Sigara için kullanıldığımı düşünüyorum

Bunu dersem onda merak uyandırıcam ve sürekli duyacağım söz eminim ki iyimisin, ve bunu hep dile getirecek iyisin değil mi bir sıkıntı yok
“Evet iyiyim bir sikinti yok. Kendimi kalmayi sevdigim bir donemdeyim bu ara. Herhangi olumsuz bir sey yok. “

Aynı benim annem insanlara çok yüz veriyor sonra bıkıyor. Yine bir komşusu var çok seviyordu, kahveye çaya çağırıyordu, ben de iyi yalnız kalmıyor dedim şimdi bıkmış. Geldiği zaman çekinmeden dolapları açıp istediğini yiyormuş. Önceden iyi çekinmiyor diye beğeniyordu şimdi kızıyor. Ne yapsın?

Aynısını benim eski ev sahibim yapıyordu. Ev arkadaşımla ikimiz kalıyorduk ve sigara kullanmıyoruz hatta arkadaşımın astımı olmasına rağmen gelip sigara içip içip gidiyordu. Ev sahibi olduğu için kovamıyprdık da 2 sene bu pis kadını çektik kurtulamadık

Aradığı zaman açmayın, kapıya gelirse müsait değilim diyin, bir süre sonra anlar, aradım açmadın derse görmemişim dersiniz çok ısrar ederse tersleyin. En nefret ettiğim insan tipi.

Neden müsade ettiniz ki kokusundan rahatsız oluyoruz diyip içirmeseydiniz.

Al işte arkadaşım okuma anlamada sıkıntı mı var sizd

Ama bazen sıkıyor, müsait olmasamda birşey mi oldu ıyımısın vs diyince iyice sinirleniyorum. İnsanız yahu o gün görüşmek istemedim, ısrarla niye soruyorsun değil mi?

Yaaa sizi neden kandırayım anlamadım, siz balkonda içersiniz ben mutfakta, herkesin kendi tercihi, sigara kokan evede gitmeyin o zaman. Konu neredeeennnn nereyeee geldi, hey Allahım yaaaa.

Ama bazen sıkıyor, müsait olmasamda birşey mi oldu ıyımısın vs diyince iyice sinirleniyorum. İnsanız yahu o gün görüşmek istemedim, ısrarla niye soruyorsun değil mi?
Ben açığımdır ilişkilerimde. Bazen derim ki bu ara yalnız kalmak istiyorum sadece. Sonra görüşürüz senlik bişey yok diyorum.

İyi misin diye bile sorunca sinirleniyorsanız siz bu insanı sevmiyorsunuz ki

Bu hafta sizin evde gerginlik bayağı uzun sürmüş anlaşılan, yada boş vaktiniz çok. Ayrıca sen denmez siz diye başlanır konuya görgü kuralı! Yabancı birine cevap verirken ukala bir tavırla yazan birine son cevabım, SİZ bana yazmayın istemiyorum, kibarca reddediyorum sizi...

Ben açığımdır ilişkilerimde. Bazen derim ki bu ara yalnız kalmak istiyorum sadece. Sonra görüşürüz senlik bişey yok diyorum.

İyi misin diye bile sorunca sinirleniyorsanız siz bu insanı sevmiyorsunuz ki
Siz bu insanı sevmiyorsunuza sadece cevap vermek istedim. Sabah kalkarsın elini yüzünü yıkar dişlerini fırçalar kahvaltı hazırlarsın daha sonra sofrayı toplayıp bulaşıklar makinaya dizilir günlük rutin işler yada dışarı çıkarsın vs ben burada size dakika dakika mı yazacağım. Size komşunuz her gördüğünde iyimisin birşey yokmu dese sürekli ne düşünürsünüz Sizler olayı kitabın ortasından okur gibi yorumluyorsunuz. Hayatın içinde yaşanılan anlar zamanlar olaylar birde bakış açısı ve düşüncelerimiz vardır değil mi?

Aynen öyle , bir önceki evimizde bizde oturma odasında vs içiyorduk ve sürekli havalandırıyoruz evimiz sigara kokmuyor diye avutuyorduk kendimizi. Evi değiştirmemizle birlikte tüm eşyalarımızı vs yeniledik evde sigara içme devrini kapattık neden içmiyosunuz içirmiyosunuz diye soranlara çünkü eve siniyor diyoruz şimdi. Gerçekten koltuğa bile siniyordu o koku.

Bu kadar lafı komşuya da edebilseniz sorun çözülecek de neyse... Her yoruma bir cevap, çözüm begendiremiyoruz yok kırılır yok gücenir

Bazı insanlar mesafe ve soğukluğu okuyamıyor, ortamın enerjisini algılayamıyor. Muhtemelen komşunuz da böyle biri siz ne kadar belli etseniz de anlamayacak. Yüzüne söylemekten çekiniyorsanız kapıyı açmayın en iyisi.

Yaaa sizi neden kandırayım anlamadım, siz balkonda içersiniz ben mutfakta, herkesin kendi tercihi, sigara kokan evede gitmeyin o zaman. Konu neredeeennnn nereyeee geldi, hey Allahım yaaaa.
Beni kandırmaniz değil ki olay tabi ki içebilirsiniz ev sizin sadece iddianız doğru gelmedi bana fikrimi söyledim nereden biliyorum derseniz rahmetli amcam sigara içerdi ve maalesef evde içerdi yengem de titiz temiz bir kadındı yani evi tertemiz olurdu hep hakkını yiyemem amma gel gör ki inanın eve girdiğimiz an o sigaranın bir kokusu var ya duvara sindigini anliyorsunuz kokuyor yani yengem ay gelmeden perdeleri yikasa da her yer silse de çıkmazdı o koku ben belki de o kokuyu alıp çok rahatsız olduğum için evde içemiyorum yoksa evde içen içsin beni bağlamaz.
Konuya gelirsen rahatsızsaniz sinir koyun bugün müsait değilim ve ya kapı çaldı aaaa tam da çıkıyordum bunun başka yolu yok bence

Ne bilelim biz olayların akışını. Yazdığınıza göre yorumluyoruz. Görüşmeyin o zaman. Koca değil annen değil. Sorun ne ben anlamadım

Bu gece de üzüntüden buna yakmak isterdim ama içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…