- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
İçmeyene de daha bir pis kokuyor gerçekten. Ama bizim müdür emzik niyetine içiyor cidden bir de ağır ki sorma gitsinaynı dertten muzdaribim. üstelik ben kamuda çalışıyorum. benim bulunduğum odanın içinde müdüre oda yapmışlar. o sigara kokusu beni benden alıyor.. hiçbir şey de söyleyemiyorum. tek ümidim benim birim değiştirmem ya da müdürün başka bir odaya geçmesi..
İçmeyene de daha bir pis kokuyor gerçekten. Ama bizim müdür emzik niyetine içiyor cidden bir de ağır ki sorma gitsin
hiç sorma daha bide ikram eder iç iç diye . Valla çıldırmalık yukarda arkadaşın dediği küllüğü araştıracagım belki ilk maaş hediyesi olarak alırım :)Aynen aynen.. bir de misafirleri geliyor hep birlikte içiyorlar.. dışarıdan arkadaşım falan gelince bu ne koku nasıl oturuyorsun burda diyor.. dibimde pencere var onu açıyorum hemen ama soğuk işte.. nereye kadar bilmem.. ben de kullanmıyorum sigara.. paketine bile elimi vuramam kokusu siniyor diye.. napıcam hiçbir fikrim yok..
Kesin benim olduğum anlaşılır çünkü bizim olduğumuz bölüme şirket içinden bile çok nadir insan giriyor hani öyle şikayet edilip gelince direk anlarlar. E durduk yere koca şirkette bu bölüme gelip aa sigara içiliyor ceza keselim durumu olmaz :)isim vermeden şikayet et kapalı mekanda içmek yasak
hiç sorma daha bide ikram eder iç iç diye . Valla çıldırmalık yukarda arkadaşın dediği küllüğü araştıracagım belki ilk maaş hediyesi olarak alırım :)
Ne güzel siz çözüm yolu bulmuşsunuz ama işte ben daha yeni girdim müdüre de içme diyemiyorum işimi seviyorum göze de batamam. Kendi çapımda kokuyu hafifletme yöntemleri bulmam lazımÇok kötü bir dert valla. Benim de eski şantiyede odama sonradan gelen mühendis arkadaş günde 2 paket içerdi. Korkunçtu nefes alamıyordum. Söylüyordum, kızıyordum güya azaltıyordu ama yok ,leş gibi de kokuyordum. Eşim bir gün odamıza geldi. Kızdı , eşimi öldürmeye mi çalışıyorsun dedi de öyle Bıraktı içeride içmeyi. Ama sizin dezavantajınız onun müdür olması. Arkadaş ,eşim şantiye şefi olduğu için sesini çıkarmadı. Ama siz de şöyle yapabilirsiniz; öksürün, zorla öksürün duysun sesinizi. Saygısızlık resmen. Onun keyfi yüzünden siz astım bile olabilirsiniz.
ayy ilahi baya güldüm sabah sabah :) Neyse ki bizim muhabbetli adamdır alsam da sevinir kızı gibi görüyor iş ögreneyim diye hep sorar eder . Hatta rahatsız oldugun durum var mı diye soruyor ama işle ilgili sorduğu için sigara içmeniz diyemiyorum :) mesela bu hafta iki gün gelmeyecek sigara kokusu yok diye seviniyorum resmenhaha bizim müdüre hediye aldığımı düşünemiyorum bile
elin adamına tövbe tövbe dedim kendime.. bir de müdürüm selam sabahtan bi haber.. hiç selam vermez. evrak imzalatmaya gitsek yüzümüze bakmaz.. kendini bişey sandığından değil yapısı öyle adamın..
kaşla göz arasında gömdüm adamı
ayy ilahi baya güldüm sabah sabah :) Neyse ki bizim muhabbetli adamdır alsam da sevinir kızı gibi görüyor iş ögreneyim diye hep sorar eder . Hatta rahatsız oldugun durum var mı diye soruyor ama işle ilgili sorduğu için sigara içmeniz diyemiyorum :) mesela bu hafta iki gün gelmeyecek sigara kokusu yok diye seviniyorum resmen
Maşallahı var bizimkinin tabi Rabbim sağlığından etmesin iyi adam derler ya tek kötü huyu sigara :) ama bende sigara kokmaktan bıktım poffEşimin şefi de aşırı sigara içiyor ve aynı odadalar. Eşim sigara içmemesine rağmen yürüyen izmarit gibi kokuyordu. Şefi de çok anlayışlı babacan biri, izin almak vs. hiç sıkıntı olmuyor. E böyle birine de sigarası için laf söylenmiyor. Neyse adam bi gün dr. gitmiş, bir kaç hastalık çıktımş ve acilen sigarayı bırakmalısın demişBi kaç haftadır içmiyor bakalım ama hayırlısı. Yine başlamasa bari.
Kokulu mum yak masanda belki işe yarar, birde bir tabağa pamuk koy iyice sirke koy üstüne biraz kokuyu azaltır canımBen zaten ilk geldiğimde çok şaşırdım ama sadece bu müdürle başka üst düzey yönetici şirket içinde gayet ellerinde sigara dolaşıyorlar . Kimsede yasak diyemiyor. Geldiğimden beri 3 tane oda spreyi bitirdim ve anlasın diye her sigara içmesinde kültablasını boşaltıyorum bu şekilde kokuyor diye ama elinde her dk emzik gibi yemin ederim bıktım usandım. Hiç saygı denen bir şey yok sadece kendi keyfi için hepimiz boğuluyoruz.. Hayır bide o dumana oda spreyi de kötü bi koku oluşturuyor ofis ortamı ne kötüymüş.. 1 ay oldu astım demedim şimdi anlışılır yalan söylediğim . Şirkete girerken sağlık taraması yapılıyor zaten öyle bir şey de diyemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?