Sigara için kullanıldığımı düşünüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi grands
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle 2-3 arkadaşım oldu kapıyı çalsalar da açmadım. Çaldı çaldı gitti. Sonra da evden çıkarken gördüler merhaba deyip geçtim, bence sorun yok. Alınması gereken mesaj alındı daha da zorlayamadılar. İnsanları bunu mecbur edenler bir zahmet bu tepkileri de normal karşılasınlar.

Sosyal bir insanım, arkadaşlık ilişkilerim iyidir ama haftanın her günü evime gelecek komşuyu istemem. O yüzden komşularla hep belli bir mesafede kaldım.
Arkadaşınızın sizi kullandığını düşünmedim bu arada ama sık sık görüşmek, evinize gelmesini istemek zorunda değilsiniz. Bir şekilde araya mesafe koyacaksınız. Evde de olsanız işim var, bugün keyifsizim, biraz kafa dinliyorum falan diyerek geri çevireceksiniz. Muhtemelen aranız bozulur, küsmeden mesafe koymak çok normal kabul edilmiyor ama yapılacak bir şey de yok.

Ne yazık ki alt komşum eşi uzun yol şoförü hiç evde yok benim 1 çocuğumla ona gitmem daha kolay hemde eşim memur akşam evde ama o 3 çocuğu ile durmadan bana gelmek istiyor. Mesela dün ben yazdım diyelim işi var bizi almıyor sonra tekrar mesaj atıyor gelebilir miyiz sana kahveye diye . Hiç çağırma vs yok sadece gelmeye odaklı

yok ben ondan bahsetmedim
kimi demiş sigara ıyyy iğrenç
kimi demiş evde neden içiliyor
konu bambaşka yerlere çekilmiş mesela ben soru sordum cevap alamadım :)

o ne biçim iş yaaa yiyici!!
demiyor musunuz ben aramıştım dün madem müsait oldun ben geliyorum diye

Sigara içmeyenlerin madalyalarını takalım da konuya dönelim ha bir de evlerinin temizliği için de ödül verelim
Seviyoruz da iciyoz yani ciğerimizi yakmış,kaç para olmuş, evin kokmasını mı dert edeceğiz ayol
Konu sahibi ben kadından kötü bir elektrik almadım.
Birazcık tatlı bir şekilde derdini anlat bence ilişkiniz de derinleşir.
Benim ailem eskiden bilmiyordu, kaçak göçek gittiğim yerlerde normalden fazla içiyordum.
O zamanlar anlayış ve kolaylık sağlayanlara da aşırı minnettardım. Hepsini de çok seviyorum hiçbirini de kullanmıyordum. Öyle düşünmeyin

o ne biçim iş yaaa yiyici!!
demiyor musunuz ben aramıştım dün madem müsait oldun ben geliyorum diye
Demi aynen öyle ama ben evime gelene yok ben sana geleyim diyemiyorum çocukları beyaz koltuguma çay döküyor umrunda değil hala durmadan gelmek istiyor halbuki eşi de yok Kendi çağırmaz ama hep birilerine gitmeyi sever . Ne garip ne uyanık insanlar 2 defa reddetsem öbüründe tamam gel diyorum

Sizde mesafe koyun kabul etmeyin. En sinir oldugum sey cocuklarını eve salıyorlar kendileri rahat rahat oturuyorlar ya. couklu geldiysen takibini yapacaksın. kimsenin evine zarar vermeye hakkın yok yani. Benimde bir arkadasım ekmek verir öyle gezer cocukları ayar oluyorum

biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var de gelirse yanı anlar heralde küserse de küssün yanı zırt pırt o da sıkar

diyeceksiniz
yok ben sana geleyim kız ben gelmek istemiştim ya vs diyin
baktınız mırın kırın ediyor reddetmeye devam edin

Ay valla çok yakınım olmadığı sürece çocuklu kimseyi ne kabul ederim ne çağırırım yakinlarım bile nadir gelir çok isteseydim kendim doğururdum direkte söylerim sizde söyleyin insanın kafası kaldırır mı yahu

Benim sigaralarımdan otlanıyor diyeceğinizi bekledim. Ki öyle olsaydı gerçekten haklısınız ama şu durumda kullanıldığınızı düşünmüyorum.

Bazen görüşmemek gibi makul bir beklentiniz var. Bunu karşı tarafa nasıl ileteceğinizi ve ilettikten sonra muhtemel kırılganlığıyla nasıl başa çıkacağınızı bilmemenin öfkesini yine ona yansıtıyorsunuz mesele bundan ibaret.

Görüşmek istemediğinizde açmayın kapıyı. Müsait değildim dersiniz.

Yahu insanları neden tersliyorsunjz?

Konu sigara üzerine ve sizin tavizleriniz.. İnsanlar size ne yazsın?

Müsade etmeyeceksiniz, evet komsunuz evinize sigara içmek için geliyor. Bırakın gelmezse bir daha gelmesin. İyiliği de ona kalsın.

Evinizi, sınırlarınızı da korumak sizin göreviniz.

Yılda birkez tatlıyla gelmesi+ puan ise, haftanın 5 günü bende olması bana 1000 puan olmazsa kırmızı kart size

Yav zaten size 5 gün kabul etmeyin diyoruz. 5 gün komşuyla mı görüşülür. Sınır koyun. Madem sitedesiniz. Bahçeye falan çıkın yürüyüş yapın neden hep sizin ev mesela. Bahane bulsam bir günlük bahanem var diyorsunuz. Bahane bulmak zorunda değilsiniz. Müsait değilim tatlım. Başka zaman görüşürüz. Bu kadar. Her gün gelmeye çalışırken koruyacaktınız o çizgiyi. Kullanılmıyorsunuz lakin sizinle arkadaşlık ediyor ve arkadaşlık anlayışı da böyle kadının. Bir nefes alıyor sizde vs vs. Uymuyorsa tepkinizi gösterin.

Bu kadar her şeyde bit yeniği aramak çok yorucu. Böyle nasıl bağ kuruyorsunuz? Siz sigara içiyormuşsunuz size iki nefes almak sigara içmek için gelse ne olur ki? Arkadaşınız rahatlıyor işte. Mahcup da oluyor, karşılığını vermeye çalışıyor. Yüzüne bir şey söylemeden bunları düşünmek çok çirkin değil mi ya? Güzel zaman geçiriyorsunuz işte beraber. Kim sadece sigara için hoşlanmadığı birinde zaman geçirir? Böyle bakıyorsanız da kesersiniz iletişimi.
Ha derseniz ki çat kapı gelmesi beni rahatsız ediyor, bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Bu tamam, açıkça söylersiniz. Darılır, küserse de onun sorunu.

Sigarayı bırakın, sizin evde sigara içilmeyince belki gelmez.

Sigarayı bıraktım diyebilirsiniz nereden anlayacak ki sonuçta

Bence komşuculuk işleri çookk zor arada mesafe kalmıyor. Hem kocası bu durumu öğrense sigaraya onu siz alıştırdınız gibi bir algı da yaratabilirler arada kötü çıkma ihtimaliniz de var

Önceden evimizde sigara içerdik ve evet ev çok kötü kokuyor perdelere koltuklara sinerdi kokusu bunu inkar etmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…