Kendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.