gencim rahatsız olanlar dile getirmeyip katlanırken benim şuan bunu dile getirmem mümkün değil :) Ancak davranışlarımla belli ederim ama adam pek anlayışsız çıktı bu konuda zevkinden ödün vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…